0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Već ima na forumu diskusija na ovu temu. Odgovora konkretnih nema. Kao rešava se problem podloškom, update-om softvera i sl. Nisam nigde pročitao da je promenom turbine problem rešen. Podloška navodno rešava problem sa aktuatorom, a turbina je dobra. Ja sam na 55000km, za sada je sve ok, bez ikakvih intervencija.
Da li postoji neka fora da se na silu ugasi Safety mod ukoliko upali na nezgodnom mestu (npr vraćaš se iz Crne Gore po brdima i upali se EPC i prebaci u safety mod i ti sad ne možeš da se popneš na brdo...)? Možda da se izvuče neki osigurač ili nekako da se premosti greška i po cenu da dokrajčiš motor?
Lako je resivo, potrebna je investicija od 2000 dinara u dignosticki kabl i prisustvo laptop-a.Ako je jedino sto su u servisu uradili brisanje greske, to mogu da urade kinseske replike sa linka.https://www.aliexpress.com/store/product/VAGCOM-12-12-VAG-COM-12-12-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-VAG-12-12/507537_32766104683.html?spm=2114.12010612.0.0.82u4yvPostoje i elegantija resenja preko telefona, postoji negde linka na forumu.
Inače u medjuvremenu sam zamenio lanac, to jest uradio veliki servis, kod Stojanova(Tošin Bunar).U servisu nisu očitali nikakvu grešku, i par dana posle toga sam zapalio u Grčku, Halkidiki.Za pređenih 2000km u 7 dana, apsolutno nikakvih problema nisam imao sa kolima, niti mi je izbacio neku grešku.Послато са HTC Desire 820