Anketa

Ko pobeđuje u ovom duelu?

Joca TDI
0 (0%)
Filip
8 (42.1%)
Nema od ovoga duela ništa, nažalost :-(
11 (57.9%)

Ukupno glasova: 19

Anketa završena: 17. Nov, 2015. 02:21

Autor Tema: Duel + snimak! (Filip, JocaTDI) Ko pobeđuje?  (Pročitano 4539 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Joca TDIZapočeo temu

Odg: Duel + snimak! (Filip, JocaTDI) Ko pobeđuje?
« Odgovor #30 poslato: 18. Okt, 2015. 10:34 »
Filipe, tebi je brži jezik od auta...
Nigde nijednom nisam potencirao da sam brži, nigde nisam napisao želju za trkom. A ti me ostavio u prašinu da gledam u auspuh. I iskreno libo me q koje brži. Šta ste napravili od svega ovoga, tražio sam snimak a dobio cirkus.
Filipe, daj nam prvo snimak, biće mnogo toga jasnije, ali te molim da na kraju snimka snimiš put koji si vozio da ne bude neka nizbrdica ili ne daj Bože uzbrdica, ok?

« Odgovor #31 poslato: 18. Okt, 2015. 12:28 »
Hans ili kako god... može li malo ozbiljnosti ipak si ti glavni ovde.
Koga si obavestio ili pitao za naša imena i anketu!?!?
Fike i ja ti dižemo rejting za dž?  Neće moći...

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #32 poslato: 18. Okt, 2015. 12:39 »
Evo odmah da ti odgovorim:

- čitajući prepisku tebe i Filipa zaključio sam da ste dogovorili duel
- ako vaši smajliji znače da se šalite, onda to znače i moji smajliji, duela naravno ne mora da bude
- vaš "duel" ne želim da gledam po celom forumu, pa evo vam tema, pa se prepucavajte čiji je brži i ko ima bolju mapu
- a sve to iz razloga jer sam pre toga zaključio da si "upao" u pogrešnu temu (revo) i pokrenuo off topic, ta tema je, kao što naslov kaže i kao što  lepo piše u prvoj poruci, pokrenuta da bi se ljudi organizovali i otišli u revo na remap
- uopšte ne grešiš, ne mora revo, ima i drugih tunera, slažem se u potpunosti sa tobom, ali za to mora druga tema - ova i ovakva, dok ne bude ozbiljnijih postova

da dodam da:

- apsolutno nemam ništa protiv vaše prepiske, samo ne može da ostane tamo gde je bila, potpuno ste zanimljivi u vašim izjavama, verujem i ostalima
- a što se tiče rejtinga (koji je relativna stvar) :-) zahvaljujem ti se na pisanju na forumu, ali urediću forum u skladu sa pravilima, svako je ovde dobrovoljno i sam je odgovoran za ono što piše, u svakom trenutku može da prestane da piše i čita i napusti forum, a uvek je dobrodošao da se vrati ako misli da ima potrebe
« Poslednja izmena: 18. Okt, 2015. 13:02 Karlheinz Hell »
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #33 poslato: 18. Okt, 2015. 13:03 »
Loše si čitao, duel se potencira samo sa jedne strane a ja sam potencirao da ne bude rejting za dž.

Kad je off nek je off

Pivo ti je neizbežno, evo Filip će dati klopu...

Van mreže Filip

« Odgovor #34 poslato: 18. Okt, 2015. 14:27 »
eee, vidim ja da od potezanja nema ništa cry2

a nudio sam i foru... :P može i uzbrdo :B=)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Odgovor #35 poslato: 18. Okt, 2015. 14:42 »
Pravi si diplomata nema šta, umeš temu da okreneš u svoju korist   :bravo:

Što si navalio za potezanje, ako tebi i tvojm sipatizerima imponuje... priznajem, brži si!

Samo pobogu daj taj snimak ili...

... mapa tek kasnije lepo legne ;)

...čekaš da mapa lepo nalegne?  :-[    Dobro da te nisu iz Revo zvali i rekli:

Dodjite te na valjke opet molim Vas kada vam nalegne mapa lepo   =))
« Poslednja izmena: 18. Okt, 2015. 14:44 Joca TDI »

« Odgovor #36 poslato: 21. Okt, 2015. 10:54 »

...nego daj snimak tvoje Škode ubrazanje do 1oo-tke.

« Odgovor #37 poslato: 23. Okt, 2015. 22:18 »

Van mreže munja23

« Odgovor #38 poslato: 24. Okt, 2015. 07:39 »
Cemu potenciranje na snimku ubrzanja do 100?
  • Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #39 poslato: 24. Okt, 2015. 09:39 »
Retko koji proizvođač navodi elastičnost motora, ali zato svaki navodi 0-100km/h. Zato i svi mere poboljšanje u odnosu na fabriku.

A i lepše izgleda "potezanje sa semafora" :P

« Odgovor #40 poslato: 24. Okt, 2015. 14:38 »
Cemu potenciranje na snimku ubrzanja do 100?

Ako je meni pitanje upućeno, odgovor je sledeći:

Ako te neko proziva da je brži od tebe, da te ostavlje u prašinu i gledanje u aspuh... čini mi se da bi iza toga trebao da stoji bar neki argument. A ako nema argumenata nikakvih... kako vi nazivate te ljude?

Van mreže jovan.ilic.89

« Odgovor #41 poslato: 25. Okt, 2015. 23:50 »
Нисам у последње вријеме био у прилици да будем активан на форуму као раније, па у неким темама нисам стигао да учествујем (у којима иначе бих) а неке нисам ни видио како треба... :-X Ово је једна од таквих, па ћу сад кратко: занимљиво ми је ово "препуцавање", даје одређену драж форуму љубитеља аутомобила :) Не сјећам се да се неко од чланова некад тркао на неком од скупова или једноставно није документовано, па се обрадовах једном таквом догађају, кад оно од тога изгледа ништа  ooops1

Не бих да будем судија, по ономе што пише на папирима апсолутно је јасно ко би ову "битку" добио, али нису то једине ствари које утичу на крајњи исход, неко је можда спретнији возач, има искуства у "потезању", и наравно све зависи од пропозиција саме трке :)
Међутим, и мене као и колегу munja23 интересује чему потенцирање на снимку убрзања?! wac1 Мој имењак је објаснио лични мотив, али генерално - ко то телефоном у руци или на било који други "аматерски" начин може да измјери стварне вриједности?! Па не ради се ту о неколико секунди него о дјелићима секунде wac1 Баш бих волио да видим да ми неко каже да ли је рецимо убрзао за 7,2 или 7,9 секунди, а у конкретно овом мјерењу је једна секунда мнооого времена :) Елем, без профи опреме нема ни тачног мјерења, ја се лично не бих никад заваравао да имам прецизан резултат којим бих се још и хвалио, а отприлике може да се измјери и без телефона и штоперице, мада не бих рекао да је то циљ :)
А ако је једини аргумент посједовање снимка онда га велика већина нас који смо модификовали своја возила не посједује, а то кажем јер из најближег окружења знам бар 5 људи који су радили remap и нико не посједује снимак (као ни ја сам) па то не значи да снага и брзина не постоје и да се ти "аргументи" не користе се у свакодневној вожњи  :) Ја "кратко" па удавих...извињавам се ^-^
« Poslednja izmena: 25. Okt, 2015. 23:53 jovan.ilic.89 »

Van mreže Filip

« Odgovor #42 poslato: 26. Okt, 2015. 07:58 »
Ako te neko proziva da je brži od tebe, da te ostavlje u prašinu i gledanje u aspuh... čini mi se da bi iza toga trebao da stoji bar neki argument. A ako nema argumenata nikakvih... kako vi nazivate te ljude?

vidi ovako, kolega, druže, kako god - ne moraš da zevaš ovde u temi više da bi me podsetio jer: 1) da pravim snimak neću, i 2) da se trkam s tobom hoću, s forom, bez fore, iz mesta, u pokretu, na pravcu, uzbrdo, kako god želiš, sve može, ali da držim telefon, lepim ga izolir-trakom ili kako god fiksiram dok ubrzavam i pritom/posle merim štopericom s mobilnog telefona pa da tvrdim da je to 7,4 ili 8,1 s ne pada mi na pamet, a i šta treba onda, da nalepimo tvoj postojeći i taj moj klip koga toliko želiš u jedan paralelni snimak pa tako da uporedimo hypno1

dakle još jednom i poslednji put, poziv za duel važi, ako i kada budeš želeo javi se, u suprotnom slobodno neka bude da je tvoj black 400 Nm brži i od RS-a, i od replika, a ovo sad dopiši: i od Filipovog auta (jer nije ni RS ni replika), ja se kao i do sada neću ljutiti ;)

pozdrav i do viđenja/trkanja, a posle na pivce beer1 :)
« Poslednja izmena: 26. Okt, 2015. 08:00 Filip »
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #43 poslato: 26. Okt, 2015. 08:59 »
Predlažem i stazu za taj duel:obilaznica oko Požarevca-deonica od Dragovačke raskrsnice do Kostolačkog puta.
:)

« Odgovor #44 poslato: 26. Okt, 2015. 09:01 »
Imenjače, vala jesi prihvatam izvinjenje ;)

Filipe, sad ozbiljno i samo ozbiljno!
Auto ti je fantastičan, lepo si ga sredio i sve je na mestu. Stvarno me interesovalo ubrzanje, bez zezanja... Nema snimka... ok. Nikakav problem i nema ljutnje. Da sam brži od tebe ni u ludilu!
Ok si lik ali imaš nekad oštriji način za humor i lično meni (primetio si) ume da zasmeta, nema veze. Da se trkamo... možemo Bože zdravlje iz zezanja, neki skup ili kako god...
Ovde završavamo svaki vid provokacije, ako se slažeš tema može (sa moje strane) delete ili lock.
Pivo, uvek