ŠKODA Fabia i Roomster > FABIA 2014

Proces kupovine nove Fabije 3, iskustva, saveti, predlozi...

(1/3) > >>

fabifan:
veliki pozdrav!

u toku je kupovina novog auta, fabia III
bas bi bilo lepo da se neko javi ko je kupio novu fabiu da nama, budućim vlasnicima pomognu oko kupuvine.
kako je tekla kupovina, isporuka i sta je, gde je i za koliko kupio?

pozdrav

fobia24:
Nešto sam danas razmišljao da je najpametnije da se ratosiljam golfa starog 2 decenije i ženi uzmem nov auto sa automatik menjačem. To će doći na red od Nove godine jer planiram na lizing da uzmem. Gledao sam cene najjeftinije dsg fabije u Sloveniji. Izađe 15.400, dok je monte carlo samo 200e skuplja i izađe 15.600e.  :o Odlučim se za montecarlo, ima tu što šta što bih dodao od opreme na nju kao što je pomoć pri kretanju uzbrdo (ako joj sa dsg uopšte treba), ksenon. Mada, budžet će jedva moći da se nategne na limit od 15.000e, pa ću korati da se zadovoljim osnovnim paketom. Ako imate neke savete, slobodno, vremena imam par meseci. U pitanju je 1.0 tsi motor sa 110KS. Povremeno ću je i ja voziti, ali meni kao glavna ostale ekonomična 1.6 tdi oktavija. :B=)
ovde je link do Škodinog sajta u Sloveniji, pročešljajte malo. :D

hakkler:
Xenon počinje tek od Rapida

fobia24:
Nema veze onda, zadovoljiću se ovim paketom koji je u njemu, možda neke sitnice doplatim do par stotina eur. Moram videti može li se dobiti neki popust, čuo sam da to nigde nema osim u Srbiji. Koliko piše, toliko plaćaš, ni 5eur nema popusta. Jedino da iskamčiš neke patosnice je plafon. To Kole ima neke specijalne pogodnosti. Mada se sećam da drugar kada je kupovao novu mazdu 6 u revolution paketu opreme, nije dobio niti centa u Beogradu. Rekli mu "nije vam ovo pijaca".

WladaGTC:
Ja sam bio vlasnik fabie 3 plave boje sa 1.0 mpi motorom od 75ks i bio sam jako zadovoljan za "auto po gradu" jako se lepo vozi, izgleda fenomenalno u toj plavoj boji sa style paketom opreme.
Sto se tice TSI motora to je sigurno drugi svet, moje iskustvo sa fabiom 3 je fenomenalno i mogu Vam reći da se kajem sto sam je prodao, ali sta je tu je mozda od nove godine bude ista takva samo sa 1.0 tsi motorom od 110ks sa dsg menjacem u style opremi, ozbiljno se razmisljam o toj varijanti, jer kazem stvano me je dobro sluzila i mnogo lepo se vozi i udobna za grad, malo trosi, lepo izgleda, jeftino odrzavanje, bas bas sve kako treba. Pravi gradski auto, za svaku preporuku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju