0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Nokian WR D4
Ferdinande, ja mislim da 16" gume sasvim dobro izgledaju na Octaviama...Naravno, izbor je tvoj. Ne vidim razloga da ne uzmes polovne felne jer i polovne mogu biti odlicne, a zimu svakako trebas pregurati, zimi se ne vidi lepota felni pored toliko snega, vode, prljavstine, soli...Ja imam 205/55 R16" i letnje i zimske, sasvim se lepo ponasaju zimi, za zimski set sam uzeo Audijeve 16" felne koje mozes videti u mojoj garazi kako izgledaju...http://forum.skodaforum.rs/moja-octavia/octavia-a7-1-2-tsi-63kw86hp-ambition-sa-dodacima-bombonica-bela/240/Inace, od najjeftinijih Tigar Wintera ili Sava Eskimo, a nesto malo skuplje Nokian su odlican izbor.Ako nemas problem i zelis dobre gume, onda uzmi Michelin Alpin 5 i nema sta da razmisljas, odskace od drugih!!
Nema ovo veze sa Srbijom nikakve, jer Nokian nije srpska firma. Ljudi su budžili rezultate na testovima, i pored svega toga nigde nikad nisu bili najbolji. Zašto bi neko razmatrao takvu gumu, pored toliko drugih sasvim dobrih guma, za koje bar znaš da su na kolima iste kao i na testu. Pitaj boga šta stavljaš kad kupuješ Nokian. Subjektivno je to možda okej guma, kao i svaka nova guma zimi što donosi ogromno poboljšanje ponašanja auta, ali objektivno ipak čovek mora da se osloni na testove.
Pitaj boga šta stavljaš kad kupuješ Nokian.