Autor Tema: Kupujem Oktaviju  (Pročitano 1845 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ApatinacZapočeo temu

Odg: Kupujem Oktaviju
« Odgovor #15 poslato: 18. Dec, 2015. 20:16 »
Pa nema veze ici ce na dijagnostiku pa sta joj bog da a ja cu je uzeti u svakom slucaju(bice dosta povoljna sa cenom) pa mozda tamo za na leto 2017 kad istekne sledeci lizing uzmem o3
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

Van mreže hakkler

« Odgovor #16 poslato: 18. Dec, 2015. 23:05 »
Danas sam gledao oktaviju i lepo izgleda Nema tempomat maglenke i dachreling. Ima cetverokraki volan ali ono najtuznije nema bordkomp  wac1 Za tempomat znam da se menja rucica a ne znam ta bord dali je samo rucica i kodiranje ili treba jos nesto da se radi. Ima crvene lampe u vratima verovatno su samo katadiopteri. Nema rezervni tocak a ali i dizalica kljuc jer ima onaj sprej na naduvavanje i ima samo celicne felne sa zimskim gumama 15 ske Kada se da kontakt odmah se pale oborena svetla iako je prekidac stoji na nuli  wac1
Ima li ko da zna sta u vezi bord kompa dali se moze staviti a da napomenem da ima veliki displej na satu
Pa svaka octavia od O2 na dalje ima BC. ?? Tipka na ručici za brisače..ima??
razlika je samo u maxi dotu i mogučnostima istog.
Tempomat ide i na clasic..

« Odgovor #17 poslato: 18. Dec, 2015. 23:32 »
nema tipkice na rucici samo prikazuje temperatur jer sam hteo da vidim zadnji prosek potrosnje kad ono nema

Van mreže Filip

« Odgovor #18 poslato: 19. Dec, 2015. 12:44 »
da nisu tipkice na volanu?
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

« Poslednja izmena: 19. Dec, 2015. 15:54 Apatinac »

« Odgovor #20 poslato: 27. Dec, 2015. 23:40 »
Nasao sam povoljno siberdah 65e elektricni sa staklom pa me zanima u vezi krova . Dali su skoljke ista za auta sa i bez siberdaha dali postoji neko ojacanje gde on dodje .Za dihtovanje bi kupio novi dihtung i Würtowu masu za lepljenje soferki tako da bi to bilo ok

Van mreže hakkler

« Odgovor #21 poslato: 28. Dec, 2015. 18:31 »
Ček..još nisi ubo Octy a več gledaš dićeš je flxericom zasječ  :B=)

Po meni..da je šiber i gratis ne znam baš dali bi se odlučio narušiti konstrukciju krova bušenjem i rezanjem istoga...za to malo dana u godini. A tek veselje kod dihtanja istoga...

Sretno u projektu...

« Odgovor #22 poslato: 28. Dec, 2015. 18:59 »
to je od mog dobrog prijatelja firma i vec sam dve fabije uzeo od njega a sad ce biti oktavija vec je sve ugovoreno i bice po super povoljnoj ceni  :RR). Od siber sam odustao jer se mora i nebo menjati a sad sam na ebay nasao lupanu fabiju pa sam poslao listu delova koje bih kupio sam ne znam za kontroler ispod volana a ko bih uzeo od lupane ona ima tempomat i MF volan dali bi to mogao staviti na ovu moju i dali bi sve to radilo

Van mreže dancho

« Odgovor #23 poslato: 28. Dec, 2015. 20:10 »
Za siber mora da se menja krov. Nzm koliko je to isplativo
  • Vozi: Octavia 1.9tdi 2002

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #24 poslato: 29. Dec, 2015. 09:38 »
Pa da se pohvalim ako bog da u aprilu uzimam oktaviju(1,6 tdi).
Koje je godište, kolikoje prešla, imaš neku sliku? To je Facelift O2? Ima li bočne lajsne na vratima? Da li su retrovizori i boji karoserije?
  • Vozi: Yeti