Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Fabia
»
FABIA 2007-2014
»
Skoda Swing (RCD-310) za Fabiju
Strana:
«
1
2
3
4
»
Dole
Autor
Tema: Skoda Swing (RCD-310) za Fabiju (Pročitano 9875 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Turbo
Laurin&Klement
Like ukupno: 3
L&K ugled:
16
Odg: Skoda Swing (RCD-310) za Fabiju
«
Odgovor #15 poslato:
26. Sep, 2013. 12:10 »
Video sam ovaj oglas, dečko deluje ozbiljno. Čuo sam se juče sa ovim Draganom, kaže da nema Swing i da je cirka 100e, ali treba da natrči što je po njegovim rečima prilično retko. Ipak bi mi bilo lakše da preuzmem to na ruke, nego da dajem napamet 150e.
Viiper
Ambition
Like ukupno: 0
L&K ugled:
3
«
Odgovor #16 poslato:
10. Okt, 2013. 05:26 »
Moje iskustvo sa zvukom je totalno drugacije... kada sam stavio bolero, mnogo se slabije cuje, mnogo manje basa(nikakva podesavanja ne pomazu), mnogo je slabije pojacalo... Bolero je deklarisan na 4x20w, a pio na 4x50w...znam da pioneer nema tih stvarih 50w, nego nekih 22w. ali ako pio ima 22w, bolero mozda ima 10w po kanalu
U svakom slucaju mozda je neki problem sa mojim bolerom, ne znam... Sutra ugradjujem pojacalo pa cemo videti
Viiper
Ambition
L&K ugled:
3
«
Odgovor #17 poslato:
10. Okt, 2013. 05:28 »
Da se razumemo, sam kvalitet zvuka je BOLJI na boleru, ali jacina je bzv... Mozda sam ja malo zahtevniji, ali pioneer je mnogo jace svirao (ako se sve lepo podesi
)
djordje48
Laurin&Klement
Like ukupno: 78
L&K ugled:
16
Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
«
Odgovor #18 poslato:
03. Feb, 2014. 21:03 »
odnedavno, baguje mi swing kad ubacim CD, do sada je sve lepo radilo, sada uopste ne cita ni audio cd ni mp3, vrti u prazno dugo vremena, uvek kada startujem motor cujem zujanje u njemu i izbacuje CD ERROR. izvadio sam CD, ali stalno izbacuje ovu gresku, pri svakom paljenju, i cuje je zujanje!
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 61
L&K ugled:
103
«
Odgovor #19 poslato:
03. Feb, 2014. 21:07 »
mozda zbog hladnoce-vlage? moguce je da se kondenzat navatao na socivu lasera, pa zato baguje.
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
djordje48
Laurin&Klement
L&K ugled:
16
«
Odgovor #20 poslato:
03. Feb, 2014. 21:20 »
sasvim moguce. eto, praticu pa javljam. ali zasto uvek pri paljenju motora on kao da trazi da ucita CD kojeg unutra nema, i stalno ista prica vrti u prazno. ali to se ne desava kad ugasim motor. pri ukljucivanju/iskljucivanju radija kad motor ne radi, nema ovog zujanja (naravno, CD ni tada ne radi)..
SuperB-NL
Test Drive
L&K ugled:
1
«
Odgovor #21 poslato:
03. Feb, 2014. 22:18 »
Pozdrav svima!
Ja sam imao v Fabiji 2011 - RCD 310 Swing. Ko ji je bio uredu a ni je bio super. Onda sam promenijo na RCD 510 - Bolero is Superba 2009, i je radio kao "plug and play" ništa nisam rabio, da promijenim samo stari ven i novi unutra. Ja nimam problema sa "canbusom" mislim da je problem sa canbusom samo kod RNS 510 - columbus, zbog baterij i nešto drugih problemov.
Meni radi, izbira komada na maxi-dotu, TCM, ništa problemov sa baterijo, itd. Radio je bio na Superbu sa surround systemom od Škode, i kad sem promenijo na klasičku verziju Bolerota, zvok je ratao bombastičen. Mnogo mnogo bolje kot pri RCD-ju 310.
Izvijam ako sem pogrešio temu. A stvarno se mi je činilo, da možda komu pomažem sa tim informacijami. I isto se izvinjavam sa jezikom, ne pričam najbolje srbski.
lp
Vozi: Škoda Fabia 1.2 TSI - MonteCarlo 2011
djordje48
Laurin&Klement
L&K ugled:
16
«
Odgovor #22 poslato:
05. Feb, 2014. 21:49 »
problem resen. radio sam izvadio, bio je dva dana u kotlarnici gde je bas toplo i sad radi kao sat
djordje48
Laurin&Klement
L&K ugled:
16
«
Odgovor #23 poslato:
15. Feb, 2014. 06:22 »
u zadnje vreme mi se desava gubitak struje na autu. Cim ga ne vozim duze od dva dana, nema struje ni za centralnu bravu. Sumnjam na radio jer ne verujem da struju odvlace alarm, bluetooth uredjaj ili ksenoni (ksenone sam skoro potpuno eliminisao). VW radio aparati su veoma specificni, po forumima sam citao da uvek odvalce malo struju, cak i kad je sve lepo povezano sa CAN linijom. Meni se radio lepo gasi kad izvucem kljuc iz brave, ako ga ostavim da radi kad je izgasen motor, posle pola sata se sam radio izgasi. Da li je moguce da radio aparat toliko odvlaci struju?
djordje48
Laurin&Klement
L&K ugled:
16
«
Odgovor #24 poslato:
19. Feb, 2014. 18:12 »
u pitanju je bio radio aparat. swing jednostavno nije namenjen za moju fabiju i nema sile da ga nateram da radi kako treba. CAN adapter skoda 5j0035751 je samo delimicno resio problem, alij e radio i dalje vukao struju kad se zaklopi auto. zahvalnost dugujem Mici elektricaru iz Cirinca i robocop-u koji me je uputio na Micu. Dakle, ne pokusavajte da prevarite fabriku nikako jer ce se kao bumerang vratiti. Jos jednom vazi pravilo da ce u kolima 100 posto funkcionisati samo fabricki namenjena oprema. ponavljam, swing je za FL fabiju, nikako za pre FL model. toliko od mojih pisanija na temu budzenja radio-navigacionih uredjaja i menjanja CAN protokola
Ubacio sam DANCE i radi kao da je tu stajao 100 godina
nebojsar
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
14
«
Odgovor #25 poslato:
19. Feb, 2014. 21:29 »
Gde se mogu nabaviti 2 din maske za radio? Jel ima to ovaj tip iz lipovice. Mi imamo skodu fabiu 1.2htp, kupljena septembar 2009 I ima onu odvratnu 1 din masku I posred nje piooner koji je bio poklon prilikom kupovine vozila. Naravno sad bih hteo da sredim par detalja na samom autu (kozni volan ako nadjem, radio, felne) pa me zanima koji sve radio aparati pasuju u taj auto. Po ovome sto je ovde napisano on je prefacelift model (ima okrugle maglenke) i ako nabavim 2 din plastiku da li mogu staviti jos neke uredjaje i koje?
Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI
djordje48
Laurin&Klement
L&K ugled:
16
«
Odgovor #26 poslato:
19. Feb, 2014. 22:05 »
sigurno ide dance i beat. ne znam gde bi se plastike mogle nabaviti, kladim se da ima Mojso otpad.
http://www.skodacirinac.com/brosure/fabia/oprema.pdf
brele
Laurin&Klement
L&K ugled:
-1
«
Odgovor #27 poslato:
08. Nov, 2015. 19:44 »
Pozdrav svima,
Imam Fabiu mk2 (2008.) i voleo bih umesto aftermarket cd mp3 plejera da ubacim nešto od fabričke muzike.
Šta može da dođe u obzir?
Ovako izgleda ta centralna konzola sa naknadno ugrađenim Pioneer-om (bez pločice na slici)
Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp
ugi85
Laurin&Klement
Like ukupno: 4
L&K ugled:
53
«
Odgovor #28 poslato:
08. Nov, 2015. 19:53 »
Zasto bi to radio kad je fabricki uredjaj dosta skuplji od maloprodajnih?
Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance
Markkoni
Laurin&Klement
Like ukupno: 115
L&K ugled:
35
«
Odgovor #29 poslato:
08. Nov, 2015. 20:10 »
Pa nadje se originalni uredjaj na oglasima za oko 100 EUR i manje. Svakako se mnogo lepse uklapa. I ja bih isto uradio.
Sent from my SM-A500FU
Strana:
«
1
2
3
4
»
Gore