0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
А колико је ти плаћаш, ако није тајна?
Još jedna stvar, ukoliko je auto na mom imenu, onda kasko iznosi čak 300€ skuplje nego da je na nekom starijem. Jasno mi je da mladji vozači moraju platiti skuplje, ali baš toliko je preterivanje.
Koliko imas godina auto na svom imenu?
Да ли ти још увек имаш пробну возачку дозволу?Та преостала четири дана вероватно?Можда да сачекаш са власништвом док не добијеш ону "праву" возачку?Јер то вероватно утиче на износ полисе, као што си и написао.
Napisao sam par postova ranije da sam uplatio avans, prevod treba biti ovih dana. A za četiri dana ću imati 21 godinu.
Tako je, Željko. Zbog kasko osiguranja će vozilo biti na nekom od roditelja. Mislim da nije samo do probne, nego generalno godina života i vozačkog staža.
Prelistao sam celu ovu temu i druge forume, a i dalje nisam siguran koju zaštitu uz kasko. Konkretno, Guardian Abloy i OBD ili Zeder i OBD.
Nemam odgovor na ovo, ali imam drugačiji predlog. Primera radi, sestra na Voždovcu iznajmljuje garažno mesto za 50e mesečno, dok je recimo u Zemunu 50-60e. U svim tim novijim zgradama postoji video nadzor 24/7, osvetljena parking mesta, senzori, pa i obezbeđenje. Ako tako nešto postoji a da ti je blizu, prošetaj i raspitaj se, uvek ima neko ko izdaje. Mislim da je skroz ok rešenje.
И ова фора са малусом код основног осигурања, која је уведена пре 5-6-7-8 година, је уведена као копирана фора са запада, а комшија ми, који ради са осигурањима, је тада рекао да су те године када је уведена, као и свих претходних, сва осигурања била у дебелом плусу, али похлепнима никада довољно.