Autor Tema: Fabia 3: Slike i Video  (Pročitano 18990 puta)

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže -nebojsa-

Odg: Fabia 3: Slike i Video
« Odgovor #75 poslato: 13. Avg, 2018. 18:06 »
Ne mogu da gledam Autogefuhl, za to treba slobodno popodne... =))
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #76 poslato: 19. Avg, 2018. 11:16 »
Fabia III facelift Monte Carlo tj. "SportLine" :-)
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #77 poslato: 27. Avg, 2018. 13:13 »
Stigla... :)

Izvinjavam se zbog kvaliteta fotografija...

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #78 poslato: 27. Avg, 2018. 13:24 »
Nebojša kako ti se čini uživo ?

Ja čuo komentare da je kao burago igračka
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #79 poslato: 27. Avg, 2018. 16:29 »
Unutra skoro ista, pozadi sa obicnim svetlima ista sem reflektora u braniku. Sa top led ce verovatno biti malo drugacije.
Najveca promena je napred, sada obicni halogeni farovi bar imaju led dnevna svetla i neku formu za razliku od proslih sa tri rupe za sijalice  :)
Nekako su "podigli" prednji kraj, cini se visim jer je donja linija farova visa i vise "ispupcena" u odnosu na ranije.
Maska deluje dosta veca verovatno jer je spojena sa farovima i visa nego ranije.
Sta znam, utisak mi je 'nako; ja sam i dalje fan Fabije I.

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #80 poslato: 27. Avg, 2018. 20:40 »
Moj matori isto danas bio u čačku i kaze mi da je gledao jednu sivu fabiju fl to mora da je ova sto si ti nebojsa slikao . Ovaj moj je užasnut kvalitetom izrade i dizjnom .

-Kaze vrata kad se zatvore da se čuje kao da su šuplja tj kao na puntu. Izgleda da su na ovom fl-u štedeli i na limu kaze kad se vrata od gepeka zatvore to lupi bože sačuvaj . Kako on meni kaže da je na fabiji f3 pre ovog facelift-a  koliko toliko taj zvuk pri zatvarnju bio onako puniji sad mu deluje da je nešto šuplje 
-Enterijer ostao isti pun plastike jeftine čak je i kod fabije mk1 bio kvalitetniji .
-Prednja maska kao da je nabodena onako velika kaze da ne priliči fabiji .

I ostaje jedino nepoznato zašto je poskupela ?   . Čak je i dodatna oprema nešto poskupela .

Primer pežo 208 sa 1.6 hdi i paketom opreme koji sadrži bluetooh tempomat naslon za ruke i jos dosta stavri ide za 11500e (Cena za firme) Fabija sa turbo motorm i ovom opremom čak i sa cenom za firmu nece moci ispod 11000e. 

Van mreže Peja

« Odgovor #81 poslato: 27. Avg, 2018. 20:54 »
treba dizelgejt namiriti
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže fobia24

« Odgovor #82 poslato: 27. Avg, 2018. 21:38 »
Ja jos nisam vozio fl fabiju. Fabija je auto koji je u toj klasi gde se mekan i kvalitetan enterijer ni ne ocekuje i retko koji brend osim vagena (polo) i audija u malim autima daje kvalitetniji enterijer. U zvuku serpe po zatvaranju vrata predvode pezo i citroen. Bas cekam sada da vidim tu novu fabiju i da je provozam, ali morala bi dosta da je nazadovala da spadne ispod konkurencije u tom segmentu.

Poslano z mojega SM-J510FN z uporabo Tapatalk

Na mreži vlado985

« Odgovor #83 poslato: 27. Avg, 2018. 22:15 »
Fabia mk1 je misaona imenica za ovo, po svemu, izgleda kao neki sepet, nazalost  :bravo:
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4mpi 50kw AME

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #84 poslato: 27. Avg, 2018. 22:22 »
Pazi fobija nije to sad mnogo nazadovalo nego je moj matori  mašinac čovek perfekcionista velik ima osećaj za detalje . Nešto se desilo da deluje da zvuk postao gori e sad sutra ili prekosutra dolazi 8  fabija  pa cu  bas da uporedim zvukove  .  wac1 . E sad jedina dobra činjenica je ta da je škoda ostala pouzdan auto sad sve ostalo moze se i oprostiti . Ali cena koja je skuplja stavrno nema potrebe za tim .

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #85 poslato: 27. Avg, 2018. 23:17 »
Sto se mene licno tice, ja sam Fabiju posle I generacije kao moj licni auto otpisao, tako da me ne dotice  :B=)
Iskreno ne verujem da su promene velike, to da je suplja i sl. verovatno ne stoji, smeo bih da se kladim da je spolja sem prednjeg kraja i zadnjeg branika jos uvek sve sa istim kataloskim brojevima kao pre FLa.
Plasticarenje citave ove klase mi odavno ide na zivce, enterijeri su sve gori u smislu zavrsne obrade i kvaliteta materijala; nije samo slucaj sa Skodom. Vazno da ima tablet (koji i treba da ima u danasnje vreme) a sto je zavrsna obrada gora nego pre 15 godina nema veze...
Ono sto je pozitivno su npr. ful led prednja svetla, naravno na bolje opremljenim verzijama.

Na mreži hakkler

« Odgovor #86 poslato: 28. Avg, 2018. 01:55 »
Ovo gore na fotkama..je užas.

Van mreže Marjanke

« Odgovor #87 poslato: 28. Avg, 2018. 10:48 »
Isto kao i octavia fl.

Na mreži hakkler

« Odgovor #88 poslato: 28. Avg, 2018. 12:42 »
Ni blizu..03fl je premija vs ovog bumbara gore..

Na mreži observer

« Odgovor #89 poslato: 28. Avg, 2018. 14:17 »
Opet korak nazad u dizajnu. Jedinica ostaje neprevazidjena, verovatno jos dugo vremena.
A da zvuci suplje verujem, jer i Golf 7 zvuci "metalnije" nego Polo iz 2010 (vidi se da se stedelo na svemu). Konkretno ne kod prtljaznika (on daje lep zvuk, vec kada se pusti kvaka prednjih vrata cuje se metalni odjek; a zatvaranje je tupo, ne znam kako su to uspeli...)
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017