Autor Tema: Cenovnik Superb + Facelift 2019  (Pročitano 24683 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Bingodalton

Odg: Cenovnik Superb + Facelift 2019
« Odgovor #75 poslato: 17. Maj, 2020. 00:31 »
Nije isti motor. Slican da
  • Vozi: Skoda Superb 2.0 TSI 280 4x4

Van mreže Maksimus

« Odgovor #76 poslato: 17. Maj, 2020. 01:24 »
Novija generacija motora koja je pritom "broj jaca",jer je taj od 280ks ekvivalent onom iz golfa 7r,dok je onaj motor od 200ks koji je isao u superb 2 bio motor iz golfa 6 gti,a ne R.
Tu je i 4x4 pogon koji je nekih 2k eura  odnosu na mk2 bez 4x4.
 Mozemo posmatrati i razliku u ceni 190 tsi dsg(koji je ekvivalent mk2 200 tsi dsg) koji je preko 4k jeftiniji od 270tsi dsg 4x4(koji je pandan starom 3.6 dsg 4x4),ubacimo i malo inflacije i meni ta razlika u ceni izmedju mk3 270ks i mk2 200ks vise ne izgleda velika.

Sto se tice poredjenja sa arteonom-to su mehanicki gotovo isti automobili,ali naravno arteon je ipak prefinjenije uradjen. Naravno po meni je velika prednost sto ih ipak nema milion na ulici kao superbova. Doduse style plus superb je ipak nesto bolje opremljen od elegance arteona,a i meni licno arteon bez r line paketa nije arteon  :))
Na sve to ne mislim da je skroz na mestu porediti cene auta koji je sa proslogodisnjeg lagera sa autom koji se sastavlja po porudzbini.
« Poslednja izmena: 17. Maj, 2020. 01:29 Maksimus »

Van mreže nidza

« Odgovor #77 poslato: 17. Maj, 2020. 08:04 »
Da li je ovaj Arteon iznad samo jedan komad sa lagera, test vozilo, ili regularno može da se naruči za te pare?
  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže nebojsar

« Odgovor #78 poslato: 17. Maj, 2020. 09:26 »
Da li je ovaj Arteon iznad samo jedan komad sa lagera, test vozilo, ili regularno može da se naruči za te pare?

Nije test vozilo, jedan je odmah raspoloziv, novo vozilo. Ne znam za koliko moze da se naruci regularno jer za arteon nisu izbacili cenovnik a i pitanje
je da li je na portalu sve sto imaju, cesto se desi da stave samo par vozila a imaju desetine raspolozivih...
Ja svakako jesam gledao i test vozila, njima je regularna prodajna cena 31990, pretpostavljam da i to moze da se obori koji procenat.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #79 poslato: 17. Maj, 2020. 09:52 »
škoda superb facelift, active, ambition, style, ambition plus, style plus, sportline, l&k, cenovnik tj. cena sa popustom 2020
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #80 poslato: 17. Maj, 2020. 09:52 »
škoda superb facelift karavan tj. kombi, active, ambition, style, ambition plus, style plus, sportline, l&k, scout, cenovnik tj. cena sa popustom 2020

Van mreže markopn88

« Odgovor #81 poslato: 17. Maj, 2020. 10:42 »
škoda superb facelift, active, ambition, style, ambition plus, style plus, sportline, l&k, cenovnik tj. cena sa popustom 2020
Iz koje auto kuce je ovaj cenovnik? Posto gledam na alpros nema stoji bez popusta cenovnik
  • Vozi: renault laguna 1.9dci

Van mreže nidza

« Odgovor #82 poslato: 17. Maj, 2020. 10:46 »
Nije test vozilo, jedan je odmah raspoloziv, novo vozilo. Ne znam za koliko moze da se naruci regularno jer za arteon nisu izbacili cenovnik a i pitanje
je da li je na portalu sve sto imaju, cesto se desi da stave samo par vozila a imaju desetine raspolozivih...
Ja svakako jesam gledao i test vozila, njima je regularna prodajna cena 31990, pretpostavljam da i to moze da se obori koji procenat.
Jasno, ali ne mogu da prihvatim da je reper jedno raspoloživo vozilo. Ima dosta jeftinijih vozila koja stoje u salonu duze ili kraće i za to konkretno vozilo važi dobra ponuda, ne i za novonaručeno.
  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže markopn88

« Odgovor #83 poslato: 17. Maj, 2020. 10:58 »
Ovaj Arteon je bombetina kako izgleda,a cenovnik ga nema za njega,inace meni se cini da ta vozila voze direktori neko vreme posle ide u prodaji ali sve jedno ubija kako izgleda

Van mreže nebojsar

« Odgovor #84 poslato: 17. Maj, 2020. 11:04 »
Jasno, ali ne mogu da prihvatim da je reper jedno raspoloživo vozilo. Ima dosta jeftinijih vozila koja stoje u salonu duze ili kraće i za to konkretno vozilo važi dobra ponuda, ne i za novonaručeno.

Meni treba jedno, zato mi je to ok reper  :)).  Salu na stranu, razumem sve, samo sam napomenuo da VW koncern radi nesto na tome da smanji atraktivnost superba, pa makar i cenovno. Uvek ce biti aktuelnih ponuda i igara dilera. Skodini nisu vise fleksi kao sto su bili a cene su znacajno vece. Zato povremeno bacim pogled i na "klasu" iznad da vidim
koja je to razlika i sta se nudi, za 10-15 posto cenovno sam spreman da promenim znacku, ali ne i ergelu :)

• Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže markopn88

« Odgovor #85 poslato: 17. Maj, 2020. 11:10 »
Meni treba jedno, zato mi je to ok reper  :)).  Salu na stranu, razumem sve, samo sam napomenuo da VW koncern radi nesto na tome da smanji atraktivnost superba, pa makar i cenovno. Uvek ce biti aktuelnih ponuda i igara dilera. Skodini nisu vise fleksi kao sto su bili a cene su znacajno vece. Zato povremeno bacim pogled i na "klasu" iznad da vidim
koja je to razlika i sta se nudi, za 10-15 posto cenovno sam spreman da promenim znacku, ali ne i ergelu :)
Ja bacio na Arteona posteno oko,cena jeste malo jaca ali mnogo lep auto...

« Odgovor #86 poslato: 17. Maj, 2020. 11:35 »
Iz koje auto kuce je ovaj cenovnik? Posto gledam na alpros nema stoji bez popusta cenovnik
Svi cenovnici koje sam danas prikacio su sa sajta prodavca iz Subotice.

Van mreže SuperB

« Odgovor #87 poslato: 17. Maj, 2020. 22:58 »
Svi cenovnici koje sam danas prikacio su sa sajta prodavca iz Subotice.

Auto Hermes,  on uvek prvi ima cene sa popustima i dobro posluje u Subotici.

Van mreže markopn88

« Odgovor #88 poslato: 18. Maj, 2020. 05:58 »
Auto Hermes,  on uvek prvi ima cene sa popustima i dobro posluje u Subotici.
Aha video sam,ovo se vec isplati sa popustom uzeti superb sportline

Van mreže Joker

« Odgovor #89 poslato: 18. Maj, 2020. 08:31 »
Te cene u Auto Hermesu su stavljene pre oko dva meseca. Barem za Kamiq, za ostale ne znam.
  • Vozi: Kamiq Ambition 1.0 TSI 85KW DSG 2020