0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
Da ozivim temu i zamolim ljude koji su ovo pazarili da iznesu neke nove utiske ako ih ima? Ja bih pazario ali me bas zent od tog 1.0 motora da ne bude da se vuce kao najgora tranja, jos bolje da nisam cekirao ostale teme poput lupanja u prednjem delu, magljenja farova i slicnog
Koliko je realno veliki gepek i koliko dobro možeš da pretičeš kada je auto pun i pod klimom?
To i mene "brine" jer i ako neću da menjam još Oktaviju, imam negde u glavi neki SUV kao sledeću opciju pored novog RS-a, pa nekako kada imaš podatke sa više strana bude lakše da sabereš i oduzmeš. Hvala .
Druge suvove nisam vozio pa i ne mogu da komentarisem i dalje poredim ali sportage i kadjar su mi modeli o kojima bih mozda razmisljao prilikom kupovine.
Onda, dosetili su se da spoje sve aplikacije u dve. Jednu My Škoda kao glavnu, koja je zapravo namenjena samo za one koji plaćaju Connect uslugu, i ova druga Connect Light koja je za sve ostale a za koju treba data plug. Dakle, ukinuli su uslugu i teraju ljude da kupuju uredjaj (koji nije jeftin) kako bi mogli da imaju ono sto su nekad već imali. Za karoq nikakav data plug nije potreban. On već ima mogućnost da beleži sve informacije i prebacuje na aplikaciju i gde god drugde da treba.I to me jako užasava kod Škode. Škrtari sa opremom, a sad su bukvalno obmanuli kupce. Daš toliki novac i onda te još i zajebavaju ukidaju usluge i teraju dodatno da plaćaš posle nekoliko godina normalnog korišćenja. Bruka i sramota. A da ne govorimo o tome da pored toliko para koje imaju ne mogu da nadu jednog krštenog iOS developera i jednog seniora da srede aplikacije koje ne rade kako treba. Pisao sam fabrici, Ne kapiraju u čemu je problem i sve prebacuju na dilera. Kao da je diler platio programere i napravio aplikacije i sistem. Diler je ispao džek (neću da reklamiram) i poslaće mi gratis data plug. Sve u svemu bruka. Za one kojima to apsolutno nije važno (a to je većina) auto je savršen. Neka pročitaju moja iskustva na ovom threadu, da ne pišem sve ponovo. Auto gotovo nema greške. Ne kači nigde kao oktavija jer je suv, Mala potrošnja, veliki gepek, dobra vidljivost, odlična udobnost, niska registracija (nisu krivi sto država povećava cenu tehnickog svake godine), ali opet manja registracija nego kod nekih konkurentskih suvova, itd… Pozdrav