0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Inace ne razumem kupovinu najslabijeg paketa sa najmanjim motorom, kod Sueprba, Kodiaqa, ili bilo kog drugog veceg automobila. Auto na metar.Dakle Superb, Kodiaq... od 150ks na vise od srednjeg paketa opreme na gore
Šteta što nema 1.4 TSI 150ks sa prednjim pogonom i manuelnim menjačem bio bi oko 1800e jeftiniji i nema 1.6TDI 120ks što ide u Superba.
opet 1.4, šta si se uhvatio za tu kubikažu od 1.400 kubika, vw pravi i veće motore, zreo si za nešto jače... 1.6 dizel
Nisam skeptcan prema zapremini, sve dok je 1.4 150ks i 250Nm (kao 1.9TDI) nema problema.Barem se nadam Protivnik sam kupovine sto veceg auta u "klot" opremi. Primer: Superb 1.4TSI Active kosta priblizno kao Octavia A7 1.8TSI Elegance; a Superbu svakako ne prilici Active ca halogenim svetlima i celicnim felnama.Kako li tek izgleda 1.0TSI pod haubom Octavije, sva sreca pa je akumulator skroz levo inace bi ih pomesao
Ja ne bih uzimao za ovu karoseriju nista ispod 2.0TSI/180KS ili 2.0TDI/190KS. Voleo bih da ima i jače od toga, npr. TSI/280KS ili TDI/240KS.
ovaj 1.4 u ogromnom prostoru ispod haube Kodiaqa izgleda toliko malo da deluje kao da takva dva mogu da stanu... od njega i kutija akumulatora ima veću zapreminu
Bice vRS verzija sa biturbo motorom
Slikacu ga ja sutra.