Autor Tema: prskalica na gepeku  (Pročitano 4906 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže radoszver

Odg: prskalica na gepeku
« Odgovor #15 poslato: 09. Maj, 2015. 12:19 »
Hvala na brzom odgovoru ali to nije kod mene slucaj mozda sam se lose izrazio. Dakle, kod mene je prskalica u brisacu i pokidali/skinuli/ukrali su mi onaj plasticni poklopac koji se nalazi na ajde da kazem samom pocetku brisaca i koji usmerava mlaz na zadnje staklo, tako da kod mene je sada situacija kada upalim tu prskalicu da prska ona baca na auto iza :-) jer nema tog dela koji usmerava na zadnje staklo..sad dal je to polomljeno ili moze da se zameni ja ne znam
  • Vozi: Kamiq 2021, 1.0 tsi, 81kW, ambition plus, Velvet Red

Van mreže tutinburg

« Odgovor #16 poslato: 05. Jul, 2015. 17:08 »
Ajd da ne otvaram novu temu jer je i moj problem slican ovom. Dakle ne radi prskalica na zadnjem brisacu. Medjutim, proverio sam i cuje se motor koji radi i sprica dobro, racva nije spala (svojom rukom sam je prekontrolisao, inace napravio sam i mali test, kad skinem racvu motor sprica i vidi se da voda ide) ali problem je sto je izgleda prskalica zapekla na zadnjem brisacu - jer je prskalica u sklopu zadnjeg brisaca. Sad da zamolim da li neko moze da mi objasni kako da skinem prskalicu i ocistim je ili da kupim novu. U svako slucaju kupio bih novu, medjutim problem opet isti - kako da skinem ovu staru  >:( >:( wac1 wac1, ima li ko uputstvo ili nesto slicno.
  • Vozi: Skoda Fabia 1,4 mpi

Van mreže tasa

« Odgovor #17 poslato: 05. Jul, 2015. 22:43 »
e taj odgovor i ja cekam, eno ga kum se ubi od muke da sazna kako se rastavlja =))
  • Vozi: fabia sedan 1.9sdi, 2002, passat b6 2.0tdi 2008 Sportline

Van mreže Lignjoslav

• Vozi: Rapid Spaceback 1.0 tsi 2019- , Fabia htp mk1 2014-2019

Van mreže tutinburg

« Odgovor #19 poslato: 05. Jul, 2015. 23:55 »
Ma ljudi moji dal je moguce  =)) =)) =)) pa po ovom uputstvu samo treba da scepam (na primer motorcanglama) brizgaljku i povucem ka sebi i opla eto demontaze  bravo2 bravo2 bravo2

Van mreže tasa

« Odgovor #20 poslato: 06. Jul, 2015. 09:52 »
Aj povuci pa reci sta se desilo, i na koju si stranu povukao  wac1

Van mreže tutinburg

« Odgovor #21 poslato: 06. Jul, 2015. 17:31 »
Evo narode, malopre dosao sa posla i odmah motorcange u sake ... rezultat ... iznenadjujuce lako i jednostavno se brizgaljka izvlaci !!! Potrebno je samo blago povuci k sebi ! Eh, da , mislim da treba da napomenem da se brizgaljka uhvati sa strana gde nema kuglice iz koje izlazi mlaz vode da se ona ne bi jos vise zeznula. Za skidanje kamenca upotrebite nekakvu hemikaliju ili sta vec (ja sam koristio samo nacedjen sok od limuna  bravo2 bravo2), i naravno iglu, sve se dobro i polako procacka i zatim vrati. Ukoliko brizgaljka ne baca mlaz vode na zadnju sofersajbnu vec je totalno prebacuje i prska okolo ili ti ne baca ni do pola prozora onda malo jacu iglu za sice koristite i usmerite mlaz brizgaljke da brizgljka baca tacno tamo gde vi zelite. Eto to je sve. Sad sve laufa kao da nikad i nije bilo tog cuvenog kamenca.

Van mreže tutinburg

« Odgovor #22 poslato: 06. Jul, 2015. 17:33 »
Gazda Taso reci kumu da nam duguje turu JELANA za ovo objasnjenje bravo2 bravo2 bravo2

Van mreže tasa

« Odgovor #23 poslato: 06. Jul, 2015. 22:52 »
MOze, kada prodjemo kroz Tutin zovemo  O0