Autor Tema: Superb 3 + Eibach Pro kit  (Pročitano 18156 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
Odg: Superb 3 + Eibach Pro kit
« Odgovor #90 poslato: 15. Avg, 2016. 13:40 »
Da je auto nazad legao, napred bi zinuo. Trebao si promeniti i pozadi
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže jovan.ilic.89

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
« Odgovor #91 poslato: 15. Avg, 2016. 13:48 »
Обавезно и позади да замијениш...или све 4 или ништа nono

Van mreže mirkuk38Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #92 poslato: 15. Avg, 2016. 13:48 »
Dogovor je da vozim ovako par dana pa ponovo kod majstora... da promenimo i nazad, ili ostavimo ovako, ili vratimo na stock.

Ono što sam primetio da kada iole opteretim zadnju klupu ili gepek, auto poprilično legne pozadi.

Van mreže jovan.ilic.89

• Laurin&Klement
« Odgovor #93 poslato: 15. Avg, 2016. 13:53 »
То што је он мрачио је једно, ал' што лупа глупости је друго...ко још вози различите опруге напријед и позади?! Врати ти то њему што прије на уградњу па онда тестирај и имаћеш чисту слику да ли је то за тебе или не, овако нећеш ништа знати, све што ти не одговара ћеш приписати предњој осовини и разочараћеш се бзвз. Ако икако могу да утичем на твоју одлуку замолио бих те да ставиш све 4 како и доликује, вози пар дана па шта год одлучиш ок је, овако није никако nono wac1

Van mreže lipovaccc

• Laurin&Klement
  • Ugled: 68
« Odgovor #94 poslato: 15. Avg, 2016. 14:00 »
Auu miroslave bre
Sad imam osecaj da auto izgleda kao za pijacu napred zakuco nos a nazad  digo dupe
Poslusaj jovana ko boga te molim
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
« Odgovor #95 poslato: 15. Avg, 2016. 14:05 »
Sa onolikim gepekom.... odlican

Na mreži hakkler

• Laurin&Klement
  • Ugled: 78
« Odgovor #96 poslato: 15. Avg, 2016. 15:35 »
Ili sve četri ili ništa..kolko vidim bit će vračen na oem

Na mreži Markkoni

• Laurin&Klement
  • Ugled: 34
« Odgovor #97 poslato: 15. Avg, 2016. 15:40 »
Kad pozadi zamenis opruge prednji branik ce ti biti samo visi. U principu  majstor te bez razloga izmracio. Stavi i pozadi, vozi nekoliko dana, operi auto, namazi gume. :)

Tapatalk Post

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
  • Ugled: 10
« Odgovor #98 poslato: 15. Avg, 2016. 15:45 »
Baš si otišao kod lošeg majstora. To što je radio u AČ meni nije preporuka. Naprotiv...

Obavezno odmah stavi i zadnje opruge pa pusti auto da se spusti u narednih nedelju dana u toku kojih ćeš voziti auto. Ovo koliko je sad spušten je previše po meni ali možda grešim.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Na mreži zare

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
« Odgovor #99 poslato: 15. Avg, 2016. 16:21 »
Auu miroslave bre
Sad imam osecaj da auto izgleda kao za pijacu napred zakuco nos a nazad  digo dupe
Poslusaj jovana ko boga te molim
Kao oni svercerski za pola tone benzina iz svetle nam proslosti :).

Uvek se odusevim kada cujem "majstore" da prosipaju znanje. Teraj to odmah na kompletnu zamenu pa onda donosi odluke. Ovako si samo napravio problem koji vrlo verovatno i ne postoji.

E da, kada budes ponovo fotografisao izbegni jako sunce koje pravi onako jaku senku. Zbog nje izgleda da je auto spusten vise nego sto jeste.
I koliko mogu da vidim sa fotografija, ne vidim neku razliku izmedju tvog prednjeg tocka i one slike na prvoj strani (beli auto).
« Poslednja izmena: 15. Avg, 2016. 16:31 zare »

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
« Odgovor #100 poslato: 15. Avg, 2016. 18:22 »
au bre, gde nadje tog majstora... j*bes 20 Evra razlike, ovaj za 50 menja samo napred, zato te ovako lozi, hahaha, daj ne pravi cirkus, zameni pozadi i teraj, nece nigde da kaci, spustaju Englezi i Nemci za 50 mm, nozes i ti za 20 ili 30

Sent from my HTC One_M8  

• Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže voyager

• Laurin&Klement
  • Ugled: 10
« Odgovor #101 poslato: 15. Avg, 2016. 18:30 »
Nece sem na parkinzima...
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže Peja

• Laurin&Klement
« Odgovor #102 poslato: 15. Avg, 2016. 18:41 »
Ne kapiram, zar cilj nije bio spuštanje automobila? Naravno da će biti podložniji grebanju odozdo... Nema win-win u ovom slučaju

Van mreže mirkuk38Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 38
« Odgovor #103 poslato: 15. Avg, 2016. 18:42 »
Evo me. Nisam ja danas bio do majstora, već supruga... ja sam vredno radio u kancelariji :).
Došla je po mene na posao u centar do Doma omladine, pa smo se dovezli kući  (Banovo Brdo).

Posle sam išao da operem auto i vozio malo po kraju.

A utisci su ...  :B=)  beer1 :RR) bravo2

Ovo je jako jako dobro. Iako je auto spušten, vožnja je mekanija. Ono što me nerviralo je to što je auto u fabričkoj postavci poprilično tvrd, odn. grubo prenosi sve sitnije neravnine na putu, tipa. tramvajske šine, poklopci šahtova, zakrpe na asfaltu itd...

Kada sam seo u auto, očekivao sam da će se to još pojačati, a utisak je upravo suprotan... sve je to sada pitomije i ne smeta toliko. Za ne poverovati.

Što se tiče spuštanja, auto je sada napred niži nego pozadi (ranije je bilo obrnuto). Ali ne mnogo.

Dok sam puškario auto, bilo mi je smešno koliko je sada hauba niža  =))
Sutra treba da se vidim sa batketom... pa ćemo još jednom prodiskutovati na temu.

Sve u svemu, koliko sam u startu bio nezadovoljan i dobio dijareju jutros dok su mi stizale informacije jedna za drugom, toliko sam se pozitivno iznenadio kada sam počeo da vozim auto danas popodne.

95% menjam i zadnje opruge.... najmanji problem je da vratim posle sve na stock i menjam opruge za kantu dizela na oglasima :P.

ps. Fotke su mi u DSLR-u, komp mi nije dostupan trenutno da prebacim fotke u jpg i okačim na forumu. Večeras...

Van mreže batke

• Laurin&Klement
  • Ugled: 23
« Odgovor #104 poslato: 15. Avg, 2016. 19:00 »
Miroslave čekam da se javiš da napravimo probni krug. Ako je dobro da naručim i ja i prednje i zadnje. Mada u razgovoru sa voyagerom nisam shvatio da je vožnja udobnija...
Ja čekam moj zadnji spojler, hromiranu navlaku za ključeve i amortizere za haubu. Taman će da stigne pošiljka kad se vratim sa mora. Još samo da vidimo opruge i za mene je to puna kapa za budženje ljubimca.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"