Autor Tema: Škoda skup SRBIJA - Košutnjak - OKTOBAR 2014  (Pročitano 3106 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži 2 Busy

Odg: Škoda skup SRBIJA - Košutnjak - OKTOBAR 2014
« Odgovor #60 poslato: 13. Okt, 2014. 08:12 »
Čestitam na odličnom skupu.Iako nisam bio,pratio sam online okupljanje i drago mi je da se toliko članova zajednice odazvalo i što vas je poslužilo vreme.Atmosfera je,siguran sam,bila na nivou.
thumbup

Послато са LG-D373

Van mreže dulefontana

« Odgovor #61 poslato: 13. Okt, 2014. 08:15 »
Preko diamond-a sam ti poslao nalepnicu. :D

« Odgovor #62 poslato: 13. Okt, 2014. 10:32 »
Vidim da je bilo lepo, drugi put se nadam da ce biti jos vise clanova i posetilaca...
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2htp 2006.

Van mreže beodex67

« Odgovor #63 poslato: 13. Okt, 2014. 12:57 »
Konačno se desio i taj dan, nakon možda skoro dve godine priče o takvom skupu. Sve pohvale za Peđu kao organizatora, Najdana kao roštilj majstora i sve učesnike skupa u prirodi. Super vreme, lepo druženje,dosta ljubimaca na 4 točka kao i njihovih pratilaca ... u potpunosti uspeo skup  :RR)
Hvala momcima iz NS što su nam ulepšali druženje i novom članu Ivanu koji je prvi put bio na Škoda skupu.
Sve čestitke Bigor-u na osvojenom peharu za najuredniju škodu na skupu  :bravo:

Moj video sa skupa kasni kao i obično, iz tehničkih razloga  wac1
  • Vozi: Felicia 1.3 GLX 1997. god.

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #64 poslato: 13. Okt, 2014. 14:04 »
Preko diamond-a sam ti poslao nalepnicu. :D
Hvala,Dule!!!

Na mreži bigor

« Odgovor #65 poslato: 13. Okt, 2014. 21:09 »
Hvala ljudi na cestitkama, izvinjavam se sto se prije nisam javio jer imam problema sa internetom.
Druzenje je bilo odlicno i svaka cast Pedji na dobroj organizaciji :bravo:
Video uskoro, cim se smiluju da mi rijese kvar sa netom hearcut
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #66 poslato: 13. Okt, 2014. 21:54 »
Evo par utisaka i slika za početak, biće još ovih dana.

12.10.2014. Došao je i taj dan! Dan pre njega  potrošen je na nabavku i glancanje, da ne idem u detalje. Stigoh ja prvi na Košutnjak malo pre 10 prepodne a dok sam vozio razmišljao sam - hoće li biti slobodan deo parkinga i "pečurka" tj. odmorište odmah do njega. Oktava punog gepeka (razne green-line opreme za takmičare i posetioce :-), pića, sveže salate, mesa, ćumura, kukuruza i još koječega ...) sa dve medalje i peharom na 2.200rpm veselo odazivajući se na papučicu gasa pohita na prvi joj skup koji nije na betonu .-). Prolazak kroz tunel pre Košutnjaka je bio dodatni teret za živce jer je sveže oprana i ispolirana Škoda morala da prođe kroz uvek mokar i vlažan tunel. Kad ja tamo a ono - parking popunjen :-) al' sa tri "tuđa" vozila ali u delu koji mi "ne treba"! Odlično! Odmah zovem "čiča" bugarina da vidim dokle je stigao, jer treba mi drugi auto - da zategnem uže (čitaj: 4pin kabl :-) i "blokiramo" deo parkinga te istaknemo Škoda zastavu! Nervoza je trajala kratko - evo je bela O2, sveže oprana (al' prošli vikend :-) i mi zategosmo zastavu i blokirasmo parking. Kako sam polako "istovarao" stvari iz gepeka i oslobađao je težine, moja lepa O2 je počela da gubi Eibach look i postala opet ona povišena čehinja... ma nema veze! :-)
Tek što smo bugarin i ja razvezli priču i pozvali g.dina hakklera da vidimo - dal' možda dolazi ?! nismo ni primetili da je - odjednom, počeo Košutnjak da se puni! Stiže Bigor i velika Škoda zastava, stiže Najdan sa familijom, Sloba...

toliko, biće i nastavak...ako bude inspiracije :-)

Škoda skup u prirodi je sam po sebi Green-line :-) tako da i oprema mora da bude Green-Line: jabuke, čaše, pribor, salvete, papirne kese... :-)

edit: sve slike su u ovom albumu https://goo.gl/photos/8PTzTr7hwSJiQqDB8
« Poslednja izmena: 13. Nov, 2015. 09:48 Karlheinz Hell »
  • Vozi: Yeti

Na mreži hakkler

« Odgovor #67 poslato: 13. Okt, 2014. 23:30 »
Tek što smo bugarin i ja razvezli priču i pozvali g.dina hakklera da vidimo - dal' možda dolazi ?!

Potvrđujem da smo se čuli preko moby.a .i drago mi je da ste se okupili u tolikom broju i uživali na takvom jednom okupljanju tj. Škoda green eventu :)

nastavite i dalje ;)

Van mreže fobia24

« Odgovor #68 poslato: 14. Okt, 2014. 07:23 »
Svaka čast! Ko pusti onog keca na parking? ;)

Van mreže ivan4994

« Odgovor #69 poslato: 14. Okt, 2014. 08:34 »
ja sam bio prvi put i bio sam malo skeptican, posto nikoga ne poznajem(to jest nisam poznavao), ali da nisam dosao, mnogo bi se zeznuo! mnogo toga lepog sam video, mnogo pametnog cuo, mnogo ukusnog probao, jednom recju VRH! NAJDAN je virtuoz na rostilju! on je dosao sa kecom i njemu je na skoda skupu parking mesto obezbedjeno kojim god autom da dolazi!
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže fobia24

« Odgovor #70 poslato: 14. Okt, 2014. 09:39 »
A, škodaš sa kecom! :) Onda je to u redu!

Van mreže bugarin

« Odgovor #71 poslato: 14. Okt, 2014. 10:03 »
Covek koji je prisustvovao skoro svakom skupu, na -20 ili na +35, cija felicija je primer entuzijazma i ljubavi prema skodi, moze da dodje i peske :)
Osim toga, dobrovoljno se prijavio za rostilj majstora. Obzirom da je imao problema sa felicijom, i da nije hteo da rizikuje da ostane na sred ulice sa malim detetom, dosao je kecom kako ne bi ispao ispaljivac.
Toliko o famoznom kecu i najdanu, koji bode oci onima koji nisu ni dosli.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Neba

« Odgovor #72 poslato: 14. Okt, 2014. 10:10 »
Evo i ja da napisem koju rec, zbog privatnih obaveza nisam mogao da prisustvujem celodnevnom dogadjaju, svratio sam samo na sat vremena i uhvatio poslednji trenutak za glasanje :D
Sve je receno, bilo je fenomenalno, cestitke na trudu i organizaciji!
Takodje vidim da je aktivnije pocelo okupljanje i po ostalim gradovima tako da vidim da je vec sasvim realno da se u dogledno vreme organizuje zajdnicki skup negde u srcu Srbije :D

p.s. da je bilo glasanje za najneuredniju i najizlupaniju skodu mislim da bi bio bez konkurencije :D
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže ivan4994

« Odgovor #73 poslato: 14. Okt, 2014. 11:05 »
Covek koji je prisustvovao skoro svakom skupu, na -20 ili na +35, cija felicija je primer entuzijazma i ljubavi prema skodi, moze da dodje i peske :)
Osim toga, dobrovoljno se prijavio za rostilj majstora. Obzirom da je imao problema sa felicijom, i da nije hteo da rizikuje da ostane na sred ulice sa malim detetom, dosao je kecom kako ne bi ispao ispaljivac.
Toliko o famoznom kecu i najdanu, koji bode oci onima koji nisu ni dosli.
tako je!
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

Van mreže dulefontana

« Odgovor #74 poslato: 14. Okt, 2014. 12:14 »
p.s. da je bilo glasanje za najneuredniju i najizlupaniju skodu mislim da bi bio bez konkurencije :D
Da li stvarno hoces da se takmicimo :P