Autor Tema: Novo: Škoda KODIAQ L&K  (Pročitano 8800 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Maksimus

Odg: Novo: Škoda KODIAQ L&K
« Odgovor #30 poslato: 06. Mar, 2018. 21:47 »
Apsolutno,sve sto treba ima,3500e jeftiniji od style plus,realno najbolji odnos ulozeno dobijeno. Prakticno je kao style pre nego sto su uveli ovaj style plus (samo nema kozu).
2.0 tdi 150ks dsg ambition plus je 26k,realno fantasticna ponuda i mislim da im upravo ta varijanta najvise i ide.

Van mreže vojkan85

« Odgovor #31 poslato: 06. Mar, 2018. 21:51 »
Čekaj jel pričamo uopšteno ili? Kodiaq kao što znaš nema Ambition plus.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI, Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže Maksimus

« Odgovor #32 poslato: 06. Mar, 2018. 22:02 »
Ma ja sam napisao za superb  =))
Povela se prica o paketima pa sam naveo to kao paradoksalan slucaj(da je skuplji losije opremljen),nismo se razumeli  :B=)

Van mreže vojkan85

« Odgovor #33 poslato: 06. Mar, 2018. 22:06 »
E onda dugujem pivce za živce na nekom od skupova :)

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #34 poslato: 07. Mar, 2018. 21:40 »
Iz Ženeve Kodiaq L&K
  • Vozi: Yeti

Van mreže Maksimus

« Odgovor #35 poslato: 07. Mar, 2018. 21:48 »
Enterijer nije od l&k vec od sportlinea  ;)
Koliko znaci ofarbana sajtna,duplo bolje izgleda ovako.

« Odgovor #36 poslato: 07. Mar, 2018. 21:59 »
Tako je, samo da vidim jel' neko prati ;-)

« Odgovor #37 poslato: 07. Mar, 2018. 22:32 »
Evo još par slika L&K KODIAQ

Van mreže vojkan85

« Odgovor #38 poslato: 07. Mar, 2018. 22:37 »
Sve isto pocinje da izgleda, jel vam se cini tako? Stavise mu ovu donju plastiku kao da ce sve muve sama da skuplja po autoputu.

Van mreže Maksimus

« Odgovor #39 poslato: 08. Mar, 2018. 00:11 »
Niko da primeti beo enterijer? Ne krem,nego beo,ispravite me ako gresim ali toga u skodi do sad nije bilo.
Videh pre neki dan kodiaq scout,ono drvo unutra izgleda fantasticno,neuporedivo bolje od onih lajsni u style.
Medjutim sa slika u kodiaqu mi je ubedljivo najlepsi l&k (prvi put u zivotu,nikad nisam preterano voleo taj paket).

Van mreže nidza

« Odgovor #40 poslato: 08. Mar, 2018. 00:15 »
Ovo bolesno izgleda, prevazilazi dosadašnju Škodu. Oni kao da se dižu u sledeći segment.
  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže rocktheroad

Novo: Škoda KODIAQ L&K
« Odgovor #41 poslato: 08. Mar, 2018. 00:26 »
Nije to beli, to je bez enterijer... u toj klasi samo Mazda CX-5 ima pravu belu kožu. Kad sam prodavao Superb, iskljucio sam blic na fotkama da ne bi koza izgledala bela već sto realnija. Sad me valjda razumete zašto neću crnu kožu, to je skroz drugi auto po meni...

I velika je razlika Superb - Kodiaq u bez enterijeru. Superb je imao dve bez varijante, sa bez patosnicama i tepihom, tapacirungom, i sa nešto nalik ovome, da je tepih linija crna, sve gore bez boje. Na Kodiaqu su štedeli, samo su dva panela na vratima bez, sve ostalo je crno. Plastični elementi sedišta su u nekim detaljima isto crni, pokriva gepeka je crna, sto je po meni najruznije. I isto ružan detalj, pojasevi su crni a ne bez, sto je jedina stvar koju bih prihvatio i ako je ružna. Pojas se prlja, posto nije koza i teško ga je očistiti...
« Poslednja izmena: 08. Mar, 2018. 00:31 rocktheroad »
  • Vozi: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 2018 Style 190PS 4x4 DSG

Van mreže Maksimus

« Odgovor #42 poslato: 08. Mar, 2018. 00:31 »
Krem kozu nesto i ne volim iskreno,niakda mi nije ostavljala neki utisak. Bela mi je vec zanimljiva(estetski),ali ono sto mi se svidja je crna(uvek i svuda,pritom odrzavanje ubedljivo najlakse),u nekim kolima ona tamno braon (mada obicno kada je prati neki bas luksuzan enterijer,u superbu nisam bio odusevljen) i crvena (opet u odgovarajucem autu).
Medjutim moram priznati da mi kodiaq sa onim dvobojnim stof-koza enterijerom (standardni za style,kombinacija krem crno) izgleda mnogo zanimljivije nego jednobojne varijante,mada mislim da je krem stof uzas za odrzavanje (jedino gore je krem alkantara,za to treba biti mazohista  :B=) ).

Van mreže vojkan85

« Odgovor #43 poslato: 08. Mar, 2018. 06:11 »
Svidja mi se sto nisu stavili one plastike na zadnji deo prednjih sedista koji stiti od grebanja i udaranja dece nogama po sedistu. Ovako izgleda stvarno kao visa klasa. Jel su saopstili cenu??

Van mreže nidza

« Odgovor #44 poslato: 08. Mar, 2018. 08:26 »
Te plastike su doplata, ne idu standardno.

Konfigurisaće ko ima potrebe, mada se koža u svakom slučaju lako čisti. Na mojim sedištima se to baš lako rešava.

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021