Autor Tema: Kodiaq, kupovina, rok isporuke  (Pročitano 41621 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže draganlg

Odg: Kodiaq, kupovina, rok isporuke
« Odgovor #165 poslato: 28. Mar, 2019. 16:35 »
Moze li pomoc :) Biram dodatnu opremu za Kodiaq-a, zelim da dodam
1. PKV - Grejana šoferšajbna, senzor za kišu, light assist
2. PWE - Auto light assist ( automatska kontrola dugog svetla, unutrašnji retrovizor sa automatskim zatamnjenjem, senzor za kišu, light assist )
s obzirom da obe opreme imaju senzor za kisu i light assist kako se naplacuju te dve stavke, da li se nekako od jedne odbija vrednost senzora i light assist ili se samo saberu ove dve stavke?

Van mreže fobia24

« Odgovor #166 poslato: 28. Mar, 2019. 17:11 »
Dok neko ne odgovori, da ja samo konstatujem nešto vezano za grejanje šoferke. Pogledaj dobro neki kodijak koji ima grejače. Ne znam kod škode konkretno, ali sam vozio brdo fordova novih za tim grejačima i izgleda na suncu kao da gledaš kroz mrežu, užas. Zato ne bih nikad doplatio grejače. Verujem da je sistem isti kod svih marki.

Na mreži nikola_ns

« Odgovor #167 poslato: 28. Mar, 2019. 19:52 »
Dok neko ne odgovori, da ja samo konstatujem nešto vezano za grejanje šoferke. Pogledaj dobro neki kodijak koji ima grejače. Ne znam kod škode konkretno, ali sam vozio brdo fordova novih za tim grejačima i izgleda na suncu kao da gledaš kroz mrežu, užas. Zato ne bih nikad doplatio grejače. Verujem da je sistem isti kod svih marki.

Kod mene na Oktaviji se vidi mreza, nije bas sjajno ali nije ni toliko uzasno. Npr. znam da se kod Superba ne vidi mreza. U Superba je stavljena neka novija tehnologija grejaca soferki. Pretpostavljam da je ista koriscenja i kod Kodiaqa.
  • Vozi: Kodiaq RS 2.0 TSI 4x4 2023, Octavia FL 2.0 TDI 2018

Van mreže Kide1978

« Odgovor #168 poslato: 28. Mar, 2019. 19:56 »
Pisao sam u nekoliko navrata.  8)
Kod Kodiaqa je tečno srebro izmedju dva sloja stakala. Zbog toga se ne vidi mrežica a i bolje odbija sunčeve zrake leti.

Van mreže Peja

« Odgovor #169 poslato: 29. Mar, 2019. 10:06 »
Kod grejane soferke obratiti paznju na presijavanje na suncu, pod razlicitim uglovima daje razlicitu boju (spolja posmatrano). Meni se to estetski nije dopalo.Sa druge strane, pored grejanja zimi, nudi leti termo i u UV zastitu od sunca (na nivou boljih folija).
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže toleander

« Odgovor #170 poslato: 29. Mar, 2019. 12:44 »
Bio sam sinoc na sajmu, jutros u salonu, zatrazio ponudu na dva mesta i sad cekam da stignu i da, onda, donesem konacnu odluku. Jedino me brine rok isporuke, nadam se da nece biti vise od 2-3 meseca.

U svakom slucaju, pisem ovde kad definitivno narucim auto.

Hvala svima na pomoci!
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4 DSG 2019

Van mreže draganlg

« Odgovor #171 poslato: 29. Mar, 2019. 17:43 »
Da li neko ima grejanu sofersajbnu i kakvi su utisci sa ovim presijavanjem na zeleno/plavo a i sa grejanjem, da li brzo otopi led?
Moze li neko mozda da slika kako izgleda to presijavanje?

Van mreže Julian The Bear

Kodiaq, kupovina, rok isporuke
« Odgovor #172 poslato: 30. Mar, 2019. 08:28 »
Ja imam grjanje sofetkr i meni ne  bode oci... jeste malo menja boju inace nema ... mreze niti nista se ne vidi... jedini me nervira sto blokira Tag uredjaje i gps signal... ako imas grejace na soferku preporucujem da uzmes i navigaciju.. Naravno to je moje misljenje ;) Mogu da slikam da vidis ..

Sent from my iPhone
  • Vozi: Uskoro Skoda Kodiaq 2019 2.0 TDI 190hp Style Plus

Van mreže draganlg

« Odgovor #173 poslato: 30. Mar, 2019. 08:40 »
Hvala na odgovoru, ako nije problem slikaj, zanima me kako izgleda spolja, pretpostavljam da iznutra nema presijavanja i da je ista kao i negrejana.
Da li si imao prilike da testiras kako radi? Da li brzo otopi led? Da li preporucujes grejanu soferku?
Cuo sam ovo za tag ali nisam znao da ne radi i gps, nisam planirao Amundsen :( ali opet kako njemu ne ometa gps...

Van mreže Peja

« Odgovor #174 poslato: 30. Mar, 2019. 09:57 »
Bilo bi bolje da je sa istim uredjajem merio jacinu GPS signala unutar vozila i spolja, pa uporedio. Ali i ovo je nesto. Nije nemoguce da je prijem GPS signala kroz bocne prozore.
https://www.youtube.com/watch?v=SO96QTvgReU
https://youtu.be/2_pyQk9qcbw
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

« Odgovor #175 poslato: 30. Mar, 2019. 10:30 »
Evo slike da vidite i spolje i unutra...

Sent from my iPhone  

Van mreže draganlg

« Odgovor #176 poslato: 30. Mar, 2019. 10:36 »
Hvala puno Julian, ja ne vidim ovde nista ruzno, nikakvo presijavanje koje bi me odbilo od grejane soferke, mozda u nekim situacijama izgleda drugacije ali cini mi se da u vecini slucajeva izgleda kao regularna soferka.

« Odgovor #177 poslato: 30. Mar, 2019. 10:36 »
Momci ja nisam isao u detalje ... samo znam da kada ukljucim Google Mpas ili Apple Maps u auto.... nesto nije bas kako treba ... moje korisnicko iskustvo... Koristim iPhone XS i Samsung S8+ i Huawei P20 lite ... od kada vozim ovaj auto nesto vise od 3 nedelje 4 ... primetio sam da nesto GPS zeza.. moze i da se to samo meni tako cini

Sent from my iPhone  

Van mreže draganlg

« Odgovor #178 poslato: 30. Mar, 2019. 17:55 »
Kakva su vam iskustva sa spustanjem cena :) Moze li se dobiti jos neki popust na sajamske ponude?
Konkretno me interesuje da li mogu da ocekujem jos neki popust za 1.5 tsi manual u Style opremi sa jos par dodatih opcija od oko 1000e ?

Van mreže toleander

« Odgovor #179 poslato: 30. Mar, 2019. 19:59 »
Ja sam dobio još malo dodatnog popusta, ali sam napakovao dosta opreme, preko 6500 doplate.

Sent from my SM-G965F  

• Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0 TSI 4x4 DSG 2019