Autor Tema: zamena amortizera iskustva ?  (Pročitano 11067 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže musculus4Započeo temu

Odg: zamena amortizera iskustva ?
« Odgovor #15 poslato: 16. Jul, 2017. 19:00 »
180e je u mass 4 eibach opruge , ali se ceka cini se i meni skoro vecnost, nema veze nasao sam druge. Nego sada sada gledam u auto svet vlada nasao sam bilstajn ali ne znam da li su original ili ne.
  • Vozi: skoda oktavia A5 2.0 tdi 2007

« Odgovor #16 poslato: 28. Jul, 2017. 23:08 »
Stavljeni su bilstajn gasni amortizeri zamenjene solje i jos neke sitnice, opruge nisam nasao tako da ih nisam ni dirao. Promena je ogromna a bilstajn su mnoooooogoo tvrdi amortizeri  :) Neverovatan boljitak pri kretanu u krivini i naglim promenama pravca, razlika nebo i zemlja. Hvala na savetima.

Na mreži hakkler

« Odgovor #17 poslato: 28. Jul, 2017. 23:16 »
 Lijepo za vidjet da si zadovoljan..koji su gore B4,B6..ili B8 ?

« Odgovor #18 poslato: 29. Jul, 2017. 13:30 »
mislim da su b4 nisam siguran, crne su boje, a b6 mislim da su zute boje.

Van mreže nemacx

« Odgovor #19 poslato: 06. Avg, 2017. 22:06 »
Stavljeni su bilstajn gasni amortizeri zamenjene solje i jos neke sitnice, opruge nisam nasao tako da ih nisam ni dirao. Promena je ogromna a bilstajn su mnoooooogoo tvrdi amortizeri  :) Neverovatan boljitak pri kretanu u krivini i naglim promenama pravca, razlika nebo i zemlja. Hvala na savetima.
Drago mi je da si zadovoljan izborom. Pre 50k kilometara sam stavio nazad Sachs, gasne, moja iskustva su da su kruti, klip ima jako mali hod, te nema onog "plivanja" po asfaltu, ali generalno auto je stabilniji. Javi utiske na duze relacije kako se ponasaju.

Sent from my G8141  

• Vozi: Škoda Favorit 136LS 1.3 40kW 91' ; Škoda Octavia Mk2 1.9TDI 77kW 04'