Autor Tema: Gašenje virtualnog cockpita u vožnji  (Pročitano 7479 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Gašenje virtualnog cockpita u vožnji
« Odgovor #15 poslato: 26. Maj, 2025. 17:46 »
Ево још неких упустава:

"To see the total mileage on a Skoda Octavia with a virtual cockpit, you'll typically find it in the "Odometer" setting within the virtual cockpit display. You can access this by using the steering wheel buttons and scrolling to the Odometer option.
Here's a more detailed breakdown:
Navigate to the Virtual Cockpit Settings: You'll need to access the settings menu within the virtual cockpit display, which is usually accessed through the steering wheel buttons.
Find the Odometer: Look for the "Odometer" or "Total Mileage" option in the settings menu.
View the Reading: Once you've selected the Odometer, the virtual cockpit will display the total mileage of the vehicle.
Some additional tips:
Steering Wheel Buttons:
The steering wheel buttons are key to navigating the virtual cockpit display. Use the right scroller button to cycle through different display options.
Personalization:
You can also customize which information is displayed on the virtual cockpit, including potentially placing the Odometer reading in a more prominent position.
For a more visual guide, you can watch videos on YouTube about using the virtual cockpit on a Skoda Octavia. "
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže stg44Započeo temu

« Odgovor #16 poslato: 26. Maj, 2025. 21:41 »
Sutra uslikam da bude jasnije.
  • Vozi: Octavia IV, 1.5TSI, 85Kw, MAN6

« Odgovor #17 poslato: 27. Maj, 2025. 07:58 »
Evo kako izgleda

Na mreži hakkler

« Odgovor #18 poslato: 27. Maj, 2025. 10:55 »
Ugasi tempomat..bar kod mene je tako.

Ako je upaljen tempomat(ručica na on) nema prikaza ukupne kilometraže.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #19 poslato: 27. Maj, 2025. 11:01 »
Ево још неких упустава:

"To see the total mileage on a Skoda Octavia with a virtual cockpit, you'll typically find it in the "Odometer" setting within the virtual cockpit display. You can access this by using the steering wheel buttons and scrolling to the Odometer option. ..."

На основу овог упутства испада да ипак возач може сам наштимати шта да му се приказује на ВЦ.  wac1

Стварно је сулудо да требаш угасити једну функцију да би видео другу, а поготово што немају везе једна са другом!  hypno1

Na mreži wkobre

« Odgovor #20 poslato: 27. Maj, 2025. 11:55 »

Tako je i kod mene, a nemam VC.
  • Vozi: Škoda Superb combi 2.0tdi 150hp L&K

« Odgovor #21 poslato: 27. Maj, 2025. 12:53 »

koliko znam nemam tempomat, essence oprema, ali sad odoh vidjeti

a auto je bio 3 dana u servisu, valjda bi serviseri to skontali..a mozda i ne bi :)

Na mreži hakkler

« Odgovor #22 poslato: 27. Maj, 2025. 13:33 »
I essence oprema IMA tempomat u Octaviji

« Odgovor #23 poslato: 27. Maj, 2025. 17:49 »
Ima...ali je na off.

Van mreže fobia24

« Odgovor #24 poslato: 28. Maj, 2025. 06:57 »
Kod mene je tempomat stalno ugasen. Ovo sto pisu se ne odnosi na facelift modele. Meni virt.table nema, tj ja ga do danas nisam nasao, a ispratio sam sve opcije koje su se odnosile na pre facelift. Mogu samo birati koji info mi se pokazuje na levom i desnom krugu klasicnog brzinomera. I ovde ima neinteligentnih resenja. Na desnoj strani ne mogu staviti sve opcije vec samo 3 su ponudjene. Na levoj mogu vise opcija. Tako da je nemoguce ako zelim da stavim trenutnu potrosnju na levoj strani da istovremeno imam i temperaturu ulja motora, menjaca i antifriza jer ta opcija se moze postaviti samo na levu stranu kao i trenutna potrosnja. Zato moram da biram izmedju tih podataka sta ce biti prikazano.

« Odgovor #25 poslato: 28. Maj, 2025. 11:37 »
VC je uzas. Imaju 3 opcije nijedna mi ne pase. Ne znam zasto nema klasicni kao na A7 recimo: lijevo obrtaji, sredina digitalno kmh a desno kao analogni. Ali zato na 3 mjesta pratis potrosnje i predjeni put.
nema ni temperature ulja i sl. Ne znam da li se moze ovo nekad uopste mjenjati, ako budu radili update.

jedino sto je dobro je ovaj rad na 2 cilindra, ako PC ne laze (a laze garant) ja sam neki dan imao prosjek 3.9 litara na 100km. I to je bilo i preko jednog prevoja. Grad je 8-10l, ovisno o guzvi.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #26 poslato: 28. Maj, 2025. 11:40 »
Dodatne opcije moraju da se otključaju za temparaturu ulja, baražu turbine itd.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #27 poslato: 28. Maj, 2025. 11:48 »
То све би требало да спада под OffRoad информације и требало би да се искодира, те би се видело на мултимедији, а онда да се искодира и за ВЦ.
Нормално, до 2024 би могло разним дијагностикама, а 2024+ само ODISom због SFD2 заштите.

Na mreži hakkler

« Odgovor #28 poslato: 28. Maj, 2025. 16:18 »

nema ni temperature ulja i sl. Ne znam da li se moze ovo nekad uopste mjenjati

Ček nisi probao pritisnuti kotačić na desnoj strani i izabrati neku opciju ?

Van mreže fobia24

« Odgovor #29 poslato: 28. Maj, 2025. 17:10 »
Temperaturu ulja mozes videti samo na levoj strani kokpita kada pritisnes dva puta desni kolut na volanu da dodjes do izbora za levu stranu i kolutom ides na dole dok ne dodjes do temperature ulja. Danas sam probao sve opcije da dodjem do nekog skrivenog ili prosirenog menija osim za asistencije sto se tice table i nisam uspeo. Ono sto pisu na Briskoda se ne odnosi na oktaviju 2024 navise.