Tss koji offtopic !!!
Zašto trpate politiku na forum o Škoda automobilima?
ON topic u vezi naslova teme !!
Proslo mjesec dana ali kao da je bilo jučer

10.12.2018
20;32
Vozio po p.s.u..50km/h prema centru grada.Rijetko..al događa se..i onda A6 me udara u zadnji lijevi dio..rep. Taman sam krenuo ubrzat..ali prekasno. Pola metra bilo u igri...
Inače A6 je bočno udario clio..koji je doletio sa cca 80..90km/h slalom vožnjom. Forfarao po kratkoj traci od shoping centra..na levoj strani...kako nije mogao stat..da ne udari auto ispred sebe. Vrlo gust promet kroz tri trake.
Udara na silu A6 u srednjoj..koji udara mene u rep koji sam u krajnjoj desnoj traci.A6 poslije drobi novog yarisa sparkanog na desnoj strani.
Kod mene..auto se zanaša lijevo..Motam full desni ali bez pomoći kroz tri trake frontalno bez kočenja udaram sparkirani auto na levoj strani..i odbijam se od njega i sa zadnjim krajem udaram 3ci sparkirani auto sa svojim zadnjim krajem. Jednog sam preskočio u pirueti od 180 stupnjeva.
Epilog..6 auti..zdrobljeno..dvije totalne štete (jedna je moja) i zid.
Mene odvozi hitna.. klinac od 25g koji je napravio kaos...ni dlaka mu ne fali.
Ajd stao je.. sa tim renta car cliom i pričekao murju i priznao.
Fotke nastale netom poslije nesrece..dok me adrenalin pucao..još..tih par minuta.
Posle sjeo u svoju nekretninu..jer mi je fakat bilo zlo..a i vrat je malo naje..
Ugl..ok sam
..al NEMOJTE forum zasrati sa politikom !!!
P.S.
3h prije si kupim nove oem gumene tepihe..par 100m dalje..donio mi lik.
P.s.s
Moj bolid je normalno dofuran doma..par km dok sam bio na hitnoj. Kaže stari..ništa ne vuče u stranu..jedino ti lamba sonda svjetli..a i desni far ne radi.