Autor Tema: Poklopac perača farova  (Pročitano 5892 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bugarin

Odg: Poklopac perača farova
« Odgovor #15 poslato: 08. Avg, 2019. 19:51 »
U autocacku sam platio 900rsd komad. Ne znam koliko kosta farbanje, jer su mi skinuli sa kola pre nego sto sam stigao da ofarbam
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže BrRista

« Odgovor #16 poslato: 09. Avg, 2019. 08:49 »
Ja sam dobio poklopac peraca uz auto. Nije nakacen. I ne znam kako da ga nakacim. Kontam da je pukao neki deo na koji se kaci ili slicno. U servisu su mi rekli da moraju da skidaju branik da bi to resili.
Mala digresija - pre nego sto potrazite polovan deo, uvek proverite cenu novog dela. Pre par dana su mi otisle poluge brisaca. Uspeo sam sve i da zavarim ali je sve zapeklo i generalno lose radi...Odem na otpad i tamo su polovne makaze 60 e. Zovnem radnju - nove zamenkse ( rekao bih da je poljska proizvodnja) - 3200 din. Komedija. Slicna stvar mi se desavala sa zglobovima i stop svetlima na jednom teretnom seatu - jeftiniji novi nego polovni delovi.
  • Vozi: Skoda Octavia Scaut 2.0 tdi

Van mreže crtacrta

« Odgovor #17 poslato: 09. Avg, 2019. 13:13 »
da , ali su polovni dijelovi uglavnom orginalni a novi kopija , orginalni pašu i sve to a s zamjenskim često bude problama več kod ugradnje
  • Vozi: octavia 1.6 mpi ,LPG

Van mreže Marjanke

« Odgovor #18 poslato: 09. Avg, 2019. 14:08 »
Uzmi original, kao sto covek iz bugarske kaze oko 900rsd komad, i farbanje ne moze ispod 20e sigurno.

Послато са SM-J415FN  

Van mreže BrRista

« Odgovor #19 poslato: 09. Avg, 2019. 14:12 »
da , ali su polovni dijelovi uglavnom orginalni a novi kopija , orginalni pašu i sve to a s zamjenskim često bude problama več kod ugradnje
Moja iskustva su bas suprotna. Uvek su polovni delovi problematicni, istroseni. Pogotovu delovi koji se trose mnogo. Na tom seatu su mi polovni zglobovi trajali godinu dana a nove sam stavio, vozio auto 3 godine i prodao tako auto. A tek zamisli polovne makaze brisaca, radile 10ak godina,  ( iste takve skidam) i nove, nekoriscene.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #20 poslato: 09. Avg, 2019. 14:18 »
Moja iskustva su bas suprotna. Uvek su polovni delovi problematicni, istroseni. Pogotovu delovi koji se trose mnogo. Na tom seatu su mi polovni zglobovi trajali godinu dana a nove sam stavio, vozio auto 3 godine i prodao tako auto. A tek zamisli polovne makaze brisaca, radile 10ak godina,  ( iste takve skidam) i nove, nekoriscene.

Ko jos stavlja polovne zglobove ? I ti na osnovu zglobova pravis iskustvo sa polovnim delovima . Bravo
  • Vozi: Octavia vRS mk1

Van mreže BrRista

« Odgovor #21 poslato: 09. Avg, 2019. 15:51 »
Ko jos stavlja polovne zglobove ? I ti na osnovu zglobova pravis iskustvo sa polovnim delovima . Bravo
Meni je majstor stavio polovne zglobove - oterao mu auto da popravi. On stavio polovne, kaze,  "bolji su polovni originalni nego novi zamenksi. To sve tursko i kinesko." Presao sam preko toga jer me je doveo pred svrsen cin ( vec zamenio pre nego sto me je obavestio), a auto je bilo neko pomocno, retko smo ga vozili.

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #22 poslato: 09. Avg, 2019. 17:51 »
Kupis zglobove po ceni , ne jeftine , kao i te makaze za brisace , od 3200 ne znam koliko ce da potraju . Ali zglobove i takve ozbiljne stvari ili iz originala ili od proverenih marki . Menjaj majstora
  • Vozi: Octavia vRS mk1