0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Agohim ima dobru reglazu i ja sa njihovim gumama nisam imao problema. Mislim da ima Hunter i u Nisu.
Još jedna stvar mi je pala napamet, da li u istom opsegu brzina trese i na kočenju? Ako da, verovatno je felna kriva i dalje ili je neka od prednjih guma loša. Možeš da probaš da ih rotiraš po osovinama i vidiš da li se menja ponašanje.
Moje iskustvo je drugačije, kočenje je posebno pojačavalo anomaliju. Ponašao se kao da su krivi diskovi.Sent from my SM-N9005
Liči na poluosovinu. Eventualno neki nosač motora ili tako nešto.Sent from my SM-N9005
Kolega poluosovina 99%, trenutno imam isti problem na 1.6MPI tiptronic Octaviji, od 60 do 80kmh pri gasu cak i slabijem, ljulja/trese zestoko, s time sto na autoputu recimo od 100-120kmh se cak i pojavi brujanje i to zestoko (kao lezaj da je crko). I ranije sam imao taj problem bili s otpustili sarafi pri menjacu na polosovini desnoj, s time sto sad brujanje dolazi od lijevog tocka tako da ce bit da je sad lijeva popustila. Inace kad u sred tog ljuljanja prebacim na N sve se umiri i prestane da ljulja/trese.
ja sam dotego sarafe na poluosovini koji su se bili otpustili i 2god bio miran sad ista prica al na drugoj strani a na O1 tdi 90ks su mi se takodje precesto odvijali i lijepio ih je majstor nekim djavolom (dal lijepak za metal ili tecni metal nemam pojma bez da lazem) i nikad vise takvih problema (dok se zbog nenormalno zagewindanog trapa sto je uslovilo preveliko naprezanje polusovine ista nije okinula