Autor Tema: MyŠkoda aplikacija i servisna istorija  (Pročitano 23920 puta)

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže azimuth90

Odg: MyŠkoda aplikacija i servisna istorija
« Odgovor #75 poslato: 26. Maj, 2025. 14:03 »
Ja ne mogu ni da aktiviram neke usluge, odnosno ni jednu. Piše mi da je potrebna aktivacija i traži CubicTelekom karticu.
Ja sam zvao ovlasceni u Bgu vezano za aktivaciju tih usluga prvi put. Pa mi rekose da dodjem do njih i dobicu neke kartice sa kodovima ako sam razumeo dobro. Mozda je to to sto trazi tebi.
  • Vozi: Skoda Superb MK3 (2020 god)

Na mreži hakkler

« Odgovor #76 poslato: 26. Maj, 2025. 22:49 »
Управо "окинух" апликацију и нормално ради.
Javlja ekipa da i na cupri i na audiu isto ne radi.

Poslao im prigovor u gogle storu..i u ap ima da se prijavi.

Čekam na mail odgovor.

Na mreži vojkan85

« Odgovor #77 poslato: 27. Maj, 2025. 11:17 »
Ja sam zvao ovlasceni u Bgu vezano za aktivaciju tih usluga prvi put. Pa mi rekose da dodjem do njih i dobicu neke kartice sa kodovima ako sam razumeo dobro. Mozda je to to sto trazi tebi.

U pravu si. Sada sam zvao Alpros, aktivacija, odnosno vaučeri su 7.700 rsd za pojedinačnu aktivaciju usluga CareConnect i Infotainment Online.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI, Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Van mreže azimuth90

« Odgovor #78 poslato: 27. Maj, 2025. 18:47 »
U pravu si. Sada sam zvao Alpros, aktivacija, odnosno vaučeri su 7.700 rsd za pojedinačnu aktivaciju usluga CareConnect i Infotainment Online.
Znaci 2x7700 din? Sta se zapravo dobio aktivacijom care connecta a sta infotsinment onlinea? Ako si se raspitao mozda...Mene je taj operater zbrzao,nije imao vremena pa mi samo rekao okvirno cenu i da treba da dodjem a ja nikako da stignem. Ako aktiviras nesto,bas javi kako radi...
  • Vozi: Skoda Superb MK3 (2020 god)

Na mreži vojkan85

« Odgovor #79 poslato: 27. Maj, 2025. 18:52 »
Ne. 7.777,47 oba. Ja sam mislio da su po vauceru. Moja greska. Aktivirano je sve. Dobija se online update mapa, system-a, svi fix bagovi, izvestaj o samom vozilu, potrosnja, lokacija vozila, kolicina goriva i ADBlue-a itd.
  • Vozi: Škoda Superb 3 Combi L&K 2.0TDI, Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

Na mreži hakkler

« Odgovor #80 poslato: 27. Maj, 2025. 20:37 »
Javlja ekipa da i na cupri i na audiu isto ne radi.

Poslao im prigovor u gogle storu..i u ap ima da se prijavi.

Čekam na mail odgovor.
Update

My Škoda ap je proradila sad poslije podne i sve funkcionira.

Bar meni..

Jedino nema tih zapisa potrošnje,brzine i ostalih stvari od ovih par dana kada nije funkcionirala.

Btw imao sam i neko ažuriranje na mobu sistema..sigurnosti.

Vjv nebitno i nevezano..al opet koinsidencija jer poslije toga je ap proradila ? (redmi 12 pro)