Autor Tema: Prednovogodišnji skup u Zemunu by MOJA SKODA ZEMUN - DUŠKO ŠKODA  (Pročitano 1858 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže dusko zemunZapočeo temu

Au vrlo rado bih došao ali nažalost neću moći da dođem.  :(  :( Pozdravljam ideju i nadam se da ćemo se videti na nekom skupu iduće godine.  :B=)  :B=) Pozdrav drugari

velika mi je cast da i clanovi iz Jagodine imaju zelju da dodju na druzenje u Zemun...
Nova ideja po pitanju organizacije je da se dogovorimo kako da narucimo kobasice ?
razmisljao sam da je ekvivalent duzine metra po osobi sasvim dobar ... nisam do sad kupovao kobasice na metar ... ali verujem da je to sasvim ok ... samo jos da vidimo koliko metara je potrebno da se naruci ... ?

zeljno iscekujemeo sutrasnje otvaranje mosta pa da krenem u izvidnicu i generalnu probu marsrute ...

• Vozi: skoda 110R, felicia pik up FUN, OCTAVIA TOUR ...

Van mreže WEST 014

Odg: Prednovogodišnji skup u Zemunu by MOJA SKODA ZEMUN - DUŠKO ŠKODA
« Odgovor #16 poslato: 16. Dec, 2014. 21:36 »
Dule najbolje da clanovi izmere obim struka, pa da po istom kupujes kobasice. To je ipak najmerodavnije.  =)) =))

Zdravo drugari,
kako svi veoma dobro znate pripreme za naše okupljanje u sledeću subotu veoma korektno napreduju ...

most je svečano otvoren i pušten u saobraćaj... (imao sam priliku da već prvo veče napravim jedan probni krug do Banata... put je fantastican ... )
takodje pripreme kod mene su uveliko u toku ... zelim da kazem da je krajnje vreme da krenemo sa prijavom dolaska, kako bih mogao da isplaniram do kraja sve detalje ...

u organizacionom smislu ... po pitanju vremena i mesta susreta zeleo bih da konkretizujem sledeće:
VREME : SUBOTA 27.dec 2014. 11.55h
MESTO SUSRETA: e ovo je sad malo delikatno pitanje ... imam par predloga, ali mislim da je najbolje da se nadjemo negde na pravcu ka pristupnom putu za most ... ( a to znači potez od Zmaja- Pumpa na AUTOPUTU (smer prema Šidu... do NBG pumpe kod Balkana u Zemunu)
 Ideja da se nalazimo na delu puta od auto kuce Kole do  restorana Savić kod Galenike mislim da je zbog uskog grla na skretanju prema mostu nezgodna i velika je verovatnoća da bi naša kolona već na početku mosta imala bar 3-4 prekida a semaforski interval je ... prekratak za prolaz a  predugačak za čekanje ...
takodđe ideja da se možda nadjemo na pumpi Zmaj je najbolja jel verujem da svi znaju gde se ta lokacija nalazi a opet je relativno blizu...

Obišao sam i banatsku stranu i mogućnost da se deo zainteressovanih okupi sa te strane ...
pristupni putevi su odlični i ima dovoljno prostora za sačekivanje ...
opet ... moram reći da bi u smislu svega izbegavao da pravimo neki selfi varijante na pola mosta i slično kako ne bi ugrožavali bezbednost saobraćaja, ali postoji zato mnogo drugih načina kako bi ovo druženje mogli da ovekovečimo ...
( o tom potom ... )

da ne duzim...
zaključak je da molim sve zainteresovane koji su u mogućnosti da dodju da se još jednom prijave i potvrde svoj dolazak

e da ,
kobasice i rakija u vreme  Posta ... naravno da sam razmisljao i o tome ... (molim sve one koji ne konzumiraju ovih dana meso da se jave kako bi blagovremeno procenili količinu ribe i posnih preradjevina koje će biti poslužene na zahuski kod mene ... )

nastavak  sledi ...
pozdrav

a šta mislite da li sam malo sa terminom 11.55 malo poranio ... ?

generalno,
 most neće pobeći nigde ...
 A na osnovu  prvih reagovanja  ... možda je termin od 12.55 prikladniji ...

voleo bih da u zajedničkoj diskusiji ovde dogovorimo koji termin većini odgovara ...

unapred zahvalan ...

Van mreže fobia24

« Odgovor #19 poslato: 21. Dec, 2014. 13:51 »
Ja ću definitivno znati plan i raspored posla za vikend tek u četvrtak popodne. Verujem da ću bez obzira na sve stići do radnje na nekih sat vremena. Ne postim, ali manje-više klopa, važno je druženje. Javljam ti se čim budem znao definitivno, pa da vidimo šta mi gosti da ponesemo.

Na mreži MAKS

« Odgovor #20 poslato: 21. Dec, 2014. 20:02 »
U prinicpu sto se mene tice moze koji hoces. Mozda ipak 11.55 sta fali.  ;) desetak minuta pricekas one koji treba da dodju. Mislim do 12.15 i onda most i dalje. A sto se tice okupljanja predpostavljam da ce biti od savica pa prema batajnickom. Ustvari predlazem od prve rasknice posle savica. :D
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

predlog da se pomeri malo okupljanje za 13h potekao je od članova iz Nsada koji su se najavili, ali koji ne mogu da stignu zbog posla toliko rano...
a imam u najavi jos neke clanove koji u 11 vode klince na paketice ... i onda sve to ... daje jedan drugi ton ...

po onom sto sam primetio... vremena za okupljanje imamo ... ali iskreno, najvose bih voleo da na most udjemo pravo ... ovim novim bulevarom sa po 3 trake koji se prostire od LAKAT krivine na novosadskom autoputu pa preseca Cara Dušana ulicu ...
razradjivanje taktike okupljanja i kretanja cemo jos ovih dana odraditi do kraja ... kad budemo proučili kompletno funkcionisanje semaforskih intervala i propusne mocu iz pravca Batajnice ili iz pravca nove saobraćajnice ...

o svemu razmisljam i planiram , ostale su samo finese ...

Van mreže Beli82

Iskreno, i meni će vreme biti problem jer radim ove nedelje prvu smenu, do 16h, ali šta da se radi.
Što se tiče prelaska mosta, zašto se ne dogovorite da krenete odjednom iz sve 3 trake preko mosta? Tako bi svi prošli na jedno zeleno 100%, i još bi mnogo luđe izgledalo da u sve 3 trake budu Škode, mislim da bi privuklo pažnju svih ljudi na ulici, i 99% bi se ostali sa kolima sklanjali i propuštali Škode da se grupišu. Mislili bi ljudi garant da je neka manifestacija pa bi se sklanjali.  :D  Kada uđete na most, možete se prestrojiti u jednu traku i tako formirati karavan.
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #23 poslato: 22. Dec, 2014. 21:21 »
nadam se da cu doci.  mesta za okupljanje ima kod megamarketa kod zmaja koliko hoces, parking dis naprimer. ili kod tehnomanije jos bolje

obzirom na rano smrkavanje bolje ranije, ali da se sacekaju svi najavljeni

za klopu mene racunajte kao nula osoba, mada zelim da ucestvujem u troskovima kao i ostali
« Poslednja izmena: 22. Dec, 2014. 21:30 Crveni gormit »

nadam se da cu doci.  mesta za okupljanje ima kod megamarketa kod zmaja koliko hoces, parking dis naprimer. ili kod tehnomanije jos bolje

obzirom na rano smrkavanje bolje ranije, ali da se sacekaju svi najavljeni

za klopu mene racunajte kao nula osoba, mada zelim da ucestvujem u troskovima kao i ostali

da, generalno i ja sam mislio da je odlicno mesto za skup kod zmaja parking rode ili ... kako se vec dogovorimo ...
sto se tice ideje u ulasku na most u formaciji sa skodama u svim trakama ... naravno, to je tako i zamisljeno i da se celom duzinom mosta u zavisnosti od  broja vozila koja se okupe ova formacija odrzi... KAKO U ODLASKU KA BANATU TAKO I U POVRATKU KA ZEMUNU ...
sto se tice organizacije posluzenja posle, vise uta asm naveo, da ste svi moji gosti ... i da su jedini troskovi ovog okupljanja gorivo koje cete potrositi da dodjete do Zemuna ...

Van mreže Sale Novi Beograd

Molim Boga da ne padne sneg do subote, Dule svaka čast za organizaciju :D
  • Vozi: Skoda Favorit 136l 1991

Van mreže Cane

« Odgovor #26 poslato: 23. Dec, 2014. 18:28 »
Ako budem u Zemunu dolazim do mog komsije Duleta.
  • Vozi: Škoda fabia 1,4 Mpi

hvala svima, koji su se vec prijavili i javili da ce doci ...
pripreme su u toku ...
gledam vremensku prognozu trebalo bi da nas posluzi lepo vreem, mozda ne toliko lepo kao sto je ovih dana, ali ... videcemo ...

jos 3 dana...
do prvog ŠKODA KONVOJA i okupljanja u Zemunu ...

zdravo drugari ,
da podvucemo crtu na deo vezan za organizaciju vremena i mesta sastanka u subotu ...
zbog clanova koji su se najavili da ce doc izdaleka, a i zbog molbe par clanova...
konacan dogovor je sledeci

mesto susreta :
prostor ispred RODE kod benzinske pumpe ZMAJ na autoputu u smeru ka Šidu ...
vreme okupljanja : subota 27.decembar 2014.godine od 12.30 do 12.55h

planirani polazak prema mostu i prelazak u Banat je u 13.00

na licu mesta ćemo se dogovoriti o formaciji kako cemo preci most...
jos uvek nemam potvrdu da ce nas neko sacekati sa banatske strane, ali ideja je da se napravi krug do sportskog centra u Kovilovu ...
ali o tom potom ...
pozdrav svima ...
Duško

???SAMO jedna korekcija ...
 posto sam ja veoma sklon nepreciznim opisima u prostoru da definisemo malo bolje mesto susreta ...
S obzirom da  je ocekivani broj vozila koja ce doci oko 20 prema trenutnim procenama, mislim da je parking ispred trznog centra Roda odlicno mesto za susret ...
do njega se stize, najlakse ... autoputem do isključenja za Roda market...  prvo iskljucenje posle skretanja za bezanijsku kosu(u pravcu auto puta prema Zagrebu)

s obzirom da rezolucija slike u prilogu nece dozvoliti da se jasno vidi mesto susreta psotavicu i koordinate
 44°49'54.49"С
20°22'20.20"И

za sve dopunske informacije stojim svima na raspolaganju

pozdrav

PS
u nekom od sledećih postova daću instrukcije i kako mozete kasnije stici do mesta konzumacije rakije i kobasica, za sve one koji mozda ne stignu na most ili ne budu u mogucnosti da bas u 13h budu sa svima nama...

.