Autor Tema: Alarmi, koji ugraditi?  (Pročitano 10910 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže bugarin

Odg: Alarmi, koji ugraditi?
« Odgovor #60 poslato: 19. Apr, 2016. 21:26 »
Ometaju ga repetitori mobilne telefonije i bezicnog interneta, kojih u podzemnim garazama nema.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže ИгоР

« Odgovor #61 poslato: 19. Apr, 2016. 21:48 »

Moja fabia ima ugrađen neki kineski alaram i neki dan na keju u zemunu ne mogu da otkljucam auto covece sve dok daljinski nisam gurno u rešetku hladnjaka a u podzmenim garažama radi savrešno i na NBG-du radi dobro a u centru nece pa nece ...
Пробај мој савјет, видјећеш..

Van mreže Beli82

« Odgovor #62 poslato: 19. Apr, 2016. 22:25 »
Mogu da potvrdim da ima veze sa repetitorima ali i ostalim signalima tipa bežični ruteri, bežični telefoni,...takođe, tu su i "rupe" u signalu koje su neobjašnjive. Na nekoliko random mesta u gradu i van grada sam imao problem da sa pola metra ne mogu da otključam Punta, dok svuda radi na 100m. Umalo mi jednom na Fruškoj Gori ispred kafane nisu ....po spisku. Pola sata pokušavam da otključam auto, oko mene sve same mečke i bembare, a gosti počeli da se mršte kroz prozor jer su pomislili da "čukam" kola.  =))
 Inače, na Fabiji imam Zeder + enforcer alarm...što je sigurno-sigurno je.
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #63 poslato: 19. Apr, 2016. 22:28 »
Pa tako i ja neki dan na keju isto 15 minuta drndam onaj daljinac ko lud i onda se setim da nabijem daljinac u masku hladnjaka i on proradi  :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže ugi85

« Odgovor #64 poslato: 19. Apr, 2016. 23:16 »
Nazalost, ovo je klasican problem. Radi se o tome da je frekventni opseg od nekih 411MHz do 428MHz dodeljen jednom operateru fiksne telefonije sto su zloupotrebili i presli i na frekventni opseg veci od onog za alarm tj. 433MHz. Kako im je primopredajnik izuzetno jak, kad su kola parkirana u nejgovoj blizini alarm je prakticno blokiran.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

Van mreže bugarin

« Odgovor #65 poslato: 20. Apr, 2016. 08:07 »
Пробај мој савјет, видјећеш..
Nece mu pomoci tvoj savet pa da vrti potenciometar 3 dana.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD