0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Pozadi mogu ribice da plivaju kod mene! Ako može neko od kolega da okači ovde gde ima objašnjeno kako se taj problem rešava. Znam da je na starom forumu imalo lepo objašnjeno i slikama propraćeno ali ne mogu da nađem.
Ja na Oktaviji nemam limeni panel.
Imas na prvoj strani ove teme snimak i objasnjenje(doduse na engleskom),sve detaljno imas korak po korak.Skines prvo tapacirung i onda siliikonom ili skodinom masom za zaptivanje popunis rupe koje se nalaze na limenom panelu koji se nalazi na vratima a treba da stiti tapacirung od stetnih uticaja vode,e na tom panelu propadne izolacija i onda voda prodire na dnu vrata preko tapacirunga i onda na pod.Nije nikakva mudrost,treba da imas samo alat i volju,pogledaj snimak i sacekaj lepo vreme i odradi to kako valja i da vise nemas tu prokletu vodu,ja cu tako da uradim
Meni na Oktaviji isto tako ulazi na zadnjim desnim vratima, ali mislim da je problem sto se vrata napune vodom i onda prelije voda i iscuri na pod, pa se razmisljam da izbusim vrata sa donje strane?
Kolko su lepše ove unutrašnje oplate vrata na Fabiji 6Y nego kod mene na 5J, auuu...