Evo zapažanja za one koji bi da se zanimaju
Funkcija refuel quantity ipak radi, ali je tačnost prikaza na 5l. Dakle kada smo kodiranjem uključili tu funkciju na displeju se pojavila vrednost od 25l. Moram da napomenem da je auto u tom trenutku bio nagnut odnosno jednom stranom parkiran na trotoaru. Nakon par dana vožnje i dalje je bilo 25l pa sam pomislio da ne radi i isključio sam je na Amundsenu da se ne pojavljuje na MFD. Danas iz radoznalosti je ponovo uključim i vidim vrednost od 30l. I to je taman toliko kad prebrojim crtice na pokazivaču do punog rezervoara. Baš me obradovalo da radi iako nisam baš zadovoljan tačnošću prikaza.
Funkcija mirror dip je dobro kodirana, ali nismo znali da džojstik mora da bude prebačen na desni retrovizor da bi ista radila pri ubacivanju u rikverc. Pitanje je još da li motor mora da bude upaljen (verovatno da, jer drugačije ne može da se vozi ni napred, a kamoli nazad

). Pošto smo je isključili, u sledećoj iteraciji ćemo postaviti sve kako treba i videti da li radi naravno sa upaljenim motorom.
Funkcija needle staging (sweep) odnosno okretanje cajgera kao na VRS-u (koja malo radi, a malo ne) po jednoj varijanti je dobro kodirana, a po drugoj nije. Možda je buni i to što smo probali da ukljućimo i zadnja LED svetla kao DRL, međutim pošto mi se nije svidelo da sva svetla po kolima rade, a ne samo prednja i zadnja, jer kodovi nisu bili potpuni tu funkciju smo samo deaktivirali, a kodovi su ostali promenjeni. Pored dopune kodova našao sam i kodove kojima je moguće da se funkcija zadnjih LED svetala kao DRL ugasi preko menija.

Sve kodove i slike imam sačuvane.