Autor Tema: Skoda Octavia 2013 1.6 - nepravilan rad hladnog motora - Garancija se ne priznaj  (Pročitano 7321 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže draganmZapočeo temu

Nisam ni slutio da cu se toliko dugo zezati sa svim evo od septembra 2016, znac 5 meseci.
Nije lako izaci na kraj sa njima. Dobro nemaju verovatno svi negativna iskustva...

Ono sto je meni cudno jeste da je menjana jedna pa 3 dizne i sada opet sve 4. Nisam strucan u ovoj oblasti ako si jednom menjao i stavio nove 4 dizne zasto opet nove 4 dizne?
Njihovo objasnjenje jeste da kada se menjaju menjaju se sve 4 da ne ide to tako jedna pa posle 3.

Mozda neko ko je strucan moze nesto da iskomentarise na ovo...

Uglavnom sutra mi javljaju ujutro kada upale kako stoje stvari tj da li jos postoje trzaji...
  • Vozi: Skoda Octavia 1.6 TDI 2013 Elegance

Auto otisao za Cacak pa videcemo...

Van mreže mirkuk38

Čekaj, sa trećim setom dizni, motor još uvek ne radi mirno? Daj više informacija...

Van mreže Peja

• Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD, Hyundai i20 BC3, Dacia Logan 1.4 MPI

Ukratko prvi put menjana samo jedna dizna, drugi put preostale 3, sada sve 4. Tako da dva seta su promenjena i navodno je sada 80 posto manje to treskanje ali i dalje prisutno.
S obzirom da se od sep prosle god sa svim tim zezam, sada su ga poslali za cacak pa ce tamo da mu nesto rade :D

E sada ne znam kako ne mogu u ovlascenom da utvrde sta je nakon toliko vremena..sumnjali su i na pumpu visokog pritiska ali tu su parametri ok.

Probali su istu takvu oktaviju sa cc 60 000 km 1.6 tdi i ona kazu ne treska ni malo...
Nadam se da ce u Cacku utvrditi sta je i da nece trajati predugo, a do tada gradski i pesaka lagano :D

Van mreže mirkuk38

Obeštećenje nemaš nikakvo u međuvremenu? Zamenski auto barem ?

Ma kakvi jedva sam i ovo isposlovao jer su hteli da me skinu sa dnevnog reda kao sve je ok...
Inter Srem ne daje kazu zamenska vozila u ovakvim situacijama iako u svakoj normalnoj zemlji bi dobio zamenski ali...

Van mreže aleksandarzlatic

Ne znam za Intersrem, ali zasto ne bi pozvao direktno Autocacak i zahtevao zamensko vozilo???

Ja sam im maknuo zamensko vozilo kad su mi menjali prednji branik na Oktaviji, jednostavno sam zahtevao! Treba biti malo drcan i bezobrazan, bolje te postuju :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Sto se tice zamenskog vozila izgleda da je na principu dobre volje, tj. u prve dve godine garancije fabrika valjda placa nekih 5 dana.
Cacak daje zamenska vozila ali to je njihova politika. Intersrem ima tipa dva vozila u takve svrhe pa sada rekli su videce od ponedeljka ako bude slobodno neko od vozila...

Cisto update...

Nista od zamenskog vozila u InterSremu.

Danas treba da mi dostave auto jer je  u bg. U Cacku kazu da je promena 4 dizne resila problem ali da i dalje postoje manja trzanja ali kako nisam sedeo u autu od tada ne mogu nista da kazem. Navodno to moze biti do goriva i sl pa videcu kada sednem. Sustinksi po njima to tako treba da radi.

Danas me je zvao covek iz Autocacka povodom meila koji im je skoda Ceksa poslala (pisao sam njima), vrlo prijatan covek sve lepo saslusao pa je rekao vozi auto preko praznika pa se cujemo u ponedeljak ako ne bude kako treba imamo prostora da se zalimo. Uglavnom bio sam prijatno iznenadjen...

Eto videcemo dalje, nadam se da su se ta trzanja zaista smanjila.

pozz

Van mreže mirkuk38

Promenili su četvrtu diznu? Diznu broj 4 ?

ne ne sve 4 su menjali opet. Prvi put jednu pa nakon nekog vremena preopstale 3. Sada sve 4.

Van mreže srdjan25

ne ne sve 4 su menjali opet. Prvi put jednu pa nakon nekog vremena preopstale 3. Sada sve 4.

Druže šta je bilo na kraju kako si rešio
  • Vozi: Škoda Octavia 3 FL 1.6tdi 85kw 2017

U principu nakon sto sam pisao skodi u Ceskoj (sks.service@skoda-auto.cz) ubrzo nakon toga su pristali da zamene sve 4 dizne, potvrdili da paramtetri na postojecim diznama nisu ok. Nakon zamene sve ok. Moguce da je prouzrokovano nasim gorivom.

Ovi iz Ceske su odgvorili da je auto Cacak zaduzen sa sve te stvari i da ce me neko vec kontaktirati.
Da li ima kakve veze ovo ili ne ali nedugo nakon ovoga su me zvali iz Intersrema kao rekao je direktor da zemene sve 4 dizne o njihovom trosku.