Autor Tema: Presretač. Iskustva, tablice, auto?  (Pročitano 59723 puta)

0 članova i 17 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

Odg: Presretač. Iskustva, tablice, auto?
« Odgovor #30 poslato: 17. Jan, 2016. 18:34 »
Danas sam pravio društvo kolegi mirkuk38 u potrazi za felnama i navigacijom po Vojvodini. Pošto je uspeh bio polovičan, samo felne, u povratku je kolega predložio da on malo izigrava direktora, a ja vozača. Tako da sam, vozeći superbicu izigravao svog vozača koji prilično brzo vozi. Bilo je tu izleta i do 200 km/h uz kolegino upozorenje da smo na zimskim gumama. Mogu da kažem da sam gde god je to bilo bezbedno (nikog na vidiku) malo stisnuo njegovih 196 KS. To ide skroz lepo...
U jednom trenutku nas je obišla Octavia 1. Malo smo se istripovali, ali s obzirom da su bile Bosanske table (nije bio presretač) nastavili smo uz povećan oprez. Na sreću nije ih bilo usput te smo vrlo brzo stigli u BG gde nas je dočekao sneg.
Nigde na vidiku nije bilo Novopazarskih tablica na BMW-u   :B=)
Tempo je uglavnom bio oko 150 km/h...
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 10
« Odgovor #31 poslato: 17. Jan, 2016. 18:39 »
Koje ste bre zentare ;)
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže batke

« Odgovor #32 poslato: 17. Jan, 2016. 18:44 »
Koga jednom zmija ujede i guštera se plaši ili ko se jednom na mleko opeče i u jogurt duva. Ja čekam da stigne kazna od presretača.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #33 poslato: 17. Jan, 2016. 18:45 »
Malo sam zezao Batalovića.. gume su u V brzinskom indeksu. Naime, stiskao je onaj gas kao da ne postoji sutra. Srećom, gledali smo temp. ulja umesto trenutne potrošnje :P  ...  u protivnom bi mi se slošilo još više  :B=)  ... oko 110C se vrtela.
Oduševljavao se kako auto puni u 6. brzini... nema potreba za vraćanjem u 5.

Mali off: Jutros u 7.30h krenem po onom minusu ka njemu sa Banovog Brda i posle 7 minuta vožnje na vrhu gasa i pređenih 7km, uz grejanje kabine, temp vode je dostigla 90C (taman kod Arene). Bravo za EA288... diže temp. kao benzinac.
Kod mene je CRLB podvarijanta. Batke kaže da se njegov EA288 dosta sporije zagreva.

Poz!

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #34 poslato: 17. Jan, 2016. 18:50 »
Ni meni se ne bi auto zagrejao za toliku distancu. Svaka čast!

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #35 poslato: 17. Jan, 2016. 18:52 »
Koga jednom zmija ujede i guštera se plaši ili ko se jednom na mleko opeče i u jogurt duva. Ja čekam da stigne kazna od presretača.
Na koliko su te uhapsili?

Van mreže batke

« Odgovor #36 poslato: 17. Jan, 2016. 19:02 »
Slikali su me na 167 km/h

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #37 poslato: 17. Jan, 2016. 19:04 »
Bedak. Jesi išao na sporazumno priznanje prekršaja da probaš da izbegneš oduzimanje dozvole?

Van mreže nebojsar

« Odgovor #38 poslato: 17. Jan, 2016. 20:50 »
Zato je Nemacka keva, pre par dana sam ubio 1200km na autobahnu. Mesto gde kultura i brza voznja idu zajedno. Prosek brzina kretanja mi je bila 127km/h sa sve guzvom na putu, ubitacnom kisom i deonicama sa ogranicenjem. Bez presretaca naravno :) Inace odusevila me drenaza puta. Usput i u Madjarskoj sam u poslednje vreme primetio nesto vise patrola na autoputu, uglavnom na izlasku sa pumpe, vrebaju divljanje. Zao mi je samo sto nisam isao Superbom :)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže Peja

« Odgovor #39 poslato: 17. Jan, 2016. 20:54 »
...ee po negde i na nemačkim auto putevima postoje ograničenja, a gde su ograničenja tu su po pravilu stacionarni i/ili pokretni radari.
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #40 poslato: 17. Jan, 2016. 20:57 »
Zato se tamo voze ozbiljne mašine!

Van mreže batke

« Odgovor #41 poslato: 17. Jan, 2016. 21:00 »
Bedak. Jesi išao na sporazumno priznanje prekršaja da probaš da izbegneš oduzimanje dozvole?
Nije mi još stigao poziv. Ali mislim da će biti teško izvodljivo s obzirom na to da čekam da mi iz MUP-a stigne zabrana upravljanja vozilom u trajanju od 1 mesec za prethodni prekršaj. Naravno takođe prekoračenje brzine, doduše snimljeno kamerom u gradu.

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #42 poslato: 17. Jan, 2016. 21:02 »
Onda teško ali probaj!

Van mreže batke

« Odgovor #43 poslato: 17. Jan, 2016. 21:11 »
Znam da je teško, videćemo šta kažu u MUP-u kad stigne poziv. Možda pre toga stigne obaveštenje od kad do kad traje zabrana od mesec dana za prethodni prekšaj, pa ako se sve završi pre poziva za presretača možda i uspem nešto da uradim.

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
« Odgovor #44 poslato: 17. Jan, 2016. 21:13 »
Držimo ti fige!