Autor Tema: Auto Čačak ne isporučuje naručene Fabia Ambition  (Pročitano 4700 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži nidza

Odg: Auto Čačak ne isporučuje naručene Fabia Ambition
« Odgovor #15 poslato: 30. Maj, 2018. 13:56 »
Ako nije stani pani, još bolje ako dobiješ novu specifikaciju po staroj ceni. Ja bih sačekao unapređenu Fabiu, a u međuvremenu jahao dobavljača za neki poklon.

• Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021

Van mreže vojkan85

« Odgovor #16 poslato: 30. Maj, 2018. 14:02 »
Pa bolje mu je ono što je provereno i što zna kako je. Nove stvari su uvek u test periodu barem pola godine do godinu dana.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI

Van mreže kocizZapočeo temu

« Odgovor #17 poslato: 30. Maj, 2018. 14:03 »
Hvala Vojkan85.
  • Vozi: Fabia 1.0 75HP

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #18 poslato: 30. Maj, 2018. 18:30 »
Mnogi kupci su izvisili sto se tice kupovine .
TAko je. Ako nemci ili švajcarci trenutno ne mogu da poruče F3 (tek) onda ne može ni ovde. Model za 2018 je rasporodat! Tačnije, tj. pretpostavljam da su zauzeti svi slotovi do kraja proizvodnje ovog modela i za nove narudžbe nema mesta. Za FL (2019) se stvari kristališu (nažalost sporo), rekoh ranije šta je problem, cena se ne zna ni preko, a kamoli ovde. Neki dileri preko primaju narudžbine za MY2019, onome kome cena nije problem. Rok isporuke skače, ko želi FL F3 neka stane u red odmah, da ne bi čekao do decembra. Moje mišljenje.
  • Vozi: OctaviA5 1.9TDI 2008 Elegance+

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #19 poslato: 30. Maj, 2018. 18:41 »
Ako nije stani pani, još bolje ako dobiješ novu specifikaciju po staroj ceni. Ja bih sačekao unapređenu Fabiu, a u međuvremenu jahao dobavljača za neki poklon.
Ovo je najbolje opcija, koja je i nejrealnija po meni. Ne daješ ni dinar više od dogovorene cene, sačekaš malčice duže, i među prvima dobiješ FL, još ako bude po dogovorenoj ceni - a sa više serijske opreme (ovo treba proveriti šta će ići više za tržište RS) poklon ti (gotovo) ni ne treba, ali ga ne odbijaš ako ponude  =)) =)) =))

« Odgovor #20 poslato: 31. Maj, 2018. 20:33 »
Poslao sam email AutoČačku, tačnije direktoru. Nisam prihvatio neisporuku vozila. Tražio sam da mi kažu šta mogu da isporuče i do kad.
Danas su me zvali telefonom sa predlogom da mi isporuče sajamski model do 20.juna. Jedino boja neće biti bež-kapućino nego metalik siva.
Ako ne ranije javljam se kad dobijem auto. Pre toga, trebalo bi pismeno da me obaveste o nedelji isporuke vozila.
 :)

Na mreži nebojsar

« Odgovor #21 poslato: 31. Maj, 2018. 20:49 »
Odlicno za resenje. Treba da se ponasaju odgovorno.  Sto se tice boje  metalik siva je po meni ubedljivo najzahvalnija boja.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže jabre

« Odgovor #22 poslato: 01. Jun, 2018. 10:22 »
Nemojte samo crnu boju, ja sam inao prvo beli posle crni metalik auto, i verujte mi leti 5 minuta na suncu unutra kao u topionici....  imam onaj laserski termometar pa ne budem lenj nego izmerim temperaturu raznih delova jednog belog i jednog crnog auta, verujte mi na belom najtopliji deo ima 45 dok na crnom preko 65 stepeni.... i to sam merio pre ovih vrucina.... a da ne pričam što je crn auto po izlasku iz perionice 5 minuta čist..... prva prašnjava ulica i opet isto.... siva metalik i bela najzahvalnije boje za auto.

Послато са SM-J510FN  

• Vozi: Octavia A4 TOUR ALH 1.9TDi 66kw 2001. (1u5) Ambience

Van mreže -nebojsa-

« Odgovor #23 poslato: 02. Jun, 2018. 08:02 »
Crna je najlepsa :) a slazem se da je auto nakon pranja cist najvise pola sata.
U ovoj situaciji boja nije najveci problem ili prepreka, ako mogu da obezbede trazeni (isti) automobil u srebrnoj boji, ja bih napravio kompromis.
Ako postoji sansa da dobijes FL model po akcijskoj ceni-a da mozes da sacekas, jos bolje; ne sto je nesto drasticno drugaciji; vec sto ce biti jedno god. dana mladji i verovatno ce se provuci neka stavka opreme vise obzirom da je FL model u pitanju i pocetak prodaje.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #24 poslato: 03. Jun, 2018. 00:03 »
Danas su me zvali telefonom sa predlogom da mi isporuče sajamski model do 20.juna. Jedino boja neće biti bež-kapućino nego metalik siva.
Jesi li prihvatio? Siva metalik je vrlo zahvalna boja. Taj sajamski model je 1.0tsi 95ks ali u Style opremi. Skuplji za preko 2000 eur od 1.0 75ks Ambition.

Na mreži observer

« Odgovor #25 poslato: 06. Jun, 2018. 15:05 »
Imaju problema sa isporukom kao Zastava 80-tih... Sve isto kao pre 35 godina, citam i ne verujem... :)
Samo sto jos ne koriste iste izraze ("... problemi sa kooperantima...") ali ima vremena...
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Turbo

« Odgovor #26 poslato: 06. Jun, 2018. 22:15 »
Traži nešto drugo u istoj ceni i preti tužbom :-)

To  bih ja.

Sent from my SM-G930F  

Van mreže Maksimus

« Odgovor #27 poslato: 07. Jun, 2018. 00:42 »
Ako sam razumeo oni mu u istoj ceni nude bolji auto (jaca oprema i motor),ne vidim razlog da tuzi.

Na mreži observer

« Odgovor #28 poslato: 07. Jun, 2018. 09:22 »
Početkom Aprila naručili smo Skoda Fabia Ambition 1.0 75 HP sa metalik bojom. Bio na "akciji" 8.990 evra u Auto Čačku. Pre par dana javili da neće moći da isporuče auto. Novi facelift po novoj ceni od Avgusta ili Septembra. Cena im trenutno nepoznata.
Da li još neko ima sličan problem?

Pozdrav,

:(

Nova cena a ne znaju ni kolika je. A zapravo ne znaju ni rok isporuke. Dakle, ne znaju nista. Neposlovno sasvim.
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

« Odgovor #29 poslato: 10. Jun, 2018. 08:38 »
Auto očekujemo od 10 do 20 juna. Bar je tako obećano. Poslali su email da to potvrde. Niko nije spominjao  skuplji paket opreme-ja i tražim samo ono što sam naručio, Ambition paket sa metalik bojom.

Kao što sam i obećao, javljam se ako dobijem ili nedobijem  auto  ^-^.