Autor Tema: Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00  (Pročitano 8170 puta)

cuplinger, lipovaccc, krcaerdoglija, Buca Skoda Mladenovac, Eruant, Darkoar, Lignjoslav, mar_cog, mihajloalasp, predragas, petarp031, chokky, srsa i 48 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži hakkler

Odg: Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
« Odgovor #120 poslato: juče u 20:09 »

Evo par mojih slika. Vidim da su mnogi slikali, verovatno će Peđa skupiti sve naneti imgur, da se uživa u kvalitetu

Baš gledam..pa di su fotke..video neki ?

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #121 poslato: juče u 20:21 »
Тек сад уђох у стан.  :o
Па ћу полако припремити извештај и поставити пар фотки.
Само мало стрпљења.  :)
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #122 poslato: juče u 20:21 »
Škoda skup u Smederevu 2025!

zzeelljjkkoo  i m@c|-|oR sve odlično organizovali i realizovali po najavljenom planu.

Почетак скупа у 12:00 часова, на обележеном и обезбеђеном паркингу код Смедеревске тврђаве.
Прикупљање, регистрација и дружење пристиглих учесника до 13:00 часова.
13:00 - 14:00 обилазак Малог Града Смедеревске тврђаве (под вођством професионалног водича).
14.00 - 15:15 дружење, подела мајица и избор возача/возила у следећим категоријама...
15:15 - 16:00 ручак (покрива се из котизације коју даје сваки учесник).
16:00 - … необавезно дружење до одласка учесника.
+tombola je donela 3 lepa poklona od Autočačak za 3 najsrećnija prijavljena učesnika!

Hvala Autočačak za poklone svim prijavljenim učesnicima, Elroq i Kodiaq! http://www.autocacak.co.rs/  :bravo:
Hvala @m@c|-|oR za zakup parkinga i organizaciju posete Tvrđavi  :bravo:
Hvala @mtesic  za poklone! https://www.cosita.co.rs/  :bravo:
Hvala @zzeelljjkkoo  za piće, ozvučenje... i poklone prijavljenim učesnicima! https://izdavastvo.informatika.com/  :bravo:
Hvala @aleksandarzlatic za Diplome prijavljenim učesnicima i pobednicima kategorija!  :bravo:
Hvala @Zoran Jevtic za poklon bedževe Škoda svima! :bravo:
Hvala @skodaforum.RS za majice prijavljenim učesnicima! https://skodaforum.rs/  ;)

Slike & video snimci, ŠKODA skup SMEDEREVO 2025: https://photos.app.goo.gl/chQLpNdZnsFUtyrP8

Hvala svima koji su bili prisutni, vidimo se i drugom prilikom!
« Poslednja izmena: juče u 21:11 Karlheinz »
  • Vozi: Yeti

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #123 poslato: juče u 20:28 »
Skup je bio fenomenalan, baš mi je drago da sam sreo dosta starih drugara a upoznao i neke nove...
Sredinu fotke i snimke pa šaljem...
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži zzeelljjkkoo

« Odgovor #124 poslato: juče u 21:40 »
Другари, да мало „ремизирамо“ наш данашњи скуп:

Пре свега хвала свим добрим и занимљивим људима који су се потрудили и заједно са нама осталима поделили данашње, надам се лепо и квалитетно време. Посебна захвалност онима који су дошли породично, и то са оном „најситнијом“ децом.

Према незваничним изворима, на скупу је било 27 власничких Шкодилака и 2 из Ауто Чачка, а нас Шкода душа било је укупно 53 комада.

АЧ нас је почастио приказивањем најновијег Кодија хибрида и најновијег Елрока.

Захвалности организацијама:
    • Велика захвалност компанији Ауто Чачак на томе што нас је подржала на данашњем скупу, у свим облицима, и посебна лична захвалност гђи Александри, и двојици момака који су се са нама дружили цео скуп.
    • Захвалност Туристичкој организацији града Смедерева на обезбеђеном водичу и тури кроз Мали град тврђаве.
    • Захвалност Паркинг сервису Смедерево на обезбеђеном паркингу.
    • Захвалност компанији Информатика АД Београд на поклончићима који немају везе за аутомобилизмом, али имају везе са културним уздизањем.

Захвалности личностима:
    • Свима вама присутнима који сте увеличали наш данашњи Шкода скуп.
    • Мојим „саборцима“ Миши Мачору и Пеђи Карлу, са којима смо, надам се успешно, организовали и изгурали овај скуп.
    • Посебна захвалност Мишиним најбољим половинама, супрузи и кћерци, које су дале изузетан и квалитетан креативни и оперативни допринос данашњем скупу (присуство, музика, пићанце, храна, краснопис на захвалницама и дипломама, томбола, евиденције, дружење, …).
    • Гдину Александру Златићу на дизајнерском и штампарском решењу захвалница, диплома и образаца (надам се да ће се на следећем скупу појавити у Шкоди а не на бициклу  ;)).
    • Нашем другару @mtesic који је угодно изненадио нас одређене неке.

Остаје жал због мало ветровитог времена, па гдин Златић није био у прилици да мало „провоза“ дрона са камером, да и на тај начин запишемо данашњи скуп, као и што другари из околних држава нису били у прилици да дођу, посебно они са раритетним Шкодилацима.

Надам се да ће се неки другар понудити да се следећи годишњи скуп организује на некој локацији где до сада није било скупа. Неко је искоментарисао да обиђемо све локације где има нека тврђава, нпр. Ниш, Бгд, а како Србија има богату историју, и тврђава на сваком кораку, таквих локација не мањка.
Идеално време за следећи овакав скуп би био мај-јун 2026е године, па ко жели нека се понуди, а свакако ће имати подршку и помоћ и свих нас који смо се овим већ „забављали“. Такође, према изјавама надлежних, у будућности се може очекивати подршка Шкода кућа бар слична данашњој, тако да је то једна охрабрујућа информација и околност, а Трио Фантастикус (Пеђа, Мачор и моја маленкост) је на располагању за дељење искустава и конекција.

Још једном, ХВАЛА свима!!!
« Poslednja izmena: juče u 21:46 zzeelljjkkoo »
  • Vozi: Fabia IV 1.0 MPI 80ks Ambition 2023

Van mreže ljusasd

« Odgovor #125 poslato: juče u 22:51 »
Evo i ja da se zahvalim na odlično organizovanom skupu i odličnim druženjem. Izuzetno mi je drago bilo upoznati vas koje nisam poznavao, a videti posle dužeg vremena meni poznate članove!

• Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Na mreži Zoran Jevtic

« Odgovor #126 poslato: juče u 22:55 »
Danasnje druženje je bilo super.. Od skoro sam član foruma i po prvi put kao ucesnik na ovakvom skupu i malo je reći da sam oduševljen...
Sve pohvale za organizatore skupa, sve je bilo odlično i "na nivou", bravo..
Pozdravljam inicijativu za novo druženje...
Nisam bas vešt, ali probaću da ubacim neku sliku koje ja uslikao...
Pozdrav za organizatore i sve učesnike sa željom da se ponovo okupimo u još većem broju
Komplikovano za mene da ubacim fotke, hahaha..."stručnjak do djavola..."
« Poslednja izmena: juče u 23:01 Zoran Jevtic »
  • Vozi: Škoda Octavia Mk1, 1.6 sr, 2002.g

Na mreži Bobi

« Odgovor #127 poslato: danas u 08:08 »
Sve pohvale organizatorima i od ekipe iz Aleksinca. Sve je bilo top. Lepo je videti neke stare članove skupova i naravno upoznati nove. Vidimo se na narednom skupu.
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng