Autor Tema: 1.2 HTP 12V pritisak ulja  (Pročitano 3800 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže bosnicdz

Odg: 1.2 HTP 12V pritisak ulja
« Odgovor #15 poslato: 23. Maj, 2017. 17:57 »
Buco nisam rekao da pricas gluposti nego konstatujes da kolega vozi krsa kao da on nije toga svestan.. :'( :'( :'( Znam o cemu pricam posto se patim sa istim motorom ali umesto da si odmah pomenuo drugi motor kao opciju ili sl. ti gruvas Mexico.     wac1 wac1 wac1 Kao savet za kupovinu post ti je poucan ali kao savet u nevolji najblaze receno promasena tema... Kad si vec tu imas li neki solidan menjac za AZQ 2003 ;) ;) ;)

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #16 poslato: 23. Maj, 2017. 18:47 »
Ne samo pricam realno , a drugi motor sam i pomenuo kao opciju i rekao da uglavnom generlna kratko traje na tim motorima . Imam par menjaca za azq da su dobri , sta vise imam jedan presao 29.000 auto iz stecaja 2005 god iz slovenije msm , motor sam prodao u danu . Ali nije ovde za delove . A pokusavao sam da odg na pp sto si mi poslao kaze da je puno sanduce kod tebe i ne mozes da primis poruku . Mozes da mi se javis i na telefon ima tamo u delovima :)

Edit: daleko da je auto krs , vala bolji je od svakog francuza i italijana u klasi :)
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže shuxxZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 26. Maj, 2017. 14:04 »
S obzirom da je ulje menjano kada i lanac, pre par meseci, izgleda da je u ulju bio problem, zamenili smo i stavili totalovo 10/40, pritisak na manometru OK, signalizacije nema... vožena 20 km, sve ok.... pratiću... mada se nadam da je samo u ulju bio broblem...

hvala svima na komentarima

vidimo se u aleksincu  :)
  • Vozi: Škoda Fabia MK II 1.4 TDI

Van mreže Bobi

« Odgovor #18 poslato: 26. Maj, 2017. 18:03 »
....vidimo se naravno shuxx....
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng