Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Octavia
»
OCTAVIA 2004-2013
»
Od sada samo u ovlasceni!!! (servisna akcija - recall)
Strana:
«
1
2
Dole
Autor
Tema: Od sada samo u ovlasceni!!! (servisna akcija - recall) (Pročitano 3749 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
nkteam
RallyeSport
Like ukupno: 0
L&K ugled:
5
Odg: Od sada samo u ovlasceni!!! (servisna akcija - recall)
«
Odgovor #15 poslato:
14. Apr, 2016. 14:12 »
Pretrazi na net-u, naci ces i iskustva vlasnika po forumima. Najvise povucenih je bilo u Rusiji, medjutim bilo je i po drugim zemljama. Ako se dobro secam, provera se svodila na 15tak min provedenih u servisu.
Vozi: Octavia 2.0tdi Style 2016
jovan.ilic.89
Laurin&Klement
Like ukupno: 22
L&K ugled:
51
«
Odgovor #16 poslato:
14. Apr, 2016. 16:29 »
@vlasnik_i_suvlasnik_zanimljivih_automobila
Па ви са новим возилима редовно сервисирајте аута у овлашћеном (бар док су у гаранцији) па ћете лако сазнати за сваку сервисну акцију
Све у свему, као што рече Ђорђе треба бити опрезан и не дозволити било коме да нас прави будалом
Слажем се да онај ко може треба да одржава у овлашћеном сервису због удобности, сигурности, гаранције на дијелове и рад и због још једне важне ствари - изузетног аргумента и корисне ствари приликом постпродаје
Ко није у прилици мора да има доброг мајстора у кога може да се поузда, а што се тиче дијелова, ситнијих проблема и сл. ту је интернет, ту су овакви форуми и људи добре воље који имају слична искуства или одређено знање
Markkoni
Laurin&Klement
Like ukupno: 115
L&K ugled:
35
«
Odgovor #17 poslato:
14. Apr, 2016. 17:01 »
@nema_vise_nista_zanimljivo
Znam, ali ima ljudi koji dolaze jednom godisnje u servis. I sad uvoznik zna da je recimo pumpa za vodu falicna. On te pusta 5-6-10-11 meseci da se ti vozis sa njom iako moze da te ostavi na putu ko zna gde i ko zna kad, umesto da ti posalje SMS-om/mailom poruku da se javis radi zakazivanja termina zamene. O tome se radi.
Sent from my SM-N910C
bojanlazovic
Style
Like ukupno: 2
L&K ugled:
6
«
Odgovor #18 poslato:
14. Apr, 2016. 18:20 »
Mali servis me svake godine kosta oko 11000 Castrol Edge + filteri skuplje varijante. Sada me u AC izasao 12180 , jeste da su stavili magnatec koji je nekih 300 din jeftiniji po litru (da sam znao da ide taj doplatio bih za edge), ali makar sam siguran da su original I da imam garanciju. I odradili su proveru , gde su nasli neke muke u trapu
tako da po tome nista nisu mnogo skuplji od "neovlascenih
Vozi: Octavia A5 Elegance 2.0 TDI 140 Hp
Peja
Laurin&Klement
Like ukupno: 37
L&K ugled:
41
«
Odgovor #19 poslato:
14. Apr, 2016. 18:37 »
Gde si odradio mali servis?
Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD
bojanlazovic
Style
Like ukupno: 2
L&K ugled:
6
«
Odgovor #20 poslato:
14. Apr, 2016. 18:44 »
U AC u Nisu.
Vozi: Octavia A5 Elegance 2.0 TDI 140 Hp
jovan.ilic.89
Laurin&Klement
Like ukupno: 22
L&K ugled:
51
«
Odgovor #21 poslato:
14. Apr, 2016. 19:24 »
@bice_bice_nesto_zanimljivo
Слажем се у потпуности
Али с обзиром на то да сам срећан кад добијем одговор на мејл, некако ми дјелује невјероватно да ми стигне sms од увозника/дилера да ме обавијесте о било чему
Наравно, све је то до људи који сједе за тим рачунарима, уопште не сумњам да имају евиденцију и системску могућност да виде све и свашта па и обавијесте људе
Морам да похвалим момке из Алпроса са којима сам досад увијек имао одличну сарадњу; јавили су ми се чак и по питању овог NOx скандала, честитају и празнике и сл.
Crveni gormit
RallyeSport
Like ukupno: 1
L&K ugled:
4
«
Odgovor #22 poslato:
15. Apr, 2016. 20:35 »
moja iskustva govore - samo u ovlasceni servis. oni sve znaju i to se u stvari placa. jedan je krenuo da mi demontira ceo zadnji trap kad mi nije radila sajla rucne, zaustavio sam ga i u ovlascenom servisu zavrsio za pola sata samo zamenom sajle. drugom priliko mi je majstor za elekto podizace sve razmontirao da bi na kraju ispalo da nema delova!? vrtai sve na svoje mesto i u pravi servis.
naravno ne vazi za automobile preko 12-15-20 godina
crki
Style
Like ukupno: 1
L&K ugled:
3
«
Odgovor #23 poslato:
15. Apr, 2016. 22:08 »
Zavisi koji je ovlašćeni servis u pitanju!Ne radi ovlašćeni servis,nego majstor.
Vozi: škoda felicia 1.3 glxi
djordje48
Laurin&Klement
Like ukupno: 78
L&K ugled:
16
Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
«
Odgovor #24 poslato:
16. Apr, 2016. 12:17 »
Kada sam imao problem sa menjacem, odem u AC Cacak-Konjevici i on prvo udare pricu, kako saltas, jel ti kaci kvacilo za patosnicu. Ma nije to do menjaca, to je nesto trenutno bilo. Ja kazem, skinite sve proverite, sad sam dosao, nemam vremena, sve cu da platim. Ma samo ti vozi, to je sve ok. Na pola puta od Ibarske do BG, nece u drugu pa taman da crknes. Na kraju 200 evra kvar, sajla brzine i plastika od kutije za saltanje. Opsti sindrom danas u Srbiji guranja para u dzep nekome i odbijanja od strane istog da prihvati jer previre na sve strane
. Znaci u ovom slucaju dajem negativni LiK AC Konjevici, iako sam im pre dao pozitivnio LiK. Sve kako zasluze Eto jos jednog predloga da izglasamo, npr napravi se tabela sa plusevima i minusevima za servise
Strana:
«
1
2
Gore