0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nisam auto vozio tjedan dana i bio je parkiran u garazi, sve je bilo ispravno, jedan dan sam se odvezao kilometar i ostavio ga cijelu noc na parkingu (-5*C) i od tada se gusi na plinu kada stisnem gas do kraja.Ne ide preko 3000rpm, crijeva su topla, isparivac je vruc, na leru radi dobro, nema vizualnih ostecenja, na benzinu radi dobro, ne razumijem sto bih trebao napraviti, kao da se smanjio protok plina ili nesto se zaledilo, ima li tko slicna iskustva?Jedino sto sam dodao je dupli regulator i kada ga otpustim do kraja opet isto. Sve je prije radilo i palila je na -10 bez problema , sada kada je auto vruc bez choka ne pali.
Sto se ticce Fila ja bih na njegovom mestu pratio napon akumulatora kad motor neradi, kad motor radi i kad motor radi a koriste se potrosaci struje ( svetla i ventilator kabine ). Ako je tako kako navodis u odredjenim momentima imao si blagi pad kvaliteta gorivne smese na mesacu. Cim se uspostavila stara vrednost " blago bogata " problem je tu ( sto se tice struje ) ali, u tvom slucaju neutice jer ima takvu gorivnu smesu koja je dovoljna da motoru da adekvatnu snagu i sa smanjenom koncetracijom varnice.Kod naseg clana JJ doslo je do smanjene gasne faze plina prema mesacu, cudno je da nisi osetio da ti u motornom prostoru smrdi nesto tj., da se oseca plin. U savko slucaju bio sam upravu kad sam naveo pad protoka plina ( ako je istina sto navodis a verujem da jesteto dokazuje da si nemaran za rad auta ).
Na auspuhu sam uocio rupu, zanima me koje su posljedice jer mi plin ne funkcionira (auto se zaletava) a na benzin ide normalno?Drugim rijecima, koji je razlog da rupa na auspuhu mi stvara probleme na plinu? Nema vakuma? Riješit cu to, ali volio bih znati.