Autor Tema: Skoda symphony cd radio  (Pročitano 4439 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordjebg

Odg: Skoda symphony cd radio
« Odgovor #15 poslato: 11. Jul, 2013. 10:43 »
Oktavija 1 i Superb 1

Fabija 1

Superb 1 i Oktavija 1
« Poslednja izmena: 11. Jul, 2013. 10:50 djordjebg »

Van mreže dulefontana

« Odgovor #16 poslato: 11. Jul, 2013. 11:17 »
Ima oktavija rupu ispod radija tako da je moguce da je i u oktaviji, mislim ako je to uopste bitno.
Kod mene je radio, pa rupa, pa klimatronik, a cini mi se da je bio ugradjen bas taj simfoni sa mp3 jer sam dobio uz kola knjizicu za njega
FL ima rupu ispod radija, pre FL nije imao.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #17 poslato: 21. Jul, 2013. 00:59 »
Da se uključim, symphony za Fabiju I ne čita mp3 i to je onaj deblji model, koji kolega i traži.

Postoji Symphony za O1 i Superb 1, stim što jedan od njih (oni iz O1 tour čini mi se) čitaju mp3. bar sam tako ja zaključio na osnovu onoga što piše u njihovim .pdf dokumentima.

Ubacio sam malopre tri (3) .pdf-a u download sekciju hi-fi uređaja za Fabiju 1 (ono što je dostupno sa Škodinog sajta):
http://forum.skodaforum.rs/downloads/?cat=4
Neki .pdf za symphony  O1 i S1 već su tamo u download sekciji.

Ako detaljnije pogledate neke od tih .pdf fajlova videćete npr. da su slike symphony za O1 i S1 isti, stim što u samom sadržaju .pdf fajla za S1 nema ništa o mp3 produkciji, dok u O1 tour piše da čita i mp3 (to je verovatno onaj sa 3. slike djordjabg i dulefontana za koji nemam .pdf), iako su na slici oba .pdf-a isti uređaji i ne piše na njima "mp3".

Da skratim: noviji (iz O1 tour npr.) symphony čitaju mp3.

EDIT: da potvrdim, symphony je u MY 2006 u O1 zamenio kasetaš, a za MY 2007 počeo je da čita i mp3
« Poslednja izmena: 21. Jul, 2013. 01:18 skoda »
  • Vozi: Yeti