Autor Tema: Presretač. Iskustva, tablice, auto?  (Pročitano 59941 puta)

0 članova i 15 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Crveni gormit

Odg: Presretač. Iskustva, tablice, auto?
« Odgovor #120 poslato: 21. Feb, 2016. 19:14 »
koliko sam ja cuo onaj sto snima  obe trake autoputa je crni superb. znam i tablicu ali nisam siguran da li sme da se napise

videli su ga po gazeli i autokomandi pre desetak dana

Van mreže Filip

« Odgovor #121 poslato: 21. Feb, 2016. 19:39 »
napiši, ko ih... šiša :B=)

BG 929-XČ, taj?

nego, jel beše ne mogu da snimaju brzinu auta koji je njima pozadi? :) nadam se, jer onaj beli BMW 5 KŠ na tablici uopšte nema neko preterano dobro ubrzanje >:D =))
« Poslednja izmena: 21. Feb, 2016. 19:41 Filip »
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #122 poslato: 21. Feb, 2016. 21:18 »
Drugara i mene je jutros zaustavio Beli BMW M5 tamo oko 2012 godišta  sa somborskim tablicama mene za broj ubijte  popio sam par rakica tako da  :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Filip

« Odgovor #123 poslato: 21. Feb, 2016. 23:26 »
nadam se da je drugar vozio =)) =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #124 poslato: 22. Feb, 2016. 09:01 »
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže batke

« Odgovor #125 poslato: 22. Feb, 2016. 10:58 »
Danas stigla čestlitka  :(. Poziv za sud u Sopotu. Slikan sam sa 168km/h. Zakazano saslušanje za 02.03.2016. god. Videćemo epilog...
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže batke

« Odgovor #126 poslato: 22. Feb, 2016. 18:13 »
Na osnovu molbe dragog mi kolege evo kratkog opisa događaja koji su doveli do aktiviranja presretača.

Krenem za Kragujevac prošle godine negde u maju i u određenim trenucima probam malo kako auto ide. Na silasku sa Begaljičkog brda pretičem neka spora vozila i kako je nizbrdica i otvara se ravan deo stisnem gas. Još uvek ništa ne primećujem na retrovizoru i noga je otežala te auto ubrzava i dostiže 200 km/h. Malo popuštam gas, ali ne lezi vraže auto hoće još. Teško žabu u vodu naterati,  stiskam gas, ali ovoga puta pri brzini od nekih 180 km/h primećujem da iza mene ide crni Audi. U tom trenutku skidam nogu sa papučice gasa i sa 140 km/h se vraćam u srednju traku gde spuštam brzinu na 120 km/h. Tada sam znao da sam ukeban. Audi me polako pretiče i suvozač, bez kape, kroz prozor šacuje ko vozi zatamnjenu Octaviu. Prelazi ispred i pali blinkere i izlazi znak "policija pratite nas". Gledam u auto, a ono A8 4.2 čini mi se tfsi. (ne zamerite što nisam zapamtio zbog same situacije u kojoj sam se našao). Pratim ga do prve pumpe gde pandur izlazi iz kola i pita da li znam zašto me je zaustavio. Mislim se u sebi, jok ti znaš vozio sam kao divljak. Prijatan mladić, ispostavilo se, kaže slikali smo vas sa 168 km/h, a vi ste i dalje ubrzavali. Kažem ja možda sam ga malo brže spustio niz brdo, ali sam se brzo vratio u kolotečinu. On će, vidim da ste fin gospodin, ali stićiće vam poziv za sud. Pitam ja ima li šanse da se nešto dogovorimo, kaže ne može zato što slika sa vremenom i datumom direktno ide u komandni centar. Nakon razgovora krećemo zajedno na autoput, a oni se isključuju ka Mladenovcu.
I tako posle toliko vremena danas stiže poziv za sudiju za prekršaje... spkloud
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #127 poslato: 22. Feb, 2016. 18:21 »
Batke, naše misli su uz tebe. Izdrži druže !!!   :B=)

ps. Lepo je znati da su ti oprostili max. brzinu... nešto mi je tu čudno, ali dobro je da jesu  wac1

Van mreže brele

« Odgovor #128 poslato: 22. Feb, 2016. 18:54 »
Naplatiće kaznu - dakle mission complete.
Možda samo nisu toliko alavi da ga snime sa max brzinom - tako da i jeste malo čudno.

Da nema dogovora i da snimak odmah ide direktno u komandni centar - hmmm.
Recimo da sa dva skroz odvojena i različita izvora imam pouzdane informacije da ipak može da padne dogovor.
Sve zavisi ko vas je zaustavio, koliko ste zapravo raspoloženi za dogovor itd.
  • Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Van mreže batke

« Odgovor #129 poslato: 22. Feb, 2016. 19:00 »
Kao što rekoh, ispostavilo se da je čika policajac bio krajnje korektan, koliko je to uopšte moguće u ovakvim situacijama. Hvala na podršci dragi kolega. Ja sam u iščekivanju da mi stigne zabrana iz MUP-a za prethodni prekršaj za koji mi je gospođa sudinica, ili kako se već kaže sudija u ženskom rodu, još u februaru prošle godine odredila novčanu kaznu od 6.000 dinara i 1.600 dinara nekih troškova + 4 kaznena poena. Imam još godinu dana do zastarevanja  :B=).

Van mreže batke

« Odgovor #130 poslato: 22. Feb, 2016. 19:05 »
Teško dogovor...
Odmah sam zvao ženu u MUP-u koja radi na kaznama. Kod ovakvih radara nema dogovora. To je napravljeno tako da ne bude korupcije. To eventualno da sudija zaturi predmet do zastarevanja.
Možda ima dogovora ako se prave da su slikali, odnosno da idu svesno na dogovor jer mogu da vide brzinu bez da slikaju. Samo onda ako im propadne dogovor teško je poslati sliku koje nema u centar. Sve ima svoje... ili mi je logika pogrešna  wac1

Van mreže brele

« Odgovor #131 poslato: 22. Feb, 2016. 19:26 »
Nikakvo zvanje, pogotovo ne nekoga ko radi na kaznama ne znači.
Dogovor se pravi na licu mesta.

Van mreže batke

« Odgovor #132 poslato: 22. Feb, 2016. 19:43 »
Mislim na ženu od kolege sa posla. Rešila silne slučajeve kazni, ali ovaj radar ne može. U svakom slučaju ja nisam uspeo da se dogovorim sa čika policajcem, a ne znam nikoga ko jeste.  wac1

Na mreži zare

« Odgovor #133 poslato: 22. Feb, 2016. 19:51 »
Nema dogovora kada te snime, ni na licu mesta ni na nekom drugom. Sanse da su izvuces su cisto teorijske a nisu se izvukli ni mnogo bitniji ljudi na raznim funkcijama ukljucujuci i sam Mup.

Kao sto ne mozes da se izvuces kada duvas u neki noviji alkotest koji memorise sve preko norme. Koliko pijanih, toliko prijava, nema sansi da se neko provuce.

Van mreže brele

« Odgovor #134 poslato: 22. Feb, 2016. 20:08 »
Dobro, neću da vas ubeđujem - prenosim ono što sam znao odavno i što mi je sad u subotu potvrđeno još jednom, samo s druge strane, od drugog izvora.

Nije mi cilj da vodim temu u nekom drugom pravcu i da pišem informacije koje nisu proverene i 100% tačne.

Videćemo se na nekom od narednih skupova kod Arene, pa ćemo popričati na tu temu.