Kod mene je na Octaviji iz 2007 zardjao samo most, tj. nosac zadnjeg vesanja, i to najdeblja cev , sa donje strane.
Nagledao sam se zardjalih "mostova" , vesanja, viljuski, srafova, ekscentara vesanja; cak i sasija kod SUVova i pickup-ova sa manje od 10, cak i sa 5-6 godina. Kod raznih brendova, skupljih , jeftinijih...
Google: Audi Q7 rust, Mazda rust, Nissan Navara frame rust, Toyota Tacoma frame rust, Mercedes rust...
Prosle godine odem na reglazu kad ono tamo BMW 5GT star par godina, kaze majstor ne mogu da uradim reglazu, zapekli ekscentri zadnjeg vesanja.

Nazalost normalna pojava.
Neko pomenu Daciu, pre jedno 8 godina sam radio u Dacia servisu kad je bio aktuelan opoziv Logana zbog korozije i to karoserije-zadnji rubovi, pragovi, zadnji kosevi, pod gepeka. Tada su ti Logani bili u proseku 4-5 godina stari...
Mnogi imaju problem sa korozijom, Audi sa proslim Q7, neki Yetiji, Mazde razne, Opeli standardno, japanski brendovi sa antikorozivnom zastitom poda i supljina u podu i tunelima poda, itd... ima svega; tako da zardjali zadnji most nije veliki problem.
Inace taj most koji Peja kudi kod Skode ide i na VW sa istim kataloskim brojem.