0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Imam već 5 zimskih sezona BF Goodrich zimske gume u toj dimenziji i biće na autu i ove zime. Malo se troši i pokazala se dobro za gumu srednje klase. Napominjem da je vožena svaki zimski dan pet sezona,bez obzira na slabije očišćene Voždovačke ulice.
I ti si sa voždovca..
205/60 r16...jel neko ima iskustva sa BFgoodrich g-force 2?Послато са HTC Desire 820
Kolega znas da nemozes da montiras lance na ta dimenzija?Sent from my SM-G930F
Ako budem morao da stavljam lance stavljacu na zadnje a tamo ima mesta i za tocak R20
To je fabricka dimenzija,a cene za tu dimenziju su dosta vece. Ja gledam 205 55 r16
Ovo iz tabele je samo moguća kombinacija. 205/55 16 je prava dimenzija za Oktaviju, a za Jeti je 215/60 16 i to je primetno drugačija, deblja guma, s ovim prvim delovaće (najblaže rečeno) smešno.
Jeti ima ogromne rupčage oko točkova, ima tu mesta i za 225/45 18 sa sve lancima, ne brini. Idi na 215/60 16 slobodno i niš ne brigaj.
Rupcuge su ogromne ali nisu oni problem nego unjutrasna strana gume je blizu amortizera i tu je glavni problem. E sad nemam lance za 215 60 r16 da probam da li pase ili kace.
Moje Yeti je na predni pogon a verujem da i na kolega Nikola1978