Autor Tema: Elektricni podizac stakla  (Pročitano 5562 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže srdijamiZapočeo temu

Odg: Elektricni podizac stakla
« Odgovor #15 poslato: 10. Jul, 2014. 07:14 »
Zdravo
Da vam javim da sam nasao problem.
Evo sta je bilo:
Nasao sam kabel koji vodi od prekidaca do kutije osiguraca, proverio sam napon na zici kod osiguraca i bio je dobar. Napona na prekidacu nije bilo ili je bio jako mali, zatim sam pratio kabel i bockao ga iglom da vidim gde bi mogao biti u prekidu. Nije mi dugo trebalo da nadjem mesto prekida. Spolja na izolaciji nema nikakvih vidljivih tragova ostecenja i kad sam skinuo izolaciju naisao sam na oksidiranu bakarnu zicu. Posle sam prespojio kabel i zastitio ga dobro, zatim ubacio elektricni podizac i radi dobro.

Ovim bih hteo da se zahvalim svim na korisnim savetima i zelji da se pomogne.
Pozdrav

Van mreže olajkris

« Odgovor #16 poslato: 10. Jul, 2014. 11:33 »
Super... :)

Van mreže Lazar01

« Odgovor #17 poslato: 29. Mar, 2021. 23:18 »
Pozdrav, imam skodu feliciu 1.3 glx 1999 godiste drugi sam vlasnik, prvi vlasnik je bio moj deda i imao je el. podizace na skodi ali mu je mehanizam crkao na levim vratima i od tad se levi prozor na prednjim vratima ne otvara, a mehanizam je bacen i motoric. Na desnim vratima je isto crkao mehanizam ali je motoric dobar, trazio sam svuda i nigde ne mogu da nadjem mehanizme za prednja vrata i motorice za elektricne podizace. Da li zna neko gde mogu to da kupim. Pitao sam ljude koji rade sa podizacima i rekli su mi da se ne slaze ni sa jednih drugih kola nego samo sa felicie.
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 glx