0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Ja vec mesecima merkam http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/26448383/skoda-superb-20-tfsi
Treba mi savet i objasnjenje… sta gubim i dobijam, jer razlika u ceni nije mala, oko 10k eurSuperb 2.0 TSI 4x4 Style 2019 benzin 272 KS, 84.000 kmSuperb 2.0 TSI Sportline 2023 benzin 280 KS, 26.000 kmDa li ici na 2019… svakako ovde ima mnogo boljih i iskusnijih poznavalaca. Hvala
Бибићу, сине, мислим да су дилеме решене, најбољи избор за тебе:Superb 2.0 tsi, Sportline, 2023, и обавезно, Stage 4 do 5, па да полетиш небу под облаке.А објективно шта би могло боље да ти замени предходни PureTech од 110 разиграних француских коњића. Ајде, па срећно ти и весело било .Поздрав од ћалета!
Gledao sam taj primerak, nekako je previše klot oprema za taj motor koji je ispod haube i nije mi to bilo to. Uz to crna boja mi nije legla , to je pakao za održavanje, auto stalno izgleda prljavo.
Bolje stariji sa dobrom opremom, nego klot Facelift. Unutra skoro da nema razlike, ne vidim poentu dati 10-15k više za facelift generalno. Ja bih jedino voleo da su i za pre FL model imali matrix farove kao opciju, to bih bas voleo da imam na mom autu. Xenoni su odavno prevazidjeni.