Autor Tema: Korisni linkovi  (Pročitano 10877 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže drenZapočeo temu

Odg: Korisni linkovi
« Odgovor #30 poslato: 08. Feb, 2020. 19:15 »
http://www.kolhosniki.ru/elsaonline    ELSA ONLINE na Ruskom , ali uz google crome sa prevodiocem nema problema,malo strpljenja dok je pokrenete
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd

Van mreže djordje48

« Odgovor #31 poslato: 08. Feb, 2020. 19:27 »
Promo materijal neke starije stavke ali se neke od njih jos uvek mogu poruciti bravo2

https://m.autofanatik.ru/brand/skoda/old_collection

Van mreže Filip BG

« Odgovor #32 poslato: 08. Feb, 2020. 22:32 »
https://cardiagn.com/    razni programi za automobile. izmedju ostalog i za skode . moze da se pregleda a moze i da se ,,skine..pa kako kome volja ima i Workshop manual ,sve je na engleskom ali veoma dobro. Na primer ja sam za moj 1.9tdi pd BJB nasao sve sto mi treba.
Puno Vam hvala dren. Vrlo korisna uputstva i planovi održavanja.
  • Vozi: Superb mk3 1.5 TSI

Van mreže petarp031

« Odgovor #33 poslato: 09. Feb, 2020. 00:00 »
Svaka cast za link, jako korisne stvari, a sve je veoma prosto preuzeti sa neta, bez ikakvog placanja.
@Filip BG da smo uzeli edition 100, mogli smo poruciti fabricke slicice i tacno zalepiti po merama gde koja sleduje, a pitali smo se da li je to moguce naci
Veliki pozdrav

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #34 poslato: 09. Feb, 2020. 00:37 »
Nemoj to da mi radis , sad mi jos vise zao sto ne ode za onu iz Nisa , pogotovo kad mi je covek pokazao slike od preko , samo ocesana strana  :(
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže petarp031

« Odgovor #35 poslato: 09. Feb, 2020. 00:47 »
Znam, bila nam je vrhunska prilika, proverena istorija, sve se uklapalo. Mada, ne treba ocajavati, nikada se ne zna gde ce zavrsiti taj auto, redovni smo pratioci

« Odgovor #36 poslato: 09. Feb, 2020. 01:05 »
Znam, bila nam je vrhunska prilika, proverena istorija, sve se uklapalo. Mada, ne treba ocajavati, nikada se ne zna gde ce zavrsiti taj auto, redovni smo pratioci

Vala bas , a rekao sam ti da mi je rekao kome je otisao verujem da ce se to odrzavati mozda bude i bolje stanje tad  :))

Van mreže Filip BG

« Odgovor #37 poslato: 09. Feb, 2020. 14:57 »
@Filip BG da smo uzeli edition 100, mogli smo poruciti fabricke slicice i tacno zalepiti po merama gde koja sleduje, a pitali smo se da li je to moguce naci
Veliki pozdrav

Ko zna zašto je dobro što je nisam kupio. Više bih se bavio kolima, a manje vremena provodio sa porodicom.

Vala bas , a rekao sam ti da mi je rekao kome je otisao verujem da ce se to odrzavati mozda bude i bolje stanje tad  :))
Buco, Vi znate ko je kupio beli RS? Je li tajna?
Ja sam očekivao da se pojavi na forumu, tj. da je to neko ko voli Škodu. Za obične ljude to je samo stari beli auto koji puno troši i skup je za registraciju...

« Odgovor #38 poslato: 09. Feb, 2020. 18:51 »
Vlasnik tog auto placa (M Cars , preporuka) je dosao po neke delove kod mene pa smo se raspricali .

Otisao je momku valjda 18 god u Bg u , koliko mi rece valjda mu otac radi ili u vagenu ili porcheu tako da ne sumnjam da ce ga dobro odrzavati . Kaze da su odusevljeni bili autom , a verujem da je tako jer je covek stvarno super .

I ja se nadam da ce se pojaviti na forum , i jos sa grafikom  :)

Van mreže Filip BG

« Odgovor #39 poslato: 10. Feb, 2020. 09:04 »
Hvala Buco.
Ja sam hteo da ga kupim ne zato što mi je potreban drugi auto već da ga spasim od nekoga ko bi ga možda uništio.
Preko prijatelja sam pitao da li je Auto Čačak zainteresovan da ga kupi za svoj muzej, ali nisu bili. Rekli su da će njima biti zanimljiv za 20-ak godina.
Ako je auto u dobrim rukama onda nemam za čime da žalim. Srećno novom vlasniku. Neka ga dobro održava i uskoro otvori Garažu na forumu.