Autor Tema: Obd eleven  (Pročitano 527 puta)

mihajloalasp, Vector_Ing i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže AleksZapočeo temu

Obd eleven
« poslato: 02. Jul, 2025. 18:59 »
Da li neko zna ili ako je koristio, za superb, obd eleven jel se moze aktivirati asistencija za mrtvi ugao? Imam opciju tu u autu ali nije aktivna

Na mreži zzeelljjkkoo

Odg: Obd eleven
« Odgovor #1 poslato: 02. Jul, 2025. 20:14 »
Које годиште је ауто?
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže AleksZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 02. Jul, 2025. 20:18 »
2017

Van mreže azimuth90

« Odgovor #3 poslato: 18. Sep, 2025. 11:28 »
Jesi uspeo da aktiviras tu opciju? I kako znas da je imas a da samo treba da se kodira? Kako to proveriti?
  • Vozi: Skoda Superb MK3 (2020 god)

Na mreži aldabic

« Odgovor #4 poslato: 18. Sep, 2025. 12:05 »
Proveri na obeleven sajtu da li ima opciju da aktivira side asiat. Ako ima, onda mozes probati sa nekim ko ima adapter. Ako te ne mrzi da dodjes do ns, pogledacu ja
  • Vozi: Skoda Superb

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #5 poslato: 18. Sep, 2025. 12:31 »
С обзиром да смо @Aleks и ја покушавали активирати опцију Blind Spot са ОБД11, и знајући да он тренутно има много лепу и озбиљну преокупацију, одговорићу уместо њега (ваљда се неће наљутити)  ;).

За Blind Spot је пре свега потребан хардвер, односно сензори/радари, а он зна да код њега има тај хардвер тако што има ознаке на ретровизорима где су и индикатори који јављају да ли нешто има у мртвом углу. Његов С је 2017о.

Када смо закачили ОБД11, он је у првом пролазу препознао хардвер за то (модул 3C Lane Change Assistant), али му није успео приступити и даље је јављао да не може остварити комуникацију, што ће рећи да је вероватно неки проблем са самим сензорима/радарима, инсталацијом, џековима, ...
Нисмо били спремни да чачкамо, тражимо и проверавамо ожичење и остале делове тог система. По разним форумима људи описују ситуације када овај систем "одбије" послушност, као и сви други системи, и врло често разлози могу бити банални, лако решиви.

Остало је да када он ухвати времена оде до, највероватније Dixona, и обећао је да ће објавити резултат. Колико знам, још није био.

Van mreže fobia24

« Odgovor #6 poslato: 18. Sep, 2025. 19:57 »
Pojavile su se neke sture opcije one click app za sfd2 zastitu, oktaviju 2024. Medjutim, nisam uspeo da povezem uredjaj da vidi auto jer trazi da aktiviram dvostruku autentifikaciju,  koju ne mogu da uspesno prodjem jer autentifikator nema opciju da unesem kod iz obd app. Dakle, izmisle problem tamo gde.ga nema.

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #7 poslato: 18. Sep, 2025. 20:01 »
И ја сам испратио да се појављују OneClick апликације за 2024+ возила.
Изгледа да VAG мало попушта са SFD2, на кашичицу, али само нека крене.
Искуства људи са разних форума су свакојака, мислим на рад тих OneClick апликација.

Van mreže fobia24

« Odgovor #8 poslato: 18. Sep, 2025. 21:00 »
Svejdno mi je to neupotrebljivo za sada preko obd-a jer ne moze prepoznati vozilo. Trazi sve autentifikaciju koju je nemoguce uraditi. A i kada bih povezao jedina korisna klik opcija je memorisanje line assist-a. Sve ostalo neke beskorisne gluposti.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #9 poslato: 18. Sep, 2025. 23:36 »
A kako ti ne radi. Instaliraj google authenticator, unesi kod i biraj "time based".
Meni radi tako.
Inace jeste velika glupost sto su uveli to, bespotrebno je.

Van mreže fobia24

« Odgovor #10 poslato: juče u 11:55 »
Imam google autentifikator ali nemam opciju da unesem kod sa obd app. Meni sam autentifikator izbacuje svoj kod koji mogu da kopiram. Nemam opciju da potvrdim kod spoljne aplikacije. Ako idem na qr opciju nudi mi skener, ali ne i rucno unosenje koda. Htedoh da uradim printscreen ali mi ne dozvoljava.

Na mreži AcoSk

« Odgovor #11 poslato: juče u 14:18 »
Dole desno kada kliknem na + izbaci mi to za QR kod i opcija "Enter a setup key". Ja biram to drugo.
Meni je verzija Authenticatora 7.0