Pozdrav drugari,
Evo da prenesem i svoja iskustva.
Od nedavno sam postao vlasnik strumfa ili plavušice, kako je volim zvati

Naime radi se o octaviji VRS 2006, i mogu vam reci da to nije auto...to je avion...i bas pre jedno nedelju dana, burazer i stari su "oterali" scout-a na dozu Revo remap-a, odlucih da ih obidjem. I tako sam krenuo sa Zlatibora, sam u autu...normalno, ne umem da peglam, pa sam malo nagazio strumfa. Spustam se ja niz Zlatibor...i nema tog auta koji me može, ne stići, nego sustići. Taman kad sam prošao Užice, stižem kolonu...a prvi ispred mene je jedan BMW 535D...i u njemu beogradski frajer sa izvestacenom plavušom pored sebe ( nije lepa ni približno mojo plavusici

)
I tako krene on u preticanje, ja za njim...očekujem ipak je to 6-ak motor skoro duplo veće zapremine i i jači za 80ak konja....razmišljam...ovaj mi neće smetati...kad ono....BMW kao da je zaboravio ručnu da spusti. Preteknemo mi posle par kilometara kolonu...i na pravcu ostajemo nasamo...BMW i ja iza njega. Razmišljam, šta mi je ciniti? Da li ga preleteti i staviti mu do znanja, gde mu je mesto? Čekam podoban trenutak za taj čin...i na jednom pravcu na oko 100km/h presaltam ja strumfa u 3. i zapocnem preskakanje BMW-a.... i taman kad sam ja to započeo...vidim da se ovaj mladić "polomi" da ubrza...i ne dozvoli mi preticanje...i ruku na srce...ide i taj bmw nekako...ali je on ipak nekoliko klasa ispod...u samom tenutku ravnanja naših automobila bacim ja pogled kroz blago zatamnjena stakla ovog Bavarca...i vidim izbezumljeni pogled beogradskog frajera....kao da je hteo da mi kaže pa KAKO?

?? Tu se ja proderem pa joooooj...moja omiljena uzrecica pri dominaciji nad jačim i skupljim autima...i dodam gas...ostavim jadnog momka u prašini....i nastavim svoj put ka Revo ustanovi.....naravno....kada sam stigao...ispričam za ovaj dogadjaj mojima, izmamim im osmehe...ali im kažem da je remap-ovanje scouta...OK potez al' da ne racunaju da će me stići....i tako im opet oduzmem osmeh koji sam im podario par trenutaka pre.
Sent from my iPhone