Autor Tema: O3 MY17 - svetlo u vratima  (Pročitano 2384 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže batke

Odg: O3 MY17 - svetlo u vratima
« Odgovor #15 poslato: 02. Nov, 2016. 11:00 »
Ja nisam pratio fabulu radnje. Vezao sam se za ferdinandov post i sliku koju se stavio. A sad ne razumem tvoj bag. Kada je retrovizor zaklopljen svetlo na donjem delu istog ti bije u vrata. To je i logično jer je retrovizor zatvoren. Šta se dešava kada se retrovizor otvori, da li tada svetli ili ne i da li tada bije u vrata ili dole? To nisam razumeo.
Ako ti je slabo svetlo staviš led i rešiš problem.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #16 poslato: 02. Nov, 2016. 18:41 »
Citao sam na  Škoda Klub Hrvatska covek koji je uzeo isto O3 MY 17 kaze da nista ne svetli kad se otvore vrata i prednja i zadnja nego da sija samo pod nogama i to je to
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

« Odgovor #17 poslato: 02. Nov, 2016. 18:57 »
Moguce sve samo ne znam zasto onda u brosurama za MY17 to navode pa cak i naglasavaju.

« Poslednja izmena: 02. Nov, 2016. 19:05 ferdinand »
  • Vozi: Škoda Octavia 2.0 tdi Style MY2017 Audi A4 2.0 2009.

Van mreže adamGT

« Odgovor #18 poslato: 02. Nov, 2016. 20:54 »
Pisi mail gde god treba,ako su zakinuli na tako banalnoj stvari ko zna na cemu se jos ,,stedelo''

Sent from my Redmi 3tSi

Na mreži hakkler

« Odgovor #19 poslato: 03. Nov, 2016. 10:47 »
Nove nemaju..stare imaju..ccc :(

« Odgovor #20 poslato: 17. Nov, 2016. 21:08 »
Pisao sam porscheu BiH i ...otkacili su me.

Sad planiram da pisem direktno skodi u ceskoj, cisto iz zabave :)
Zna li neko mail kakav gdje mogu pisati?

Dopisivanje je islo ovako:
Citat
Postovani,

Prije neki mjesec dana kupili smo automobil Skoda Octavia 2.0 Style sa dosta dodatne opreme.
VIN br. automobila je bla bla bla.
Moje pitanje se odnosi na sigurnosna svjetla u prednjim vratima odnosno nedostatak istih. Umjesto sigurnosnih svjetala postoje samo katadiopteri. U brosurama i na svojoj web stranici navodite sigurnosna svjetla. Pregledom kod Autokomerc VS je ustanovljeno da ne postoji ni instalacija u vratima za pomenuta sigurnosna svjetla.

Molim Vas da nam odgovorite.

Oni odgovaraju:

Citat
Poštoavni g-dine. Djurić,

zahvaljujemo se na Vašem dopisu kao i ukazanom povjerenju.

Vezano za Vaš upit, ljubazno Vas molimo da imate u vidu da sigurnosna svjetla moraju biti poručena neovisno  i naknadna ugradnja nije moguća. Nažalost,  katalog na zvničnoj stranici je preuzet sa stranice jednog od uvoznika iz regiona i mi se duboko izvinjavamo zbog nesporazuma koji smo s tim u vezi izazvali.

Iskreno se nadamo da sa ovom neugodnosti nismo ugrozili Vaše povjerenje u Škoda brend.

Ja opet:
Citat
Postovana g-djo Zvizdic-Dosic,

Na zalost nisam zadovoljan Vasim odgovorom. Sve Octavie u svim salonima koje sam obisao a koje su opremljene paketom Style imaju sigurnosna svjetla. Govorim o sigurnosnim svjetlima u prednjim vratima.
U prilogu je mail od isporucioca automobila u kome se vidi da navedena svjetla spadaju u standardnu opremu u paketu Style.
Takodje u prilogu i Cjenovnika za modele MY17 skinut sa Vase oficijelne stranici pod linkom: Cjenovnik OCTAVIA BiH MY17.pdf (1,1 MB).

Molim Vas da imate u vidu da je automobil placen cca 24.100,00 eur a da nema neke osnovne stvari, koje mogu ugroziti moju bezbijednost, a koje su navedene u Vasim zvanicnim dokumentima i u ponudi prodavca.
Time sam doveden u zabludu od strane zvanicnog zastupnika za Skoda automobile u BiH tj. Vas.
Sa nase strane smo ispunili sve trazeno. Platili avans pri narudzbi od 50% vrijednosti automobila. Ostatak odmah po dolasku vozila u salon.

Molim Vas da sve navedeno uzmete u razmatranje. Ako ovo izlazi iz domena Vase odgovornosti molim Vas da me uputite na nekoga ko mi moze pomoci da ostvarim svoja prava.

Pa gdjica opet:
Citat
Poštovani g-dine. Djurić,

zahvaljujemo se na Vašem dopisu.

Iskreno nam je žao zbog svih neugodnosti koje Vam je ova situacija prouzrokovala, U isto vrijeme, ljubazno Vas molimo da imate u vidu da su servisni trgovci (pa tako i ovlašteni servis Autokomerc) dobili (u maju ove godine) zvaničnu obavijest u kojoj su navedene sve  izmjene u opremi od KS 22. Između ostalog, proizvođač je prestao sa ugradnjom svjetla te uvrstio ugranju katadioptera koji ima istu funkciju.Trgovac je imao obavezu navedene informacije komunicirati dalje prema kupcima te se s tim u vezi, u njegovo ime, i izvinjavamo.

Također, u zvaničnom cjenovniku je navedeno da zadržavamo pravo izmjene opreme i cijene što je ovdje i bio slučaj jer je proizvođač promjenio proizvod bez mogućnosti alternative ili povratka na staro.

Nadamo se da ćete uvažiti sve gore navedeno te ujedno i primiti naše izvinjenje zbog okolnosti nastalih usljed neadekvatne komunikacije te da Vaše povjerenje u Škoda brend nije izgubljeno.

Na ovo sam odgovorio da nisam zadovoljan i da cu se javiti svojoj maticnoj firmi u Cesku a oni ce kontaktirati skodu. Na to mi nije odgovorila.

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #21 poslato: 17. Nov, 2016. 21:13 »
Mislim da bi mogao da se pozoveš na cenovnik mada ako eskplicitno u profakturi/ponudi koju si dobio nisu navedena svetla u prednjim vratima, teđko češ uspeti da ih dobiješ...
Možda bi trebao probati da im pošalješ tržišnu inspekciju ili neko udruženje potrošača, eventualno da pozoveš neke novine, TV....
Uz malo buke može se dosta toga uraditi...

Nadam se da ćeš uspeti.

Pozdrav
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #22 poslato: 17. Nov, 2016. 21:16 »
A dobro...nije sad to bas neka stavka pa da zovem trzisnu isl.
Ovo dopisivanje je vise zbog toga sto ke prave budalom.
Hvala na savjetu :)

Mada ako me iznerviraju svasta je moguce :)
« Poslednja izmena: 17. Nov, 2016. 21:26 ferdinand »

Na mreži hakkler

« Odgovor #23 poslato: 17. Nov, 2016. 23:21 »
Nista od toga..nisi ni prvi ni zadnji.Preuzeo si auto i tu priča završava.

Btw kad smo već kod neisporučenih stavki sa fakture..moja kanta je davne 2006 trebala po fakturi imati TRI stražnja naslona za glavu..a dobio sam sa DVA.
Ne bi ja ni pitao jer sam auto..pregledao i vidio puno puta.
Tek kad sam doma listao to brdo papira gdje navedeno 3 naslona za glavu na zadnjoj klupi. Pitao par puta..slično mi je odgovoreno..sa tim da neke tour.ice koje sam vidio po gradu..imaju tri naslona za glavu na zadnjoj klupi.
Ugl..sretno u naumu :)

Van mreže Peja

« Odgovor #24 poslato: 17. Nov, 2016. 23:36 »
100.000 Octaviusa, po 10€, milionče. Potkusuravanje
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD