Autor Tema: K: Skoda. Fabia Vrs Mk1  (Pročitano 11059 puta)

0 članova i 24 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže petarp031

Odg: K: Skoda. Fabia Vrs Mk1
« Odgovor #15 poslato: 24. Sep, 2018. 08:44 »
Nema tu pravila, ovaj auto u top stanju u CH kosta i preko 5.000 eura. Moras znati, da gomila nasih ima kombinacije za otkup vozila staro za novo, moguce da je vozilo predato za 500 chf i neko ga dovezao za male pare. U svakom slucaju ja bi je pogledao, treba ocekivati ulaganja, ali se moze desiti da vredi. Ipak je ovo star auto, kolko god da ga cuvas imace nedostataka za ovo vreme upotrebe.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Van mreže ivanmZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 24. Sep, 2018. 10:43 »
Naravno. Kad su motor, menjac, limarija i enterijer ocuvani, sve ostalo se da zameniti i bude auto top. U protivnom, dzaba.... Kocnice, servisi, zamajac i kvacilo, amortizeri, delovi vesanja, gume i akumulator... sve je to potrosni materijal... Al ako ovo gore ne valja, narocito limarija i ako je izakan unutra, onda dzaba sve...

Sent from my VTR-L29  

Van mreže Miro MNE

« Odgovor #17 poslato: 24. Sep, 2018. 16:01 »
Za EU tržište (ne I za englesko I Balkan) svaka RS fabija je imala Xenon + pranje farova fabrički. Takođe sem limitirane serije Fabia RS mk1 nije mogla da ima kožna sjedišta.

Dobri primjerci su skupi, loši primjerci su izraubovani ali tu je bitna jednja činjenica: RS Fabiju kao I sve druge RS modele škode muči to što je dosta ljudi kupilo zbog isplativosti, npr ako sam riješio da kupujem Octaviju, i namjerio da odrešim kesu za elegance, pa naravno da ću zbog opreme doplatit tih par hiljada eura za RS, performanse mi nisu bitne al nek se konji I njutnmetri nadju. E sad još veći problem je što I firme/ljudi iz firmi razmišljaju na sličan način. I onda dodje Fabia RS iz švice za 3500 u srbiji a prešla oko svijeta 2x, servisi preskakani, sva trula odozdo i sl. Sreća pa je kod nje opet mehanika pouzdana I povoljna (relativno) pa se da sve napravit.

I ja da se upišem da jurim RS-ku neku za merak
  • Vozi: Fabia 2.0 MPI

« Odgovor #18 poslato: 24. Sep, 2018. 18:13 »
Znaci Miro, mrka kapa. Na slikama lepo izgleda, ali poznato mi je dobro to slika vs realnost... :)

Sent from my VTR-L29  

Van mreže Buca Skoda Mladenovac

« Odgovor #19 poslato: 24. Sep, 2018. 18:38 »
Imala je opcija sa koznim sedistima crna skroz . Ali ova boja , a cela prevrnuta koza meni tu nesto ne stima . A za patosnice nemam reci  =)) . Gledao sam do sada skoro sve koje su bile po oglasima i ni jedna mi nije ostavila neki odican utisak . Cene preko su im dosta vece , ovde kod za ovu cenu stignu ili lose mehanicki ili na sta sam ja vise naletao izlupane pa odradjene . Odgovor zasto su jeftinije uzete tamo i zasto je ovakva cena . Bile su mi 2 musterije sa ovim fabijama naravno nisu na prodaju :D
  • Vozi: Octavia vRS mk1

« Odgovor #20 poslato: 24. Sep, 2018. 18:59 »
Hvala Buco, znaci da je blize isao bih da je pogledam, ali treba da bijem 500km u oba pravca....  Ako se resim, jel imate neku preporuku za nekog majstora u okolini, da je pregleda detaljno....

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #21 poslato: 24. Sep, 2018. 19:06 »
Imam par njih javi se ako resis pa cu da ih pitam . Ako budem ovih dana ka tamo pregledacu je ja pa ti javljam sve detaljno to mi je najmanji problem .  :)

« Odgovor #22 poslato: 24. Sep, 2018. 19:10 »
Super, ako te put nanese.... Hvala puno :)

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #23 poslato: 24. Sep, 2018. 19:31 »
Meni auto u kvaru sad vec duze vreme pa ne mogu da odem...Autobusom sam jednom isao do Aleksinca do Lozniice, a auto bio les... Bolno iskustvo :) Najveca greska u zivotu sto sam pre 3-4god prodao Superb mk1 Tdi, 2008g Elegance, kupljena u Intersrem i prava km 90000km. Bilo mi slabo 85kw :( boodala

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #24 poslato: 24. Sep, 2018. 19:55 »
Ne bi valjda smele da imaju odozdo koroziju? Moj Lupo 3L 2001g zdrav ko dren, doduse on je sve marinija....

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #25 poslato: 24. Sep, 2018. 20:00 »
Ako je iz nekog planinskog dela imaju koroziju po trapovima i to dosta . Sama sasija nema pogotovo zato sto je zasticena , eventualno negde negde ali to je zanemarljivo . Naravno pricam o fabrickoj boji zastiti itd

« Odgovor #26 poslato: 24. Sep, 2018. 20:12 »
Buco, a kakva je ova vRS sto se tice delova motora, ako crkne dizna, turbo i sl, posto si u tom poslu? Jer taj motor identican kao vw u Golfu 4/Bori ili ima razlike? 

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #27 poslato: 24. Sep, 2018. 20:31 »
Isti kao motor od 130 ks (ASZ oznaka) u vagenu audiju seatu . Dizne ne crkavaju bas cesto nisu ni skupe ni teske da senadju . Zamajac ume da zeza malo je skuplji sobzirom da je plivajuci . Turbo isto moze da se nadje i reparacija je ista kao i za model od 101ks . Treba naci samo primerak koji je ok i odrzavan i da nije vozio neki klinac koji mu je dusu vadio itd ali to se vidi cim se auto proba
« Poslednja izmena: 24. Sep, 2018. 20:36 Buca Skoda Mladenovac »

« Odgovor #28 poslato: 24. Sep, 2018. 21:25 »

Sent from my VTR-L29  

« Odgovor #29 poslato: 24. Sep, 2018. 22:11 »
Sad sam tek video u oglasima sivu koju si spominjao. Ne izgleda rdjavo ni ona na slikama... Nju si gledao kazes, kakva je limarijski? Spomenuo si da imaulaganja u enterijer.... Ispade za sada samo ona vredna paznje :) Ne svidja mi se sto su mutni farovi, ali i to se da srediti.  Vidim Depo pravi cak xenon za Fabiu... I 2 god. matorija.... ako je to uopste vazno...

Sent from my VTR-L29