Autor Tema: saobracajni prekrshaji  (Pročitano 13992 puta)

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži Karlheinz

• Administrator
  • Ugled: 103
Odg: saobracajni prekrshaji
« Odgovor #60 poslato: 19. Jan, 2015. 21:46 »
Da bi se dozvola ponovo dobila potrebno je da prođe vreme važenja dobijenih poena (svaki važi dve godine),
Taj što skupi 18 za dve godine od mene ne bi dobio ni dozvolu za pecanje više.
  • Vozi: Yeti

Van mreže krcaerdoglijaZapočeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 54
  • ERDOGLIJA KINGDOM
« Odgovor #61 poslato: 20. Jan, 2015. 16:25 »
Taj što skupi 18 za dve godine od mene ne bi dobio ni dozvolu za pecanje više.

=)) =)) =)) im1st u pravu si 100%,ni trotinet mu ne bi dao da vozi
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže Crveni gormit

• RallyeSport
  • Ugled: 4
« Odgovor #62 poslato: 20. Jan, 2015. 17:13 »
nije prekrsaj ali je kazna

pre pet sest dana parkiram se kod brankovog mosta i posaljem sms za III zonu

uvece kod kuce vidim ono za kazne, i pise da nisam platio parkiranje u II zoni, i jeste bila II zona, ali je tabla o zoni bila izlepljena i necitka

odem sutradan u parking servis i napisem zalbu, ipak sam platio sat parkiranja i to je mozda 80% od cene za II zonu, a i njihova je greska sto se tabla ne vidi lepo

malopre zovem i kazu mi da mi je zalba odbijena.

ok, pa da javno izjavim da na sledecim izborima glasam za one koji budu opozicija danasnjoj vlasti u gradu, ko god da je

Van mreže djordjebg

• Laurin&Klement
  • Ugled: 47
« Odgovor #63 poslato: 20. Jan, 2015. 17:26 »
DA se nadovezem na Gormita i moje prethodne upise povod laznog prekrsaja koji mi je napakovan.
Elem sekotr za unutranju kontrolu je teska prevara, posle 10 dana mi je stiglo pismo kako je moja zalba temeljno sageldana i glatko odbijena. Ruku dajem da to tamo niko nije ni procitao, to je ekspresno zavrsilo u kanti za smece, a meni je poslat genericki odgovor kakav vec salju svim naivnim clanovima ovog drustva koji se jos uvek nadaju da u Srbiji stvari ipak funkcionisu.
Ostala mi je jos zalba sudu, na koju jos uvek cekam odgovor. Posto je ostalo jos manje od 6 meseci do apsolutnog zastaranja verujem da ce to i biti ishod, od mene dinara nece videti.

Na mreži bigor

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #64 poslato: 20. Jan, 2015. 17:51 »
U vezi parking kazne, dolazim ja u jednu ulicu parkiram i uplacujem parking, kad ono meni da mi je uplacena dnevna karta nesto oko 3000din. Ja reko nisam nesto ukucao kako treba,raspitam se sa radnicima, kazu to ti je kazna jer nisi platio parking u toku dana,a ja uopste nisam bio taj dan tu. Pukne mi film, nahvatan onog jazovca sto sara te karte, STA JE OVO LJEB TI J***M, uhvatim ga za reme pocnem mu mlatiti onim telefonom, on se jadan izgubi, poce nesto muca seca, pa mi bi i krivo sto sam tako reragovao. Malo se ja smirim,a i on pa pozva nekog sefa i kaze mi da je upisana drugo vozilo sa istim registarskim tablicama samo kod mene Ž, a kod njega Z, pa je komp registrovao kao Z. Za sad mi jos nista nije doslo ali kolika je vjerovatnoca da se isti dan u istoj ulici pogode dva ista registarska broja, a posto sam bio i prethodnih dana tu mozda su mislili nesto da smuvaju u svoju korist dok me nema
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže nebojsar

• Laurin&Klement
  • Ugled: 14
« Odgovor #65 poslato: 20. Jan, 2015. 19:24 »
Kad je nesto tako ocigledno oni ti poniste kartu, samo odmah nazoves parking servis. Ja sam tako recimo ukucao 2 umesto 5 u broju registracije prilikom slanja poruke. Decko mi zalepi kaznu, ja pogledam i vidim da sam na tastaturi greskom ukucao dvojku. Nazovem telefonom kazem sta se desilo i zena proveri da je uplaceno na taj drugi broj i kaze mogu jednom samo ovako nesto da ponistim, ponisteno vam je, pripazite na to ubuduce. Nikad nista nije stiglo...
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže fobia24

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
« Odgovor #66 poslato: 20. Jan, 2015. 23:49 »
Ove subote pre podne, parkiram se ja kod Tisršove i išao peške par ulica. Svaki treći auto je imao celodnevnu kartu zakačenu za brisač. :o Izgleda niko ne ferma više ove koji su predmet zadnjih postova. ;)

Van mreže Crveni gormit

• RallyeSport
  • Ugled: 4
« Odgovor #67 poslato: 21. Jan, 2015. 20:38 »
ja sam moj post u celini poslao, emajlirao,  na beoinfo - za gradonacelnika, neka zna da je za 1.800 dinara sigurno izgubio potencijalni glas

znam da ga zabole stojko, ali meni je lakse.

ps platio danas, nerado

Van mreže Muja

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 0
« Odgovor #68 poslato: 14. Feb, 2015. 19:39 »
Ljudi interesuje me jedna stvar. Kada se oduzima dozvola na npr. 3 meseca jel se oduzimaju sve kategorije koje postoje u dozvoli ili samo ona koju si koristio u prekrsaju?? Konkretno upucao me radar u debelom prekoracenju u autu a imam i A i C kategoriju pa me interesuje jel ce mi oduzeti sve kategorije ili samo B?

Van mreže olajkris

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
« Odgovor #69 poslato: 14. Feb, 2015. 20:30 »
Koliko ja znam samo B. I koliko sam upucen ne uzima se vise dozvola samo te unesu u sistem da imas zabranu i ako te zaustave i u proveri saznaju za zabranu. E onda .....

Van mreže MilanV

• Ambition
  • Ugled: 1
« Odgovor #70 poslato: 14. Feb, 2015. 21:19 »
zabrana važi za sve kategorije po novome zakonu

Van mreže Muja

• Test Drive
  • *
« Odgovor #71 poslato: 15. Feb, 2015. 10:04 »
eh.... hvala na odgovoru

Van mreže vlada320

• Laurin&Klement
  • Ugled: 42
  • Škoda - best for money
« Odgovor #72 poslato: 15. Feb, 2015. 15:42 »
Ja sam čuo da su skoro nešto menjali u vezi toga, pa ponovo oduzimaju SAMO onu kategoriju kojoj pripada vozilo kojim je načinjen prekršaj. To mi reče neko od kolega profesionalnih vozača kome je vozačka dozvola oduzeta u celosti, ali samo zbog toga što je prekršaj napravio pre datuma kada je novo pravilo stupilo na snagu, a čini mi se da je pominjao Mart 2014.
Opet, drugom kolegi su zbog vožnje zaustavnom trakom na autoputu (autom B kategorije, od Plavog mosta ka Dušanovcu) oduzete sve kategorije na 8 meseci, da bi posle silnih žalbi i peripetija uspeo da dođe do toga da se zabrana odnosi samo na B kategoriju, a novčana kazna je ostala zaista velika.
Eto posredne informacije, nadam se da je tačna.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže Muja

• Test Drive
  • *
« Odgovor #73 poslato: 16. Feb, 2015. 08:28 »
Vlado hvala i tebi na odgovoru. Gde god pitam samo oprecne informacije hehehehe, nikako konsenzus wac1
Svakako cu napisati tacno sta i kako cim zavrsim kod sudije za prekrsaje, tada ce se sve znati

Na mreži zare

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #74 poslato: 16. Feb, 2015. 09:19 »
Ako ne mozes da cekas presudu sudije, pozovi Sup i pitaj to sto te interesuje. Sigurno ces dobiti tacan odgovor.