ŠKODA forumi > Motor Menjač
Ugradnja TNG - Plin na TSI motore
zzeelljjkkoo:
Од новијих Шкодиних аутомобила, а да имају атмосферске моторе, претпостављам да су то ови мањи модели. Фабие и 3 и 4 сигурно имају МПИ моторе. Ја сам имао позитивна искуства са Ф3 и МПИ мотором са накнадно уграђеним ТНГ. Размишљали смо и на овој новој Ф4 да га уграђујемо али за сада још увек чекамо са одлуком.
Рено у својим новим моделима Клио, и Дачија у Степвеју и Дастеру, имају 1.0 мотор са фабричким плином.
Корејци у нове аутомобиле неће да уграђују плин ако желиш да задржиш гаранцију (а 7 година је).
Robby:
--- Citat: Dragan82 08. Sep, 2023. 14:03 ---Hvala vam svima na odgovorima i predlozima.
Moj zakljucak ja da je kod nas ugradnja i voznja na plin u poslednjih par godina zamrla, narocito kada su u pitanju noviji motori.
Ostaje mi onda da potrazim starije automobile sa atmo motorima u Skodama ili neke novije automobile sa atmo motorima u Renoima, Hyundaiima...
U potrazi sam za novijim autom i ne zurim, tako da cemo videti u narednom periodu...
--- Kraj citata ---
...ili dobar Bravo/Tipo sa 1.4 T-jet 120ks koji lepo nosi plin ili poljska Astra Sedan 1.4 turbo 140ks. Oba motora poslednji Mohikanci sa indirektnim ubrizgavanjem.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju