0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
U nedelju sam vozio relaciju Beograd-Batocina..... Meni je prosecna brzina bila 148 km/h pa videcemo da li ce mi stici cestitka. Imam i dobrog advokata pa cemo videti sta ce biti... Znam samo da nisam nikad postovao ogranicenja brzine kretanja pa necu ni sad...
Ako sam te dobro razumeo, bas neposredno pre naplatne? Belezi prekoracenje pred samu rampu gde je 40kmh?
Kao što već jedan gospodin u penziji koji je bio stručniji od cele ABS reče, ne mogu kazniti nekoga za prekršaj ako se ne zna gde je učinjen i ko ga je načinio kao i u čijoj je nadležnosti po mestu prekršaja...... ali sve to pada u vodu kad odete kod sudije i on kaže moram da te osudim aj napisaću ti na najmanju kaznu plati to i završeno.... Послато са SM-J510FN Sudija ne moze da kaze "moram da te osudim". To su navlakacke fore. Nije ni meni drago sto je sistem pun rupa, a i oni koji pisu kazne. Ali ovde zaista nema osnova. Sem ako neko nema viska para pa voli da placa. Ja sam do sada imao nekoliko postupaka i od kompanije mobilne telefonije, parking servisa, komunalne policije, nijedan postupak nije bio na moju stetu. A ono sto sam tuzio drzavu dobio sam. Ali ne radim po principu da je sudija rekao da je 2+2=5, nego otvorim knjigu pa citam. Zato smo valjda i dobijali odlicne ocene u skoli, a ne zato sto je uciteljica rekla. Ne daj Boze da vas snadje neka veca nevolja pa cete videti kako vas dobar advokat cupa sa dna. Ali zato sto cita zakone i zna ih.