Autor Tema: Kako se ponasaju Vasi ljubimci po sneznim ulicama?  (Pročitano 13046 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sammael

Odg: Kako se ponasaju Vasi ljubimci po sneznim ulicama?
« Odgovor #60 poslato: 01. Mar, 2018. 19:43 »
Sad kad sam se vraćao kući rekoh ajde da probam da isključim neko od pomagala da vidim kako će se ponašati auto na sloju snega koji je pao preko sloja utabanog snega koji se dobrim delom pretvorio u led. Kod moje Toyote je jedina opcija za uključivanje/isklljučivanje Traction Control. Po isključivanju je auto toliko suludo krenuo da šeta levo-desno da sam brže bolje uključio opet da ne bih potkačio neki od parkiranih automobila (uska a dvosmerna ulica sa automobilima parkiranim sa obe strane, pola na trotoaru a pola na kolovozu).

Ne sećam se više koje sam zimske gume kupio ali sam prilično siguran da su bile neke domaće po preporuci vulkanizera ("što da bacaš pare za Continental kad ćeš već da prodaješ auto, ove su ti super").
  • Vozi: Škoda Karoq 1.5 TSI 2018 Style Lava Blue

Van mreže Marjanke

« Odgovor #61 poslato: 01. Mar, 2018. 22:49 »
Kod mene nema tog snega, mada Amarok opet zavrsava posao odlicno.

Van mreže Maksimus

« Odgovor #62 poslato: 01. Mar, 2018. 23:12 »
Koliko volim pikapove...
Da nisu preveliki (bas neupotrebljivo veliki za centar BG) znam sta bih vozio-hiluxa  :B=)
Ovako sledeca meta mi je novi wrangler(ovaj novi 2018),ne secam se da sam se nekim autom toliko odusevio na prvu.

Van mreže rocktheroad

Kako se ponasaju Vasi ljubimci po sneznim ulicama?
« Odgovor #63 poslato: 01. Mar, 2018. 23:21 »
Nikad nisam razumeo zašto neko voli pickup/truck... razumem da nekome treba za posao, ali svaki pickup je meni lepši ako ima onaj hardtop, odnosno kad je klasičan SUV. jel ima nešto sto ti je posebno privlačno oko tog tovarnog dela? Ameri su odlepili za njima...
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže Maksimus

« Odgovor #64 poslato: 01. Mar, 2018. 23:36 »
Meni vecno fali prostora,a volim i da teram preko dzombe  :B=)
Amerima nije problem jer imaju ogromne i planski radjenje ulice i po gradu,dok u Evropi to nije slucaj.
I ja bih nabacio hardtop na hilux,ali nije za poredjenje sa SUV-om jer su oni uglavnom mnogo meksi od pickupova koji su ozbiljni terenci,imaju reduktore,vecu nosivost itd.
Wrangler unlimited rubicon mi je zato pun pogodak,prava velicina,hardtop preko godine,leti soft top (i moze da se skroz skine krov i vrata,obori soferka i tako djira  :B=) ). Reduktor,blokade,otkacinjanje balans stangle itd. Popravili enterijer,eksterijer doterali do perfekcije,ma smekerica bez premca,u odnosu na taj auto sve mi je bledo (wrangler i 911 su ikone bez premca).

Van mreže Marjanke

« Odgovor #65 poslato: 02. Mar, 2018. 07:41 »
Pa ovde u Africi je to auto za svaki dan, a i treba, posto su putevi dobri bas.

Van mreže rocktheroad

« Odgovor #66 poslato: 02. Mar, 2018. 10:13 »
Meni vecno fali prostora,a volim i da teram preko dzombe  :B=)
Amerima nije problem jer imaju ogromne i planski radjenje ulice i po gradu,dok u Evropi to nije slucaj.
I ja bih nabacio hardtop na hilux,ali nije za poredjenje sa SUV-om jer su oni uglavnom mnogo meksi od pickupova koji su ozbiljni terenci,imaju reduktore,vecu nosivost itd.
Wrangler unlimited rubicon mi je zato pun pogodak,prava velicina,hardtop preko godine,leti soft top (i moze da se skroz skine krov i vrata,obori soferka i tako djira  :B=) ). Reduktor,blokade,otkacinjanje balans stangle itd. Popravili enterijer,eksterijer doterali do perfekcije,ma smekerica bez premca,u odnosu na taj auto sve mi je bledo (wrangler i 911 su ikone bez premca).

Hvala ti sto postojiš ;) meni bilo smešno da bilo kome priznam da sam pomislio da uzmem i ovo:

https://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/11084666/jeep-wrangler-unlimited-rubicon

Jedino sto je daleko od novog ultimate rubicona koji je na reviewima u USA
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže Maksimus

« Odgovor #67 poslato: 02. Mar, 2018. 10:24 »
Ovaj stari(jk) je odlican,mada sam znao da ce 2017 ili 2018 stici novi (kao sto i jeste) pa nisam hteo da ga kupim. Medjutim i bio je vrlo sirov,neprilagodjen na asfaltu i jako neudoban nazad (ja bi lako,al treba to i da sluzi kao porodicni auto). Medjutim sad kad je ovaj novi izasao bukvalno su ga doveli do savrsenstva,bolji enterijer (jos 100% vodootporan) mnogo udobniji i tisi auto sa jos boljim offroad karakteristikama(a laksi za zivetim sa njim). Spolja razrada legendarnog dizajna. To mi je definitivno sledeca meta ,jos izbacuju 2.0 benzin(270ks i 400nm) bice jeftina registracija u odnosu na dosadasnje motore.
Po meni jedino rubikon ima smisla u wrangleru,sahara mi je pozeraj  :B=)

Na mreži bugarin

« Odgovor #68 poslato: 02. Mar, 2018. 10:50 »
da niste "malo" odlutali od teme?
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #69 poslato: 02. Mar, 2018. 12:31 »
Pa ovde u Africi
Svaka čast, nego, već očistili sneg u Africi? ;-)))
  • Vozi: Yeti

Van mreže Marjanke

« Odgovor #70 poslato: 02. Mar, 2018. 14:15 »
Nisu, zar ne vidis da je belo sve na slici.

Van mreže fobia24

« Odgovor #71 poslato: 05. Mar, 2018. 11:28 »
Kod mene nema tog snega, mada Amarok opet zavrsava posao odlicno.
A gde živiš?

Van mreže Marjanke

« Odgovor #72 poslato: 05. Mar, 2018. 11:30 »
U srcu Sumadije, Gornji Milanovac.

Van mreže fobia24

« Odgovor #73 poslato: 05. Mar, 2018. 11:34 »
Kad brže kucam nego što čitam, pa nakon posta pročitam do kraja. =))

Van mreže vojkan85

« Odgovor #74 poslato: 26. Mar, 2018. 07:22 »
Neko se z.j.be pa stavi letnje pre vremena kao ja, pa onda ne mož da se pomeriš a ljudi te gledaju kao budalu  :B=)
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4