Autor Tema: 1003, SMS za pomoć  (Pročitano 2858 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dulefontana

Odg: 1003, SMS za pomoć
« Odgovor #15 poslato: 20. Maj, 2014. 09:09 »
Mislim da ne zasluzuje verzalnim slovima sa nekoliko slova A da mu se napise da je kralj. Svaka mu cast na donaciji, isto kao i Ceci i ostalim javnim licnostima, ali ipak kraljevi i legende su tim ljudima ipak spasavali zivote. Da ne ponavljam bugarinove recenice.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #16 poslato: 20. Maj, 2014. 10:28 »
Ne nije kralj, on je vanzemaljac, jer prosto ne mogu da verujem da se toliko angažuje da uradi za Srbiju pre i posle meča, a u međuvremenu izađe na teren i razbije ni manje ni više nego - Rafu Nadala. Kako?

Koja ceca, kakve javne ličnosti .... bagra je to sve (čast izuzecima), nisu mu ni do đona patike, ma ne mogu uopšte da se uporede sa teniserom.
  • Vozi: Yeti

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #17 poslato: 20. Maj, 2014. 10:36 »
Pomoć za poplavljena područja:

SMS na broj 1003 za pomoć - SRBIJA
Pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima Srbije. SMS poruka na broj 1003, za sve tri mreže mobilnih operatora (Telenor, Telekom i VIP).Cena poruke je 100 dinara.

POZIVOM na broj 1458 za pomoć - REPUBLIKA SRPSKA
Pomoć ugroženom stanovništvu u poplavljenim područjima BiH. SMS poruka na broj 1458(m:tel).Cijena poruke je 1 KM.

FEDERACIJA BIH:
BH Telekom - 090 291 032 (2,00 KM) Eronet - 092 890 830 (1.80 KM)

Van mreže nebojsar

« Odgovor #18 poslato: 20. Maj, 2014. 13:00 »
Ne nije kralj, on je vanzemaljac, jer prosto ne mogu da verujem da se toliko angažuje da uradi za Srbiju pre i posle meča, a u međuvremenu izađe na teren i razbije ni manje ni više nego - Rafu Nadala. Kako?

Ne kapiram čemu toliko ironije. Realno ako pogledamo sa ugroženog područja svako ima nekog ko je van grada ili zemlje koji u odsudnim trenutcima nije mogao da pomogne, i da hoće, jer mu nije bio dozvoljen pristup. I da je došao da lično vadi ljude iz poplavljenih kuća ne bi mu bilo dozvoljeno kao ni bilo kome drugom od nas. Dakle mogao je da puni džakove za nasipe, da donese humanitarnu pomoć i to je sve. Da li je bio ovde ili nije potpuno je nebitno. Neka mi neko navede osobu koja je na međunarodnom planu toliko pozitivnog uradila za Srbiju u zadnjih 50 godina, više od ovog čoveka. Nemojmo da zaboravimo da ono što smo mi dali, priložili može ovim ljudima da pomogne za hranu, vodu, higijenu za dan dva. Veća donacija može da sagradi kuću, akcija spasilaca nema cenu i ne može se porediti ni sa čim.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #19 poslato: 20. Maj, 2014. 13:19 »
Ne kapiram čemu toliko ironije.

Ne znam zašto si mene citirao, jer to što sam napisao jer trebalo da znači da sam zaista oduševljen njegovim likom i delom, ne sada, već oduvek.

Pošaljite SMS na 1003.

Van mreže nebojsar

« Odgovor #20 poslato: 20. Maj, 2014. 13:30 »
Pošaljite SMS na 1003.

Delovalo mi je ironicno, nista vise.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Apatinac

« Odgovor #21 poslato: 20. Maj, 2014. 23:10 »
do danas iz stuttagrta su otisla tri kamiona pomoci za srbiju  i rep. srpsku a u petak krece cetvrti Svestenik nam je rekao da skupljamo sredstva licne higijene i sredsta za dezinfekciju i konzerviranu hranu
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

Van mreže krcaerdoglijaZapočeo temu

« Odgovor #22 poslato: 20. Maj, 2014. 23:24 »
Koliko god da je tezak jednom izjavom je skrenuo vise paznje nego svi srpski mediji zajedno. Desetine hiljada ljudi koji nisu znali sta se desava u Srbiji su zahvaljujuci njemu dali neku vrstu pomoci. Pomoci se u "zube" ne gleda, čija god da je i kolika god da je uvek ima plemenitu svrhu.
BBC je samo rekao u prolazu da su poplave u srbiji i BIH a da nije bilo njega ne bi svet ni znao kolike su razmere tih poplava!!!!svaka mu cast!!!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000