Autor Tema: Izlizane matice, ne može da se skine točak?  (Pročitano 4456 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48

Odg: Izlizane matice, ne može da se skine točak?
« Odgovor #15 poslato: 29. Okt, 2013. 10:53 »
pre neki dan kad sam menjao gume na feliciji i stavljao zimske, zalomio sam sigurnosni sraf na prednjem tocku. i mislio sam kraj...vulkanizer je rekao da ne moze nista da uradi, da mora sve da se skida pa kod metalostrugara...ali...odem ja kod svog komsije, on uzme levu burgiju i samo pipne sraf, rukom se posle odvija. neko ima znanje....neko ne... 8)

Van mreže Neba

« Odgovor #16 poslato: 29. Okt, 2013. 16:35 »
dem ja kod svog komsije, on uzme levu burgiju i samo pipne sraf, rukom se posle odvija. neko ima znanje....neko ne...
Eto ako neko ko se bavi neautorizovanim skidanjem tockova sa alu felnama i novim zimskum gumama procita ovo... :)
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Van mreže FavoRAT

« Odgovor #17 poslato: 04. Nov, 2013. 09:23 »
vulkanizer je rekao da ne moze nista da uradi, da mora sve da se skida pa kod metalostrugara...ali...odem ja kod svog komsije, on uzme levu burgiju i samo pipne sraf, rukom se posle odvija. neko ima znanje....neko ne... 8)
ja bi prije rekao da netko ima vremena,a netko ne...dolazi zima,svi su navalili na zimske gume pa vulkanizeri nemaju vremena da se zajebavaju oko toga...znam jer i sam radim kod vulkanizera :D
  • Vozi: '98 Felicia LX 1.6

Na mreži bigor

« Odgovor #18 poslato: 04. Jun, 2014. 23:05 »
Evo citam ovu temu pa da se nadovezem. Skoro sam imao isti problem, najlaksi nacin je da se provrta brenzon. Prvo 10-kom burgijom,pa 12-kom dok ne otpadne glava brenzoma, posle malo WD i klijestima se ovrne ostatak. Imaju i vulkanizeri namjenske kljuceve za to ali ja sam ga bio bas urnisao prije odlaska kod njih
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ